Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: bi pazarımız var ondada rahat bırakmıyolar artık yaz geldi bundan sonra pazarları kaçarım biryerlere istanbulda durursam rahat bırakmazlar Genişletmek için tıkla ... Beni de okuldan cagiriyorlar ne yapayim bende mi gitsem biryerlere
papakudioflu' Alıntı: bi pazarımız var ondada rahat bırakmıyolar artık yaz geldi bundan sonra pazarları kaçarım biryerlere istanbulda durursam rahat bırakmazlar Genişletmek için tıkla ... Beni de okuldan cagiriyorlar ne yapayim bende mi gitsem biryerlere
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim canım kardeşim çok şükür görüşemiyoruz bir türlü senle... Genişletmek için tıkla ... Biraz erken yatıyorum onun için
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim canım kardeşim çok şükür görüşemiyoruz bir türlü senle... Genişletmek için tıkla ... Biraz erken yatıyorum onun için
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim idare eder yarin icin stres yapmaya basladim simdiden grup calismamin sunumu var da... Sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Allah yardımcın olsun! Ben de iyiyim hamdolsun
Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim idare eder yarin icin stres yapmaya basladim simdiden grup calismamin sunumu var da... Sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Allah yardımcın olsun! Ben de iyiyim hamdolsun
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Biraz erken yatıyorum onun için Genişletmek için tıkla ... Peyki!
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: hey maşşallah akşam paydos kaçta Genişletmek için tıkla ... Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha!
papakudioflu' Alıntı: hey maşşallah akşam paydos kaçta Genişletmek için tıkla ... Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha!
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Beni de okuldan cagiriyorlar ne yapayim bende mi gitsem biryerlere Genişletmek için tıkla ... okuldan yemezler beni patronnpcdentakip edebiliyor şehirdışında görünce başkasını çagırıyor
Eykul' Alıntı: Beni de okuldan cagiriyorlar ne yapayim bende mi gitsem biryerlere Genişletmek için tıkla ... okuldan yemezler beni patronnpcdentakip edebiliyor şehirdışında görünce başkasını çagırıyor
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha! Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin refikim...
Emrgncy112' Alıntı: Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha! Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin refikim...
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Kolay gelsin Allah yardımcın olsun! Ben de iyiyim hamdolsun Genişletmek için tıkla ... Amin
Emrgncy112' Alıntı: Kolay gelsin Allah yardımcın olsun! Ben de iyiyim hamdolsun Genişletmek için tıkla ... Amin
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha! Genişletmek için tıkla ... 12 saat çalışılır mı mübarek iş degil belene kampı
Emrgncy112' Alıntı: Akşam 7 -7,5 değişiyor Ali abi ---------- Eklendi @ 00:29:51 ---------- Yazıldı @ 00:28:52 ---------- Bana bir 10 dk müsaade sonra burdayım Kaçmayın biyere ha! Genişletmek için tıkla ... 12 saat çalışılır mı mübarek iş degil belene kampı
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: 12 saat çalışılır mı mübarek iş degil belene kampı Genişletmek için tıkla ... Abi kaçmayın bir yere demiş Hidayet diyorum ki saklanalım
papakudioflu' Alıntı: 12 saat çalışılır mı mübarek iş degil belene kampı Genişletmek için tıkla ... Abi kaçmayın bir yere demiş Hidayet diyorum ki saklanalım
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Millet hadi saklanalım... Genişletmek için tıkla ... sen zaten görünmüyorsun ben mobilim nasıl saklanıcam
OttomaN TigeR' Alıntı: Millet hadi saklanalım... Genişletmek için tıkla ... sen zaten görünmüyorsun ben mobilim nasıl saklanıcam
Hasan Üye Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) hasane51*, papakudioflu, Eykul, Emrgncy112,OttomaN TigeR,- SerkeŞ - Gizli yok artık
Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) hasane51*, papakudioflu, Eykul, Emrgncy112,OttomaN TigeR,- SerkeŞ - Gizli yok artık
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Metin bu gün erkencimisin bana mı öyle geldi.
- SerkeŞ -' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Metin bu gün erkencimisin bana mı öyle geldi.
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) hasane51*, papakudioflu, Eykul, Emrgncy112,OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Hadi canım beni nerede gördün Hasan... BEN GİZLİ ÜYEYİM...
hasane51' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) hasane51*, papakudioflu, Eykul, Emrgncy112,OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... Hadi canım beni nerede gördün Hasan... BEN GİZLİ ÜYEYİM...