Eykul Üye L-LumieRe' Alıntı: banada oluyor cok nadir. 48saat ayık gezıyorum. Fena oluyor.. Ya canın bırseye sıkkın. Ya aklında bırı veya bırsey var. Kafanı bosaltamıyorsun. Yada alışmıssın. Genişletmek için tıkla ... Yok birseye sikkin degil, sikkin olunca uyuyodum yine Yok aklimda biri Belki alismisimdir ama ilac almama ragmen uyku yok ---------- Eklendi @ 02:09:37 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- __xXx__' Alıntı: cumleten selamun aleykum yine ben Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
L-LumieRe' Alıntı: banada oluyor cok nadir. 48saat ayık gezıyorum. Fena oluyor.. Ya canın bırseye sıkkın. Ya aklında bırı veya bırsey var. Kafanı bosaltamıyorsun. Yada alışmıssın. Genişletmek için tıkla ... Yok birseye sikkin degil, sikkin olunca uyuyodum yine Yok aklimda biri Belki alismisimdir ama ilac almama ragmen uyku yok ---------- Eklendi @ 02:09:37 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- __xXx__' Alıntı: cumleten selamun aleykum yine ben Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: nasılsın gorusmeyelı uzun zamandır muhabbet edemedık Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
L-LumieRe' Alıntı: nasılsın gorusmeyelı uzun zamandır muhabbet edemedık Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
SHS Üye Eykul' Alıntı: Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- Metin : hatirlatma "renk koru son mektup" Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama şuan dinleyemem ---------- Eklendi @ 03:11:46 ---------- Yazıldı @ 03:10:53 ---------- Eykul' Alıntı: Bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... pardon Esma, sana sormadım ---------- Eklendi @ 03:12:27 ---------- Yazıldı @ 03:11:46 ---------- __xXx__' Alıntı: cumleten selamun aleykum yine ben Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
Eykul' Alıntı: Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- Metin : hatirlatma "renk koru son mektup" Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama şuan dinleyemem ---------- Eklendi @ 03:11:46 ---------- Yazıldı @ 03:10:53 ---------- Eykul' Alıntı: Bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... pardon Esma, sana sormadım ---------- Eklendi @ 03:12:27 ---------- Yazıldı @ 03:11:46 ---------- __xXx__' Alıntı: cumleten selamun aleykum yine ben Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: teşekkürler ama şuan dinleyemem ---------- Eklendi @ 03:11:46 ---------- Yazıldı @ 03:10:53 ---------- pardon Esma, sana sormadım ---------- Eklendi @ 03:12:27 ---------- Yazıldı @ 03:11:46 ---------- aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Neden dinleyemiyorsun Eh bu seferlik affettim birdaha olmasin
- SerkeŞ -' Alıntı: teşekkürler ama şuan dinleyemem ---------- Eklendi @ 03:11:46 ---------- Yazıldı @ 03:10:53 ---------- pardon Esma, sana sormadım ---------- Eklendi @ 03:12:27 ---------- Yazıldı @ 03:11:46 ---------- aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Neden dinleyemiyorsun Eh bu seferlik affettim birdaha olmasin
SHS Üye Eykul' Alıntı: Neden dinleyemiyorsun Eh bu seferlik affettim birdaha olmasin Genişletmek için tıkla ... şuan yatağın içindeyim, telefondan yazıyorum olmaz merak etme
Eykul' Alıntı: Neden dinleyemiyorsun Eh bu seferlik affettim birdaha olmasin Genişletmek için tıkla ... şuan yatağın içindeyim, telefondan yazıyorum olmaz merak etme
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şuan yatağın içindeyim, telefondan yazıyorum olmaz merak etme Genişletmek için tıkla ... Eh telefondan dinle iste ---------- Eklendi @ 02:19:27 ---------- Yazıldı @ 02:18:53 ---------- __xXx__' Alıntı: neyse millet iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Arkadas uykun geldiyse az bana da yolla Allah rahatlik versin iyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: şuan yatağın içindeyim, telefondan yazıyorum olmaz merak etme Genişletmek için tıkla ... Eh telefondan dinle iste ---------- Eklendi @ 02:19:27 ---------- Yazıldı @ 02:18:53 ---------- __xXx__' Alıntı: neyse millet iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Arkadas uykun geldiyse az bana da yolla Allah rahatlik versin iyi geceler
