__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Sen geldin ben gidiyorum... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
Eykul' Alıntı: Sen geldin ben gidiyorum... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
Lord Of The Red Üye bılmıyorsan bu konuyu yorum yapma barı uyelık tarıhınden bellı yenısın daha ogrenırsın zamanla
Lord Of The Red Üye 7 yıldır bu forumdayım boyle konular acmadım bu adetımı bu saatten sonra degıstırecek degılım
SHS Üye Lord Of The Red' Alıntı: bılmıyorsan bu konuyu yorum yapma barı uyelık tarıhınden bellı yenısın daha ogrenırsın zamanla Genişletmek için tıkla ... tamam üstat ---------- Eklendi @ 04:52:34 ---------- Yazıldı @ 04:51:57 ---------- Lord Of The Red' Alıntı: 7 yıldır bu forumdayım boyle konular acmadım bu adetımı bu saatten sonra degıstırecek degılım Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin
Lord Of The Red' Alıntı: bılmıyorsan bu konuyu yorum yapma barı uyelık tarıhınden bellı yenısın daha ogrenırsın zamanla Genişletmek için tıkla ... tamam üstat ---------- Eklendi @ 04:52:34 ---------- Yazıldı @ 04:51:57 ---------- Lord Of The Red' Alıntı: 7 yıldır bu forumdayım boyle konular acmadım bu adetımı bu saatten sonra degıstırecek degılım Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin
Lord Of The Red Üye - SerkeŞ -' Alıntı: burda kimse görmez anlamında söyledim Genişletmek için tıkla ... Ama bu yorumunda haklısın.
- SerkeŞ -' Alıntı: burda kimse görmez anlamında söyledim Genişletmek için tıkla ... Ama bu yorumunda haklısın.
SHS Üye spy ghost' Alıntı: Sizden ayrılıp gittim dönem ödevimi bitirdim şimdide diyaloglara bakmaya geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ---------- Eklendi @ 04:55:05 ---------- Yazıldı @ 04:53:22 ---------- Eykul' Alıntı: Sen geldin ben gidiyorum... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
spy ghost' Alıntı: Sizden ayrılıp gittim dönem ödevimi bitirdim şimdide diyaloglara bakmaya geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ---------- Eklendi @ 04:55:05 ---------- Yazıldı @ 04:53:22 ---------- Eykul' Alıntı: Sen geldin ben gidiyorum... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
SHS Üye Lord Of The Red' Alıntı: Ama bu yorumunda haklısın. Genişletmek için tıkla ... yararlı bilgi paylaşıyorsun, herkes görsün diye öyle dedim, istediğini yazmaya hakkın var (kurallar çerçevesinde).. Ama üslubum hatalı olduysa affola ---------- Eklendi @ 04:58:03 ---------- Yazıldı @ 04:56:55 ---------- __xXx__' Alıntı: ee daha ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... yeni bişey yok, sende durumlar ne?
Lord Of The Red' Alıntı: Ama bu yorumunda haklısın. Genişletmek için tıkla ... yararlı bilgi paylaşıyorsun, herkes görsün diye öyle dedim, istediğini yazmaya hakkın var (kurallar çerçevesinde).. Ama üslubum hatalı olduysa affola ---------- Eklendi @ 04:58:03 ---------- Yazıldı @ 04:56:55 ---------- __xXx__' Alıntı: ee daha ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... yeni bişey yok, sende durumlar ne?
spy ghost Üye birşey yok bugün saatleri iyice karıştırdım gece gündüz oldu gündüz gece az sonra ıngılzce ödevine bakarsam 5.30 yatabilirim inşallah hiç uykum yok
birşey yok bugün saatleri iyice karıştırdım gece gündüz oldu gündüz gece az sonra ıngılzce ödevine bakarsam 5.30 yatabilirim inşallah hiç uykum yok
__xXx__ Üye spy ghost' Alıntı: birşey yok bugün saatleri iyice karıştırdım gece gündüz oldu gündüz gece az sonra ıngılzce ödevine bakarsam 5.30 yatabilirim inşallah hiç uykum yok Genişletmek için tıkla ... inşallah
spy ghost' Alıntı: birşey yok bugün saatleri iyice karıştırdım gece gündüz oldu gündüz gece az sonra ıngılzce ödevine bakarsam 5.30 yatabilirim inşallah hiç uykum yok Genişletmek için tıkla ... inşallah
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sagol sanada ---------- Eklendi @ 05:09:24 ---------- Yazıldı @ 05:01:44 ---------- kimse var mi hu hu ---------- Eklendi @ 05:11:39 ---------- Yazıldı @ 05:09:24 ---------- neyse herkese iyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sagol sanada ---------- Eklendi @ 05:09:24 ---------- Yazıldı @ 05:01:44 ---------- kimse var mi hu hu ---------- Eklendi @ 05:11:39 ---------- Yazıldı @ 05:09:24 ---------- neyse herkese iyi geceler
spy ghost Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolasın , sana da allah rahatlık versin herkese iyi geceler kendinize iyi davranın
- SerkeŞ -' Alıntı: Allah rahatlık versin hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolasın , sana da allah rahatlık versin herkese iyi geceler kendinize iyi davranın
Hasan Üye ---------- Eklendi @ 23:00:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ---------- 22:59:50 de açtım konuyu
Eykul Üye hasane51' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:00:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ---------- 22:59:50 de açtım konuyu Genişletmek için tıkla ... Ya sikayet edecegim Gokcen nerde? Hidayet nerde?
hasane51' Alıntı: ---------- Eklendi @ 23:00:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:50 ---------- 22:59:50 de açtım konuyu Genişletmek için tıkla ... Ya sikayet edecegim Gokcen nerde? Hidayet nerde?