Joker. Üye L-LumieRe' Alıntı: akşam yemekten sonra yogurt ye ohhhhh.. tv nin karşısına 1 saat uzan öyle sıkcı bir kanal aç heyecan yapmasın 20 dk ya uyuklarsın orda Genişletmek için tıkla ... Ben yoğurt yemeye gidiyom
L-LumieRe' Alıntı: akşam yemekten sonra yogurt ye ohhhhh.. tv nin karşısına 1 saat uzan öyle sıkcı bir kanal aç heyecan yapmasın 20 dk ya uyuklarsın orda Genişletmek için tıkla ... Ben yoğurt yemeye gidiyom
Eykul Üye Afiyet olsun... Gece gece iyi sohbetler ablalari Allah a emanet olun hadi ablaniz olarak yatin diyorum
Afiyet olsun... Gece gece iyi sohbetler ablalari Allah a emanet olun hadi ablaniz olarak yatin diyorum
Joker. Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler berkant hadi bakalım herkes kaçtı meydan bana kaldı Genişletmek için tıkla ... : ortalığı fazladağıtma
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler berkant hadi bakalım herkes kaçtı meydan bana kaldı Genişletmek için tıkla ... : ortalığı fazladağıtma
L-LumieRe Üye minoo' Alıntı: Çık çık ortaya Genişletmek için tıkla ... hadı cıktım forum gezmesını bıtırdım geldım
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: uykusuz her gece Genişletmek için tıkla ... ohooo metınım hosgeldın.
Joker. Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler berkant hadi bakalım herkes kaçtı meydan bana kaldı Genişletmek için tıkla ... : ortalığı fazladağıtma
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler berkant hadi bakalım herkes kaçtı meydan bana kaldı Genişletmek için tıkla ... : ortalığı fazladağıtma
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... nasılsın gorusmeyelı uzun zamandır muhabbet edemedık
- SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... nasılsın gorusmeyelı uzun zamandır muhabbet edemedık
Eykul Üye Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uykusuz her gece Genişletmek için tıkla ... Metin : hatirlatma "renk koru son mektup"
Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: uykusuz her gece Genişletmek için tıkla ... Metin : hatirlatma "renk koru son mektup"
L-LumieRe Üye Eykul' Alıntı: Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- Metin : hatirlatma "renk koru son mektup" Genişletmek için tıkla ... ............
Eykul' Alıntı: Uyku tutmadiiii ---------- Eklendi @ 02:02:11 ---------- Yazıldı @ 02:00:46 ---------- Metin : hatirlatma "renk koru son mektup" Genişletmek için tıkla ... ............
Eykul Üye L-LumieRe' Alıntı: ............ Genişletmek için tıkla ... Gulme komsuna gelir basina alay etme ya bir ben biliyorum cektigimii
L-LumieRe' Alıntı: ............ Genişletmek için tıkla ... Gulme komsuna gelir basina alay etme ya bir ben biliyorum cektigimii
L-LumieRe Üye Eykul' Alıntı: Gulme komsuna gelir basina alay etme ya bir ben biliyorum cektigimii Genişletmek için tıkla ... banada oluyor cok nadir. 48saat ayık gezıyorum. Fena oluyor.. Ya canın bırseye sıkkın. Ya aklında bırı veya bırsey var. Kafanı bosaltamıyorsun. Yada alışmıssın.
Eykul' Alıntı: Gulme komsuna gelir basina alay etme ya bir ben biliyorum cektigimii Genişletmek için tıkla ... banada oluyor cok nadir. 48saat ayık gezıyorum. Fena oluyor.. Ya canın bırseye sıkkın. Ya aklında bırı veya bırsey var. Kafanı bosaltamıyorsun. Yada alışmıssın.