SHS Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
__xXx__' Alıntı: neyse millet iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
SHS Üye Eykul' Alıntı: Eh telefondan dinle iste ---------- Eklendi @ 02:19:27 ---------- Yazıldı @ 02:18:53 ---------- Arkadas uykun geldiyse az bana da yolla Allah rahatlik versin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nası dinliyim, telefon takoz
Eykul' Alıntı: Eh telefondan dinle iste ---------- Eklendi @ 02:19:27 ---------- Yazıldı @ 02:18:53 ---------- Arkadas uykun geldiyse az bana da yolla Allah rahatlik versin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nası dinliyim, telefon takoz
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: uykum gelmedi ama aranızda belli bi konuda sohbet var balıklama daldım cekiliyorum Genişletmek için tıkla ... Yok ya olurmu... Serkes birine hatir soruyordu bende cevap verdim girdim iste konuya Eee nasilsin? ---------- Eklendi @ 02:24:12 ---------- Yazıldı @ 02:23:14 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: nası dinliyim, telefon takoz Genişletmek için tıkla ... Ya benimkinde de net kapaniyor bazen sinir oldum...
__xXx__' Alıntı: uykum gelmedi ama aranızda belli bi konuda sohbet var balıklama daldım cekiliyorum Genişletmek için tıkla ... Yok ya olurmu... Serkes birine hatir soruyordu bende cevap verdim girdim iste konuya Eee nasilsin? ---------- Eklendi @ 02:24:12 ---------- Yazıldı @ 02:23:14 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: nası dinliyim, telefon takoz Genişletmek için tıkla ... Ya benimkinde de net kapaniyor bazen sinir oldum...
SHS Üye Eykul' Alıntı: Yok ya olurmu... Serkes birine hatir soruyordu bende cevap verdim girdim iste konuya Eee nasilsin? ---------- Eklendi @ 02:24:12 ---------- Yazıldı @ 02:23:14 ---------- Ya benimkinde de net kapaniyor bazen sinir oldum... Genişletmek için tıkla ... normal radyo yada net radyosu doğru çalışmıyor, youtubedan dinleyemem, anca mp3 olarak atarsam
Eykul' Alıntı: Yok ya olurmu... Serkes birine hatir soruyordu bende cevap verdim girdim iste konuya Eee nasilsin? ---------- Eklendi @ 02:24:12 ---------- Yazıldı @ 02:23:14 ---------- Ya benimkinde de net kapaniyor bazen sinir oldum... Genişletmek için tıkla ... normal radyo yada net radyosu doğru çalışmıyor, youtubedan dinleyemem, anca mp3 olarak atarsam
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: normal radyo yada net radyosu doğru çalışmıyor, youtubedan dinleyemem, anca mp3 olarak atarsam Genişletmek için tıkla ... Peki Meto
- SerkeŞ -' Alıntı: normal radyo yada net radyosu doğru çalışmıyor, youtubedan dinleyemem, anca mp3 olarak atarsam Genişletmek için tıkla ... Peki Meto
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: allah daha da iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim amin... Bu arada ben Esma
__xXx__' Alıntı: allah daha da iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim amin... Bu arada ben Esma
SHS Üye __xXx__' Alıntı: uykum gelmedi ama aranızda belli bi konuda sohbet var balıklama daldım cekiliyorum Genişletmek için tıkla ... bizde öyle dalıyoruz
__xXx__' Alıntı: uykum gelmedi ama aranızda belli bi konuda sohbet var balıklama daldım cekiliyorum Genişletmek için tıkla ... bizde öyle dalıyoruz
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim amin... Bu arada ben Esma Genişletmek için tıkla ... bende arda tanıştığıma memnun oldum
Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim amin... Bu arada ben Esma Genişletmek için tıkla ... bende arda tanıştığıma memnun oldum