Berlin Boleyn FirstClasss' Alıntı: saniye uyku secondsleep ne demek yani Berlin..boynunu deil bilgisayarı çevir o zaman Genişletmek için tıkla ... aahahaha kısss pcyi nasıl çeviriyim
FirstClasss' Alıntı: saniye uyku secondsleep ne demek yani Berlin..boynunu deil bilgisayarı çevir o zaman Genişletmek için tıkla ... aahahaha kısss pcyi nasıl çeviriyim
EroL Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: SENİN imzzanı yesinler bende çalıorum o imzayı Genişletmek için tıkla ... bana mı dedin --------------- Ekleme --------------- Dwyane_Wade' Alıntı: Kimler gelmiş.. Genişletmek için tıkla ... kimler gelmiş ?
Berlin Boleyn' Alıntı: SENİN imzzanı yesinler bende çalıorum o imzayı Genişletmek için tıkla ... bana mı dedin --------------- Ekleme --------------- Dwyane_Wade' Alıntı: Kimler gelmiş.. Genişletmek için tıkla ... kimler gelmiş ?
Berlin Boleyn gene ne yaptım yaa ama cidden ben gitgide her foruma bulaşmaya başladım ondanmı bahsediyorsun işin kötüsü tartışmalarda peşimden gelior
gene ne yaptım yaa ama cidden ben gitgide her foruma bulaşmaya başladım ondanmı bahsediyorsun işin kötüsü tartışmalarda peşimden gelior
Berlin Boleyn aman al yafrum yaa kimden çekincem yaşadığım sürece kasıp kavuracam net ailemini gel beraber kavuralım helvayı ahaa aha okuşada söyle kanadını yolarım onun
aman al yafrum yaa kimden çekincem yaşadığım sürece kasıp kavuracam net ailemini gel beraber kavuralım helvayı ahaa aha okuşada söyle kanadını yolarım onun