Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ve aleyküm selam ve berakatüh. Hoş geldin refikim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Üstadım Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Ve aleyküm selam ve berakatüh. Hoş geldin refikim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Üstadım Nasılsın
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... ve aleykümselam hoşgeldin
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... ve aleykümselam hoşgeldin
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen, bir gülsen kendimi bulacağım... Genişletmek için tıkla ... Hayirdir niye bunlari dinliyorsun?
OttomaN TigeR' Alıntı: Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen, bir gülsen kendimi bulacağım... Genişletmek için tıkla ... Hayirdir niye bunlari dinliyorsun?
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Sağolasın Üstadım Nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür refikim, sen de iyisindir inşallah.
Emrgncy112' Alıntı: Sağolasın Üstadım Nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür refikim, sen de iyisindir inşallah.
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan nasılsın 10 saniye geçe açmışsın konuyu Tebrikler ya... Genişletmek için tıkla ... Bir veya iki ay önce tam saat 00:00:00 de açmıştım
OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan nasılsın 10 saniye geçe açmışsın konuyu Tebrikler ya... Genişletmek için tıkla ... Bir veya iki ay önce tam saat 00:00:00 de açmıştım
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: ve aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Ali abi Nasılsın iyisin inşallah
papakudioflu' Alıntı: ve aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Ali abi Nasılsın iyisin inşallah
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Hayirdir niye bunlari dinliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Dünden beri iyi oluyor, aslında hiç dinlemezdim ama iki gündür iyi gidiyor...
Eykul' Alıntı: Hayirdir niye bunlari dinliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Dünden beri iyi oluyor, aslında hiç dinlemezdim ama iki gündür iyi gidiyor...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: bende iyiyim sabah şirkete çagırmasalar daha iyi olabilirdim ama neyse Genişletmek için tıkla ... Ne yapcan mecbur
papakudioflu' Alıntı: bende iyiyim sabah şirkete çagırmasalar daha iyi olabilirdim ama neyse Genişletmek için tıkla ... Ne yapcan mecbur
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Bir veya iki ay önce tam saat 00:00:00 de açmıştım Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür refikim, sen de iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Üstadım bomba gibiyim Bugün Pazartesi sendromu yok üstümde
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür refikim, sen de iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Üstadım bomba gibiyim Bugün Pazartesi sendromu yok üstümde
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Üstadım bomba gibiyim Bugün Pazartesi sendromu yok üstümde Genişletmek için tıkla ... Yarın yatacaksın öyleyse...
Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Üstadım bomba gibiyim Bugün Pazartesi sendromu yok üstümde Genişletmek için tıkla ... Yarın yatacaksın öyleyse...
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Hoşbuldum Ali abi Nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür kardeşim sen nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: Hoşbuldum Ali abi Nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür kardeşim sen nasılsın
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim idare eder yarin icin stres yapmaya basladim simdiden grup calismamin sunumu var da... Sen nasilsin?
Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim idare eder yarin icin stres yapmaya basladim simdiden grup calismamin sunumu var da... Sen nasilsin?
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ne yapcan mecbur Genişletmek için tıkla ... bi pazarımız var ondada rahat bırakmıyolar artık yaz geldi bundan sonra pazarları kaçarım biryerlere istanbulda durursam rahat bırakmazlar
Eykul' Alıntı: Ne yapcan mecbur Genişletmek için tıkla ... bi pazarımız var ondada rahat bırakmıyolar artık yaz geldi bundan sonra pazarları kaçarım biryerlere istanbulda durursam rahat bırakmazlar
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yarın yatacaksın öyleyse... Genişletmek için tıkla ... Yatma işi artık hayal oldu pazar hariç her sabah 7 iş başı ---------- Eklendi @ 00:26:32 ---------- Yazıldı @ 00:25:38 ---------- papakudioflu' Alıntı: iyi çok şükür kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edrim Ali abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Yarın yatacaksın öyleyse... Genişletmek için tıkla ... Yatma işi artık hayal oldu pazar hariç her sabah 7 iş başı ---------- Eklendi @ 00:26:32 ---------- Yazıldı @ 00:25:38 ---------- papakudioflu' Alıntı: iyi çok şükür kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edrim Ali abi
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Sen nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım kardeşim çok şükür görüşemiyoruz bir türlü senle...
hasane51' Alıntı: Sen nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım kardeşim çok şükür görüşemiyoruz bir türlü senle...
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Yatma işi artık hayal oldu pazar hariç her sabah 7 iş başı Genişletmek için tıkla ... hey maşşallah akşam paydos kaçta
Emrgncy112' Alıntı: Yatma işi artık hayal oldu pazar hariç her sabah 7 iş başı Genişletmek için tıkla ... hey maşşallah akşam paydos kaçta