__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum arda iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynı abi surunmeye devam
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum arda iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynı abi surunmeye devam
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm arda mustafa ve ismini bilmedigim diger arkadaslar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali hoşgeldin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm arda mustafa ve ismini bilmedigim diger arkadaslar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali hoşgeldin
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aynı abi surunmeye devam Genişletmek için tıkla ... niye sürünüyorsun be kardeşim hayırdır ---------- Eklendi @ 00:15:44 ---------- Yazıldı @ 00:15:05 ---------- m542tf' Alıntı: Aleykumselam Ali hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum mustafa nasılsın
__xXx__' Alıntı: aynı abi surunmeye devam Genişletmek için tıkla ... niye sürünüyorsun be kardeşim hayırdır ---------- Eklendi @ 00:15:44 ---------- Yazıldı @ 00:15:05 ---------- m542tf' Alıntı: Aleykumselam Ali hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum mustafa nasılsın
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: niye sürünüyorsun be kardeşim hayırdır Genişletmek için tıkla ... abi yuruyemiyom demiştim ya ufak bi operasyon geçirdim diye dizim dönmüştü baglarda yırtık oluşmuş ondan basamiyorum sürünur gibiyim
papakudioflu' Alıntı: niye sürünüyorsun be kardeşim hayırdır Genişletmek için tıkla ... abi yuruyemiyom demiştim ya ufak bi operasyon geçirdim diye dizim dönmüştü baglarda yırtık oluşmuş ondan basamiyorum sürünur gibiyim
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: abi yuruyemiyom demiştim ya ufak bi operasyon geçirdim diye dizim dönmüştü baglarda yırtık oluşmuş ondan basamiyorum sürünur gibiyim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim allah betetinden saklasın spor mu yapıyorsun sen
__xXx__' Alıntı: abi yuruyemiyom demiştim ya ufak bi operasyon geçirdim diye dizim dönmüştü baglarda yırtık oluşmuş ondan basamiyorum sürünur gibiyim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim allah betetinden saklasın spor mu yapıyorsun sen
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Hamdolsun Ali seni sormalı Genişletmek için tıkla ... şükür allaha bugünümüzü aratmasın
m542tf' Alıntı: Hamdolsun Ali seni sormalı Genişletmek için tıkla ... şükür allaha bugünümüzü aratmasın
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim allah betetinden saklasın spor mu yapıyorsun sen Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi hali saha maçında oldu abi bu sene ikinci oldu son seferinde ucuz kurtulamadık
papakudioflu' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim allah betetinden saklasın spor mu yapıyorsun sen Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi hali saha maçında oldu abi bu sene ikinci oldu son seferinde ucuz kurtulamadık
m542tf Üye hasane51' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hasan hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:22:49 ---------- Yazıldı @ 00:22:17 ---------- papakudioflu' Alıntı: şükür allaha bugünümüzü aratmasın Genişletmek için tıkla ... Amin.
hasane51' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hasan hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:22:49 ---------- Yazıldı @ 00:22:17 ---------- papakudioflu' Alıntı: şükür allaha bugünümüzü aratmasın Genişletmek için tıkla ... Amin.
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: sağolasın abi hali saha maçında oldu abi bu sene ikinci oldu son seferinde ucuz kurtulamadık Genişletmek için tıkla ... tekrarlaması kötü olmuş çok dikkat etmen lazım spor sakatlıkları tehlikelidir
__xXx__' Alıntı: sağolasın abi hali saha maçında oldu abi bu sene ikinci oldu son seferinde ucuz kurtulamadık Genişletmek için tıkla ... tekrarlaması kötü olmuş çok dikkat etmen lazım spor sakatlıkları tehlikelidir
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim ---------- Eklendi @ 00:25:59 ---------- Yazıldı @ 00:24:25 ---------- papakudioflu' Alıntı: tekrarlaması kötü olmuş çok dikkat etmen lazım spor sakatlıkları tehlikelidir Genişletmek için tıkla ... halisaha çok tehlikeli
__xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim ---------- Eklendi @ 00:25:59 ---------- Yazıldı @ 00:24:25 ---------- papakudioflu' Alıntı: tekrarlaması kötü olmuş çok dikkat etmen lazım spor sakatlıkları tehlikelidir Genişletmek için tıkla ... halisaha çok tehlikeli
__xXx__ Üye haklısınız abiler dikkat etmek lazım herkese teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin
m542tf Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız izleyin arkadaşlar benim ogullarim ---------- Eklendi @ 00:29:47 ---------- Yazıldı @ 00:28:59 ---------- __xXx__' Alıntı: haklısınız abiler dikkat etmek lazım herkese teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin Genişletmek için tıkla ... Amin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız izleyin arkadaşlar benim ogullarim ---------- Eklendi @ 00:29:47 ---------- Yazıldı @ 00:28:59 ---------- __xXx__' Alıntı: haklısınız abiler dikkat etmek lazım herkese teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin Genişletmek için tıkla ... Amin
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim ---------- Eklendi @ 00:25:59 ---------- Yazıldı @ 00:24:25 ---------- halisaha çok tehlikeli Genişletmek için tıkla ... benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi
m542tf' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim ---------- Eklendi @ 00:25:59 ---------- Yazıldı @ 00:24:25 ---------- halisaha çok tehlikeli Genişletmek için tıkla ... benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi Genişletmek için tıkla ... büyük geçmiş olsun tendon sakatlıkları kötü oluyormuş
papakudioflu' Alıntı: benim aşil tendonum kopmuştu ömrümü yedi Genişletmek için tıkla ... büyük geçmiş olsun tendon sakatlıkları kötü oluyormuş