m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam da ne böyle bi gorunuyor bi kayboluyorsun
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam da ne böyle bi gorunuyor bi kayboluyorsun
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:35:28 ---------- Yazıldı @ 00:34:38 ---------- papakudioflu' Alıntı: benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi Genişletmek için tıkla ... büyük gecmis olsun abi
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:35:28 ---------- Yazıldı @ 00:34:38 ---------- papakudioflu' Alıntı: benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi Genişletmek için tıkla ... büyük gecmis olsun abi
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsın ali nereye kayboldun geceyi açtın gittin
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm .. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsın ali nereye kayboldun geceyi açtın gittin
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:35:28 ---------- Yazıldı @ 00:34:38 ---------- büyük gecmis olsun abi Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim 14 yıl oldu futbol hayatımı bitirdi ---------- Eklendi @ 00:38:42 ---------- Yazıldı @ 00:37:51 ---------- enkazcı' Alıntı: sa arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
__xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:35:28 ---------- Yazıldı @ 00:34:38 ---------- büyük gecmis olsun abi Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim 14 yıl oldu futbol hayatımı bitirdi ---------- Eklendi @ 00:38:42 ---------- Yazıldı @ 00:37:51 ---------- enkazcı' Alıntı: sa arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
enkazcı Üye papakudioflu' Alıntı: sagol kardeşim 14 yıl oldu futbol hayatımı bitirdi ---------- Eklendi @ 00:38:42 ---------- Yazıldı @ 00:37:51 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gardaşm naber
papakudioflu' Alıntı: sagol kardeşim 14 yıl oldu futbol hayatımı bitirdi ---------- Eklendi @ 00:38:42 ---------- Yazıldı @ 00:37:51 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gardaşm naber
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: abiler çıkmam lazim allaha emanet olun iyi geceler kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardeşim allaha emanet ol ---------- Eklendi @ 00:43:15 ---------- Yazıldı @ 00:42:15 ---------- enkazcı' Alıntı: hoşbulduk gardaşm naber Genişletmek için tıkla ... şükür allaha senden
__xXx__' Alıntı: abiler çıkmam lazim allaha emanet olun iyi geceler kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardeşim allaha emanet ol ---------- Eklendi @ 00:43:15 ---------- Yazıldı @ 00:42:15 ---------- enkazcı' Alıntı: hoşbulduk gardaşm naber Genişletmek için tıkla ... şükür allaha senden
Eykul Üye Selamun aleykum... Ya dugune gittim bilseydim jolly joker e giderdim ---------- Eklendi @ 23:51:55 ---------- Yazıldı @ 23:49:04 ---------- Gokcen pazartesi sunum var daha calismadim
Selamun aleykum... Ya dugune gittim bilseydim jolly joker e giderdim ---------- Eklendi @ 23:51:55 ---------- Yazıldı @ 23:49:04 ---------- Gokcen pazartesi sunum var daha calismadim
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız bugün Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:54:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:30 ---------- L-LumieRe' Alıntı: herkese selamlar.. iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:55:11 ---------- Yazıldı @ 00:54:25 ---------- Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Ya dugune gittim bilseydim jolly joker e giderdim ---------- Eklendi @ 23:51:55 ---------- Yazıldı @ 23:49:04 ---------- Gokcen pazartesi sunum var daha calismadim Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin esma
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız bugün Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:54:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:30 ---------- L-LumieRe' Alıntı: herkese selamlar.. iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:55:11 ---------- Yazıldı @ 00:54:25 ---------- Eykul' Alıntı: Selamun aleykum... Ya dugune gittim bilseydim jolly joker e giderdim ---------- Eklendi @ 23:51:55 ---------- Yazıldı @ 23:49:04 ---------- Gokcen pazartesi sunum var daha calismadim Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin esma
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:54:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:30 ---------- hoşgeldin hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:55:11 ---------- Yazıldı @ 00:54:25 ---------- aleykümselam hoşgeldin esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ali Kemal. Sen lumiyi bosver yollarda her yerde sony xperia nin reklami var ---------- Eklendi @ 23:57:10 ---------- Yazıldı @ 23:56:22 ---------- tinasoft' Alıntı: Neyse iyi geceler Kimse yok besbelli .d Hadi hayırlı geceler .D Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler sanada
papakudioflu' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:54:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:30 ---------- hoşgeldin hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:55:11 ---------- Yazıldı @ 00:54:25 ---------- aleykümselam hoşgeldin esma Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ali Kemal. Sen lumiyi bosver yollarda her yerde sony xperia nin reklami var ---------- Eklendi @ 23:57:10 ---------- Yazıldı @ 23:56:22 ---------- tinasoft' Alıntı: Neyse iyi geceler Kimse yok besbelli .d Hadi hayırlı geceler .D Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler sanada
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ali Kemal. Sen lumiyi bosver yollarda her yerde sony xperia nin reklami var ---------- Eklendi @ 23:57:10 ---------- Yazıldı @ 23:56:22 ---------- Tesekkurler sanada Genişletmek için tıkla ... çünkü daha türkiyeye gelmedi sadece amerika ve kanadada satışa çıktı ve amerikadaki stoklar tükendi lumia şu anda amerikadaki en çok satan telefon
Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ali Kemal. Sen lumiyi bosver yollarda her yerde sony xperia nin reklami var ---------- Eklendi @ 23:57:10 ---------- Yazıldı @ 23:56:22 ---------- Tesekkurler sanada Genişletmek için tıkla ... çünkü daha türkiyeye gelmedi sadece amerika ve kanadada satışa çıktı ve amerikadaki stoklar tükendi lumia şu anda amerikadaki en çok satan telefon
Eykul Üye Ali Kemal eksik var bu gece. Gokcen, Hidayet, Metin... ---------- Eklendi @ 23:59:32 ---------- Yazıldı @ 23:58:54 ---------- papakudioflu' Alıntı: çünkü daha türkiyeye gelmedi sadece amerika ve kanadada satışa çıktı ve amerikadaki stoklar tükendi lumia şu anda amerikadaki en çok satan telefon Genişletmek için tıkla ... Onunda zamani gecer ya
Ali Kemal eksik var bu gece. Gokcen, Hidayet, Metin... ---------- Eklendi @ 23:59:32 ---------- Yazıldı @ 23:58:54 ---------- papakudioflu' Alıntı: çünkü daha türkiyeye gelmedi sadece amerika ve kanadada satışa çıktı ve amerikadaki stoklar tükendi lumia şu anda amerikadaki en çok satan telefon Genişletmek için tıkla ... Onunda zamani gecer ya