SHS Üye Eykul' Alıntı: Sen yaz biryere unutmamak icin Benim uyku ilaclarin etkisi yavas yavas geliyor sanki... Iyi geceler. Allah a emanet ol Genişletmek için tıkla ... ilaçla mı uyuyon konuda yazıyo bakarım elbet sende Allah'a emanet ol, iyi uykular ---------- Eklendi @ 02:45:38 ---------- Yazıldı @ 02:45:08 ---------- minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bismillah
Eykul' Alıntı: Sen yaz biryere unutmamak icin Benim uyku ilaclarin etkisi yavas yavas geliyor sanki... Iyi geceler. Allah a emanet ol Genişletmek için tıkla ... ilaçla mı uyuyon konuda yazıyo bakarım elbet sende Allah'a emanet ol, iyi uykular ---------- Eklendi @ 02:45:38 ---------- Yazıldı @ 02:45:08 ---------- minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bismillah
minoo Üye Biz çıktık, sen gelmişsin dasti Kapanış.. İyi sabahlar herkese. Gece görüşmek üzere efendim
m542tf Üye Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:04:18 ---------- Yazıldı @ 00:03:50 ---------- __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hosbuldum
Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:04:18 ---------- Yazıldı @ 00:03:50 ---------- __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hosbuldum
papakudioflu Emekli Yönetici selamünaleyküm arda mustafa ve ismini bilmedigim diger arkadaslar hayırlı geceler
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm arda mustafa ve ismini bilmedigim diger arkadaslar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin nasilsin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm arda mustafa ve ismini bilmedigim diger arkadaslar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hoşgeldin nasilsin
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aleykum selam abi hoşgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum arda iyiyim sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: aleykum selam abi hoşgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum arda iyiyim sen nasılsın