SHS Üye Eykul' Alıntı: Serkes sarkilar nasil? Birakamadin galiba Genişletmek için tıkla ... pc yi kapatıp telefona geçtim
Eykul' Alıntı: Serkes sarkilar nasil? Birakamadin galiba Genişletmek için tıkla ... pc yi kapatıp telefona geçtim
SHS Üye Eykul' Alıntı: En iyi coverlerden biri Genişletmek için tıkla ... albümden bi tek onu beğendim, nedense diğer parçaları pek sarmadı ---------- Eklendi @ 02:22:16 ---------- Yazıldı @ 02:21:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Bu saatte damar dinlenir be metincim . Genişletmek için tıkla ... o zaman uyku tutmaz abi
Eykul' Alıntı: En iyi coverlerden biri Genişletmek için tıkla ... albümden bi tek onu beğendim, nedense diğer parçaları pek sarmadı ---------- Eklendi @ 02:22:16 ---------- Yazıldı @ 02:21:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Bu saatte damar dinlenir be metincim . Genişletmek için tıkla ... o zaman uyku tutmaz abi
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: pc yi kapatıp telefona geçtim Genişletmek için tıkla ... Beni birakirsan nin sozleri cok agir ya
- SerkeŞ -' Alıntı: pc yi kapatıp telefona geçtim Genişletmek için tıkla ... Beni birakirsan nin sozleri cok agir ya
SHS Üye Eykul' Alıntı: Beni birakirsan nin sozleri cok agir ya Genişletmek için tıkla ... en iyisi fazla dinlememek, insan dalıp gidiyor
Eykul' Alıntı: Beni birakirsan nin sozleri cok agir ya Genişletmek için tıkla ... en iyisi fazla dinlememek, insan dalıp gidiyor
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: en iyisi fazla dinlememek, insan dalıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... Kendi sahsina konus.. Benim dalcak bir sebebim yok
- SerkeŞ -' Alıntı: en iyisi fazla dinlememek, insan dalıp gidiyor Genişletmek için tıkla ... Kendi sahsina konus.. Benim dalcak bir sebebim yok
SHS Üye Eykul' Alıntı: Kendi sahsina konus.. Benim dalcak bir sebebim yok Genişletmek için tıkla ... aslında benimde yok biraz hayalperestim sadece ---------- Eklendi @ 02:29:53 ---------- Yazıldı @ 02:28:53 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Damar vazgeçilmezimdir Metincim. Genişletmek için tıkla ... hep mi damar dinliyon abi
Eykul' Alıntı: Kendi sahsina konus.. Benim dalcak bir sebebim yok Genişletmek için tıkla ... aslında benimde yok biraz hayalperestim sadece ---------- Eklendi @ 02:29:53 ---------- Yazıldı @ 02:28:53 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Damar vazgeçilmezimdir Metincim. Genişletmek için tıkla ... hep mi damar dinliyon abi
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aslında benimde yok biraz hayalperestim sadece Genişletmek için tıkla ... Gecmiste birsey olduysa ona daliyorsundur belki...
- SerkeŞ -' Alıntı: aslında benimde yok biraz hayalperestim sadece Genişletmek için tıkla ... Gecmiste birsey olduysa ona daliyorsundur belki...
DiaBLoS Admin rock ve hip hop hariç bütün şarkıları dinlerim . Geceleri çok büyük olasılıkla damar dinliyorum .
SHS Üye Eykul' Alıntı: Gecmiste birsey olduysa ona daliyorsundur belki... Genişletmek için tıkla ... keşkelere dalıyorum genelde
Eykul' Alıntı: Gecmiste birsey olduysa ona daliyorsundur belki... Genişletmek için tıkla ... keşkelere dalıyorum genelde
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: keşkelere dalıyorum genelde Genişletmek için tıkla ... Hmm o zaman celiskili konusmus oluyorsun simdi bir sarki dinle guzel "Renk koru Son mektup"
- SerkeŞ -' Alıntı: keşkelere dalıyorum genelde Genişletmek için tıkla ... Hmm o zaman celiskili konusmus oluyorsun simdi bir sarki dinle guzel "Renk koru Son mektup"
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: rock ve hip hop hariç bütün şarkıları dinlerim . Geceleri çok büyük olasılıkla damar dinliyorum . Genişletmek için tıkla ... iyi bari hep damar olmaz, arada neşelencen
DiaBLoS' Alıntı: rock ve hip hop hariç bütün şarkıları dinlerim . Geceleri çok büyük olasılıkla damar dinliyorum . Genişletmek için tıkla ... iyi bari hep damar olmaz, arada neşelencen
SHS Üye Eykul' Alıntı: Hmm o zaman celiskili konusmus oluyorsun simdi bir sarki dinle guzel "Renk koru Son mektup" Genişletmek için tıkla ... unutmazsam dinlerim, tavsiyelerin benim için yeni ve güzel ---------- Eklendi @ 02:38:31 ---------- Yazıldı @ 02:36:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: angara havalarını da çok seviyorum . Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Hmm o zaman celiskili konusmus oluyorsun simdi bir sarki dinle guzel "Renk koru Son mektup" Genişletmek için tıkla ... unutmazsam dinlerim, tavsiyelerin benim için yeni ve güzel ---------- Eklendi @ 02:38:31 ---------- Yazıldı @ 02:36:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: angara havalarını da çok seviyorum . Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: unutmazsam dinlerim, tavsiyelerin benim için yeni ve güzel Genişletmek için tıkla ... Guzel tarz dinlemeni tavsiye ederim unutma Aslinda uyusam artik.. Sadece sen kaldin uykun gelmedi mi? Metin miydi?
- SerkeŞ -' Alıntı: unutmazsam dinlerim, tavsiyelerin benim için yeni ve güzel Genişletmek için tıkla ... Guzel tarz dinlemeni tavsiye ederim unutma Aslinda uyusam artik.. Sadece sen kaldin uykun gelmedi mi? Metin miydi?
SHS Üye Eykul' Alıntı: Guzel tarz dinlemeni tavsiye ederim unutma Aslinda uyusam artik.. Sadece sen kaldin uykun gelmedi mi? Metin miydi? Genişletmek için tıkla ... hatırlatcan o zaman uykum var da uyuyasım yok, sen bilirsin evet Metin ---------- Eklendi @ 02:42:35 ---------- Yazıldı @ 02:41:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Saat 3'e geliyor . Ve bu sefer harbiden uyku bastırdı . Hadi iyi geceler . Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
Eykul' Alıntı: Guzel tarz dinlemeni tavsiye ederim unutma Aslinda uyusam artik.. Sadece sen kaldin uykun gelmedi mi? Metin miydi? Genişletmek için tıkla ... hatırlatcan o zaman uykum var da uyuyasım yok, sen bilirsin evet Metin ---------- Eklendi @ 02:42:35 ---------- Yazıldı @ 02:41:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Saat 3'e geliyor . Ve bu sefer harbiden uyku bastırdı . Hadi iyi geceler . Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hatırlatcan o zaman uykum var da uyuyasım yok, sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Sen yaz biryere unutmamak icin Benim uyku ilaclarin etkisi yavas yavas geliyor sanki... Iyi geceler. Allah a emanet ol
- SerkeŞ -' Alıntı: hatırlatcan o zaman uykum var da uyuyasım yok, sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Sen yaz biryere unutmamak icin Benim uyku ilaclarin etkisi yavas yavas geliyor sanki... Iyi geceler. Allah a emanet ol