mstf_l Üye papakudioflu' Alıntı: bugün msnde görüştük kendisiyle ama bir görsen ablası yaaa çok tatlı velet Genişletmek için tıkla ... Lumi kim yaa
papakudioflu' Alıntı: bugün msnde görüştük kendisiyle ama bir görsen ablası yaaa çok tatlı velet Genişletmek için tıkla ... Lumi kim yaa
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ayetel kürsi, Felak ve Nâs suresini bol oku abi Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum ve amin.
Emrgncy112' Alıntı: Ayetel kürsi, Felak ve Nâs suresini bol oku abi Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum ve amin.
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Allahıııımmm.... ---------- Eklendi @ 00:50:17 ---------- Yazıldı @ 00:49:33 ---------- İyiyim sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... allahuuuum sana geliyuruuum
OttomaN TigeR' Alıntı: Allahıııımmm.... ---------- Eklendi @ 00:50:17 ---------- Yazıldı @ 00:49:33 ---------- İyiyim sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... allahuuuum sana geliyuruuum
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eee neymiş o peki... Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki ama iyi fikir yarin iki tane aliyorum Ne var ne yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Eee neymiş o peki... Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki ama iyi fikir yarin iki tane aliyorum Ne var ne yok
papakudioflu Emekli Yönetici mstf_l' Alıntı: Lumi kim yaa Genişletmek için tıkla ... bana diyor ama sadece esma diyor
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: allahuuuum sana geliyuruuum Genişletmek için tıkla ... elimden tut abi...
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Bilmem ki ama iyi fikir yarin iki tane aliyorum Ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... tehlikeli sularda yüzme de.
Eykul' Alıntı: Bilmem ki ama iyi fikir yarin iki tane aliyorum Ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... tehlikeli sularda yüzme de.
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Hadi en kisa zamanda bulusmaniz dileyiyle... Genişletmek için tıkla ... sagolasın sana da nasip olsun inşallah
Eykul' Alıntı: Hadi en kisa zamanda bulusmaniz dileyiyle... Genişletmek için tıkla ... sagolasın sana da nasip olsun inşallah
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ali abinin evlatlığı Mustafa Genişletmek için tıkla ... İlahi refikim alemsin
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Ayetel kürsi, Felak ve Nâs suresini bol oku abi Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Tabi ben ayetel kursi okuyorum bazi kisilerin yaninda
Emrgncy112' Alıntı: Ayetel kürsi, Felak ve Nâs suresini bol oku abi Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Tabi ben ayetel kursi okuyorum bazi kisilerin yaninda
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: elimden tut abi... Genişletmek için tıkla ... Tut abi tut Anca beraber kanca beraber
OttomaN TigeR' Alıntı: elimden tut abi... Genişletmek için tıkla ... Tut abi tut Anca beraber kanca beraber
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: elimden tut abi... Genişletmek için tıkla ... hiç bırakmadım farzet gökçenim
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: sagolasın sana da nasip olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben pek merakli degilim aslinda bilmiyorum.. Benimkini bile hediye aldilar ben secmedim.. Hos secme sansim olsaydi da karar veremezdim de
papakudioflu' Alıntı: sagolasın sana da nasip olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben pek merakli degilim aslinda bilmiyorum.. Benimkini bile hediye aldilar ben secmedim.. Hos secme sansim olsaydi da karar veremezdim de
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Tut abi tut Anca beraber kanca beraber Genişletmek için tıkla ... Sende benden tut refikim, zehrine bulaşmadan sarmaşık güllere dolaşalım...
Emrgncy112' Alıntı: Tut abi tut Anca beraber kanca beraber Genişletmek için tıkla ... Sende benden tut refikim, zehrine bulaşmadan sarmaşık güllere dolaşalım...
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Tabi ben ayetel kursi okuyorum bazi kisilerin yaninda Genişletmek için tıkla ... Esma senin Ali görünmüyor iki gündür uğrayamadım düzeltemediniz mi arayı
Eykul' Alıntı: Tabi ben ayetel kursi okuyorum bazi kisilerin yaninda Genişletmek için tıkla ... Esma senin Ali görünmüyor iki gündür uğrayamadım düzeltemediniz mi arayı
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hiç bırakmadım farzet gökçenim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi ben de refiki muhteremi tuttum ...
papakudioflu' Alıntı: hiç bırakmadım farzet gökçenim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi ben de refiki muhteremi tuttum ...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sende benden tut refikim, zehrine bulaşmadan sarmaşık güllere dolaşalım... Genişletmek için tıkla ... Tuttum Üstad tuttum
OttomaN TigeR' Alıntı: Sende benden tut refikim, zehrine bulaşmadan sarmaşık güllere dolaşalım... Genişletmek için tıkla ... Tuttum Üstad tuttum