Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

mservank

Üye
doyydum ve gözlertimin kapandığını hissediyorum valla
iyi geceler

Keşke benimde şu gözler kapansa

Kerem bey sizi buralarda eskisi kadar göremiyoruz. Neden acaba???

Praetor

Emekli Yönetici
Ben varım... Hayır kahve de sevmem ki... Maxi uykumu kaçırıyor herhalde benim...

Hoşgeldin ağustos... Bir ay 8 gün sonra okullar açılıyormuş, Allah sabır versin bize!
Ne sıkıcı bir gece...

Praetor

Emekli Yönetici
Senin uyku düzenin böyleyse, okula biraz zor gidiyor olmalısın

Praetor bende senin o anlamadığın kahve hastası insanlardanım... Ama bugün hiç kahve içmedim ilginç...

Praetor

Emekli Yönetici
Ben altta kalmam diyorsun yani... Konuyu okuyup da cevap yazmadığına göre...

Senin uyku düzenin böyleyse, okula biraz zor gidiyor olmalısın
Kışında böyledir benim ortam güzelse hiç uyumadan okula gittiğimi hatırlarım...
Ama çok uygucuyumdur 2de arkadaşım gıdıklayarak zor uyandırmıştı şimdi yatsam uyurum ama gececiyim ben istemiyorum uyumak...

--------------- Ekleme ---------------

Ben altta kalmam diyorsun yani... Konuyu okuyup da cevap yazmadığına göre...
Bilmem belkide yazmışımdır cevap hiç hatırlamıyorum...
Çok kötüyüm bu gece....

Praetor

Emekli Yönetici

Gıdıklayarak mı uyandırdı Çok orjinal bir arkadaşın varmış... Ama uyku düzeni çok önemli... Eğer uyuyabileceksen durmamalısın...

Gıdıklayarak mı uyandırdı Çok orjinal bir arkadaşın varmış... Ama uyku düzeni çok önemli... Eğer uyuyabileceksen durmamalısın...
Yaa sorma çok orjinaldir! Karnı acıktığı için uyandırmış yoksa 4te 5te kalktığımı biliyor

Bilmemki... Bugün çok mutluydum birden söndü mutluluğum... Arkadaşımla biraz atıştık sanırım yalan söyledi bana bende bozuldum öyle saçma sapan bir şey işte, canım sıkılıyor ya aslında kötü olmamın sebebi bu... Sıkıcı bir gece!

Praetor

Emekli Yönetici
Saçma sapansa sıkmamalısın canını... Eğlendirecek bir şeyler mutlaka vardır... Mesela ilgi alanın müzik-müzik-müzik olduğuna göre yani bir müzik türü keşfedebilirsin... Ya da yeni birisini...

İyide bende bilmiyorum doğru düzgün yemek yapmasını
Hanımefendi yalnız kahvaltı yapmak istemiyor güya... o yüzden beni o güzel uykumdan alıkoymuş

Burçlara inanmam Ama söyliyim kovayım...
Bu arada sabahtan akşama kadar müzik dinleyen bir insanım Notalarla ve tellerle o kadar kafamı bozdum ki ellerim nasır tuttu Şimdi yapmak istediğim en son şeydir heralde yeni bir grup araştırmak