Eykul Üye __xXx__' Alıntı: amin sagol vallaha anlamış değilim çıkar kokusu yakında ---------- Eklendi @ 04:18:37 ---------- Yazıldı @ 04:17:48 ---------- kapı kilitli telefonlardan biri sarjda kapalı diğerini kapatsam foruma giremem Genişletmek için tıkla ... Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki ---------- Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:19:43 ---------- Metin, Arda ve Ismini bilmedigim arkadas... Size iyi sohbetler
__xXx__' Alıntı: amin sagol vallaha anlamış değilim çıkar kokusu yakında ---------- Eklendi @ 04:18:37 ---------- Yazıldı @ 04:17:48 ---------- kapı kilitli telefonlardan biri sarjda kapalı diğerini kapatsam foruma giremem Genişletmek için tıkla ... Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki ---------- Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:19:43 ---------- Metin, Arda ve Ismini bilmedigim arkadas... Size iyi sohbetler
SHS Üye Eykul' Alıntı: Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki Genişletmek için tıkla ... burası her hafta telefon değiştiren bile var
Eykul' Alıntı: Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki Genişletmek için tıkla ... burası her hafta telefon değiştiren bile var
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki ---------- Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:19:43 ---------- Metin, Arda ve Ismini bilmedigim arkadas... Size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu
Eykul' Alıntı: Durumu anlayinca anlatirsin belki Iki telefon mu? Iki telefonla ne yapiyorsun ki ---------- Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:19:43 ---------- Metin, Arda ve Ismini bilmedigim arkadas... Size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: sıkıntı yapmiyom sabah kadar ayaktayım devam ederse ilerleyen saatlerde ararım Genişletmek için tıkla ... Yanliz misin? Korktum ya ben senin yerine. Korkuyormusun?
__xXx__' Alıntı: sıkıntı yapmiyom sabah kadar ayaktayım devam ederse ilerleyen saatlerde ararım Genişletmek için tıkla ... Yanliz misin? Korktum ya ben senin yerine. Korkuyormusun?
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu Genişletmek için tıkla ... Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur
__xXx__' Alıntı: ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu Genişletmek için tıkla ... Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur
SHS Üye __xXx__' Alıntı: sıkıntı yapmiyom sabah kadar ayaktayım devam ederse ilerleyen saatlerde ararım Genişletmek için tıkla ... aynen devam ederse sabah polise başvurursun
__xXx__' Alıntı: sıkıntı yapmiyom sabah kadar ayaktayım devam ederse ilerleyen saatlerde ararım Genişletmek için tıkla ... aynen devam ederse sabah polise başvurursun
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu Genişletmek için tıkla ... Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur ---------- Eklendi @ 03:30:23 ---------- Yazıldı @ 03:29:34 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aynen devam ederse sabah polise başvurursun Genişletmek için tıkla ... Hmm oylemi o da kesin bunu hic dusunmemisti
__xXx__' Alıntı: ikiside lazim oluyo sagol da seb gidiyon mu Genişletmek için tıkla ... Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur ---------- Eklendi @ 03:30:23 ---------- Yazıldı @ 03:29:34 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aynen devam ederse sabah polise başvurursun Genişletmek için tıkla ... Hmm oylemi o da kesin bunu hic dusunmemisti
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur Genişletmek için tıkla ... birini sadece telefon işleri için kullanıyorum digeride yedek gibi uyursan şimdiden iyi geceler
Eykul' Alıntı: Neden lazim oluyor ikisi?? Giderim ya az uyusam iyi olur Genişletmek için tıkla ... birini sadece telefon işleri için kullanıyorum digeride yedek gibi uyursan şimdiden iyi geceler
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: birini sadece telefon işleri için kullanıyorum digeride yedek gibi uyursan şimdiden iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hmm peki... Eee halen kimse rahatsiz ediuor mu endiselendim ben korktum su an ---------- Eklendi @ 03:34:10 ---------- Yazıldı @ 03:33:45 ---------- Lord Of The Red' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Niye guluyorsun? ---------- Eklendi @ 03:34:33 ---------- Yazıldı @ 03:34:10 ---------- __xXx__' Alıntı: herkese iyi geceler erkencisiniz Genişletmek için tıkla ... Erkencimi saaat yok sende galiba
__xXx__' Alıntı: birini sadece telefon işleri için kullanıyorum digeride yedek gibi uyursan şimdiden iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hmm peki... Eee halen kimse rahatsiz ediuor mu endiselendim ben korktum su an ---------- Eklendi @ 03:34:10 ---------- Yazıldı @ 03:33:45 ---------- Lord Of The Red' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Niye guluyorsun? ---------- Eklendi @ 03:34:33 ---------- Yazıldı @ 03:34:10 ---------- __xXx__' Alıntı: herkese iyi geceler erkencisiniz Genişletmek için tıkla ... Erkencimi saaat yok sende galiba
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Hmm peki... Eee halen kimse rahatsiz ediuor mu endiselendim ben korktum su an ---------- Eklendi @ 03:34:10 ---------- Yazıldı @ 03:33:45 ---------- Niye guluyorsun? Genişletmek için tıkla ... şimdilik kesildi gibi de korkulacak birşey yok
Eykul' Alıntı: Hmm peki... Eee halen kimse rahatsiz ediuor mu endiselendim ben korktum su an ---------- Eklendi @ 03:34:10 ---------- Yazıldı @ 03:33:45 ---------- Niye guluyorsun? Genişletmek için tıkla ... şimdilik kesildi gibi de korkulacak birşey yok
Eykul Üye Lord Of The Red' Alıntı: gulmeyı sevmem ama tebessum etmıs olabılırım Genişletmek için tıkla ... Ne icin tebessum ettin o zaman?
Lord Of The Red' Alıntı: gulmeyı sevmem ama tebessum etmıs olabılırım Genişletmek için tıkla ... Ne icin tebessum ettin o zaman?
__xXx__ Üye Lord Of The Red' Alıntı: TOEFL modeli sınav 2014'te başlıyormus genclere duyrulur Genişletmek için tıkla ... o ne oluyor
Lord Of The Red' Alıntı: TOEFL modeli sınav 2014'te başlıyormus genclere duyrulur Genişletmek için tıkla ... o ne oluyor