mstf_l Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman cidden nazar var abi okuyup üfleyelim mi? Genişletmek için tıkla ... Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman cidden nazar var abi okuyup üfleyelim mi? Genişletmek için tıkla ... Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa
mstf_l Üye Emrgncy112' Alıntı: Büyük geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol ne yapalım hayat bu
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: 41 yasin okuycam bu gece zaten Genişletmek için tıkla ... Niye 41 abi...
VKUCUKSAHİN Üye Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar.
Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar.
papakudioflu Emekli Yönetici mstf_l' Alıntı: Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa Genişletmek için tıkla ... biz ofluyuz kardeş nefesimiz kuvvetli evelallah
mstf_l' Alıntı: Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa Genişletmek için tıkla ... biz ofluyuz kardeş nefesimiz kuvvetli evelallah
mstf_l Üye 'Nur'' Alıntı: a.selam Mustafa Genişletmek için tıkla ... Oo sen buralarada mı gelirdin abla
OttomaN TigeR Üye mstf_l' Alıntı: Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa Genişletmek için tıkla ... Olur okutalım halaya.
mstf_l' Alıntı: Halam çok iyi okur, üfler hatta promosyon olarak yıkar . Genelde de bana okuduğu için bi güzel ıslatır suratımı, çağırayım mı lazımsa Genişletmek için tıkla ... Olur okutalım halaya.
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: iyi geceler Esma Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Hidayet
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet ol hüsnücan'ım hoşçakal iyi dersler.
tinasoft' Alıntı: Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet ol hüsnücan'ım hoşçakal iyi dersler.
Emrgncy Üye tinasoft' Alıntı: Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Kardeş Allah rahatlık versin
tinasoft' Alıntı: Gökçen abi ben gidiyorum yarına dersane var uyumam gerek kendine iyi bak.. Hayırlı geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Kardeş Allah rahatlık versin
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ali Kemal... Pardon Lumi diyecektim
papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ali Kemal... Pardon Lumi diyecektim
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: biz ofluyuz kardeş nefesimiz kuvvetli evelallah Genişletmek için tıkla ... Abi zaten siz üfleyince tabut bile uçuyormuş öyle diyorlar aslı var mı?
papakudioflu' Alıntı: biz ofluyuz kardeş nefesimiz kuvvetli evelallah Genişletmek için tıkla ... Abi zaten siz üfleyince tabut bile uçuyormuş öyle diyorlar aslı var mı?
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ali Kemal... Pardon Lumi diyecektim Genişletmek için tıkla ... en nasıl geliyorsa rahat ol
Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ali Kemal... Pardon Lumi diyecektim Genişletmek için tıkla ... en nasıl geliyorsa rahat ol
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Ali abi Hayırdır 41 yasin felan
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Abi zaten siz üfleyince tabut bile uçuyormuş öyle diyorlar aslı var mı? Genişletmek için tıkla ... bir tane uçan tabut rivayeti dolaşıyor bizim köylerde ben görmedim ama görenler varmış kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi zaten siz üfleyince tabut bile uçuyormuş öyle diyorlar aslı var mı? Genişletmek için tıkla ... bir tane uçan tabut rivayeti dolaşıyor bizim köylerde ben görmedim ama görenler varmış kardeşim