Hasan Üye Eykul' Alıntı: Ya sikayet edecegim Gokcen nerde? Hidayet nerde? Genişletmek için tıkla ... Birazdan gelirler
Eykul' Alıntı: Ya sikayet edecegim Gokcen nerde? Hidayet nerde? Genişletmek için tıkla ... Birazdan gelirler
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Iyi geceler ---------- Eklendi @ 23:00:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM...
hasane51' Alıntı: Iyi geceler ---------- Eklendi @ 23:00:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Abi hala damardan gidiyorum ya of of of ... ---------- Eklendi @ 00:12:05 ---------- Yazıldı @ 00:11:34 ---------- Eykul' Alıntı: Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi Genişletmek için tıkla ... Alemsin ya
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Abi hala damardan gidiyorum ya of of of ... ---------- Eklendi @ 00:12:05 ---------- Yazıldı @ 00:11:34 ---------- Eykul' Alıntı: Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi Genişletmek için tıkla ... Alemsin ya
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi Genişletmek için tıkla ... nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Abi hala damardan gidiyorum ya of of of ... ---------- Eklendi @ 00:12:05 ---------- Yazıldı @ 00:11:34 ---------- Alemsin ya Genişletmek için tıkla ... bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle
Eykul' Alıntı: Ali Kemal senin ismini saymayi unutmusum. Aleykum selam Lumi Genişletmek için tıkla ... nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Abi hala damardan gidiyorum ya of of of ... ---------- Eklendi @ 00:12:05 ---------- Yazıldı @ 00:11:34 ---------- Alemsin ya Genişletmek için tıkla ... bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin
OttomaN TigeR' Alıntı: Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam... Ya hatirliyormusunuz biri fotografini paylasmisti... Sonra da demistiler de bir baska kisi de yarin paylasicak.. O insan kacti galiba
OttomaN TigeR' Alıntı: Yuh be 10 saniye ne yaptın sen SELAMÜNALEYKÜM... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam... Ya hatirliyormusunuz biri fotografini paylasmisti... Sonra da demistiler de bir baska kisi de yarin paylasicak.. O insan kacti galiba
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle Genişletmek için tıkla ... Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen, bir gülsen kendimi bulacağım...
papakudioflu' Alıntı: nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle Genişletmek için tıkla ... Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen, bir gülsen kendimi bulacağım...
Hasan Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sende hoşgeldin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sende hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Aleykum selam... Ya hatirliyormusunuz biri fotografini paylasmisti... Sonra da demistiler de bir baska kisi de yarin paylasicak.. O insan kacti galiba Genişletmek için tıkla ... O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen.
Eykul' Alıntı: Aleykum selam... Ya hatirliyormusunuz biri fotografini paylasmisti... Sonra da demistiler de bir baska kisi de yarin paylasicak.. O insan kacti galiba Genişletmek için tıkla ... O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen.
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim sen? Stresliyim aslinda yarin grup calismamizin sunumu var
papakudioflu' Alıntı: nabber esma iyisin inşallah ---------- Eklendi @ 00:13:42 ---------- Yazıldı @ 00:12:16 ---------- bırak damarı işkence etme kendine angaranın yollarını dinle Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim sen? Stresliyim aslinda yarin grup calismamizin sunumu var
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen. Genişletmek için tıkla ... kaçırmış ben gördüm yakışıklı adam allah için
OttomaN TigeR' Alıntı: O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen. Genişletmek için tıkla ... kaçırmış ben gördüm yakışıklı adam allah için
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen. Genişletmek için tıkla ... Kimin paylastigini bilmiyorum. O insani tanimiyorum. Ama hani baskasi paylasacakti o nerde? Kacti gibi
OttomaN TigeR' Alıntı: O kimdi Aliydi oda paylaştı ya... görmedin mi sen. Genişletmek için tıkla ... Kimin paylastigini bilmiyorum. O insani tanimiyorum. Ama hani baskasi paylasacakti o nerde? Kacti gibi
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... Aleykum selâm
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam ve berakatüh. Hoş geldin refikim ---------- Eklendi @ 00:19:08 ---------- Yazıldı @ 00:18:12 ---------- Eykul' Alıntı: Kimin paylastigini bilmiyorum. O insani tanimiyorum. Ama hani baskasi paylasacakti o nerde? Kacti gibi Genişletmek için tıkla ... Ha sen Hidayeti söylüyorsun ama o paylaşmayacağını söyledi...
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam ve berakatüh. Hoş geldin refikim ---------- Eklendi @ 00:19:08 ---------- Yazıldı @ 00:18:12 ---------- Eykul' Alıntı: Kimin paylastigini bilmiyorum. O insani tanimiyorum. Ama hani baskasi paylasacakti o nerde? Kacti gibi Genişletmek için tıkla ... Ha sen Hidayeti söylüyorsun ama o paylaşmayacağını söyledi...
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: tesekkur ederim sen? Stresliyim aslinda yarin grup calismamizin sunumu var Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sabah şirkete çagırmasalar daha iyi olabilirdim ama neyse
Eykul' Alıntı: tesekkur ederim sen? Stresliyim aslinda yarin grup calismamizin sunumu var Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sabah şirkete çagırmasalar daha iyi olabilirdim ama neyse
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam Hidayet
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gecenin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam Hidayet