SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: inşallah abi güzel olur beleş götürürüm seni Genişletmek için tıkla ... bende gelirim, daha hiç uçağa binmedim
By_GaBLiN' Alıntı: inşallah abi güzel olur beleş götürürüm seni Genişletmek için tıkla ... bende gelirim, daha hiç uçağa binmedim
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: inşallah kardeşim olursun hayırlısıyla bizi de unutmazsın herhal Genişletmek için tıkla ... kendimi unuturum sizi unutmam
- SerkeŞ -' Alıntı: inşallah kardeşim olursun hayırlısıyla bizi de unutmazsın herhal Genişletmek için tıkla ... kendimi unuturum sizi unutmam
OttomaN TigeR Üye By_GaBLiN' Alıntı: inşallah abi güzel olur beleş götürürüm seni Genişletmek için tıkla ... Canımsın...
By_GaBLiN' Alıntı: inşallah abi güzel olur beleş götürürüm seni Genişletmek için tıkla ... Canımsın...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi bana müsade ... Çok güzel muhabbet için hepinize teşekkür ediyorum . Sağolun , varolun ... Cümleten hayırlı cumalar , hayırlı geceler diliyorum . Genişletmek için tıkla ... Guzel muhakket mi? Kovdu da gitti... neyse iyi geceler buyukluk bizde kalsin
DiaBLoS' Alıntı: Hadi bana müsade ... Çok güzel muhabbet için hepinize teşekkür ediyorum . Sağolun , varolun ... Cümleten hayırlı cumalar , hayırlı geceler diliyorum . Genişletmek için tıkla ... Guzel muhakket mi? Kovdu da gitti... neyse iyi geceler buyukluk bizde kalsin
Eykul Üye Gablin kac yasindasin ki pilot oluyorsun az mi kaldi? Peki sen serkes? ---------- Eklendi @ 01:29:18 ---------- Yazıldı @ 01:28:32 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yok be değilsin biraz ilginçsin Genişletmek için tıkla ... Oyleyim oyle kotu diye kovdular
Gablin kac yasindasin ki pilot oluyorsun az mi kaldi? Peki sen serkes? ---------- Eklendi @ 01:29:18 ---------- Yazıldı @ 01:28:32 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yok be değilsin biraz ilginçsin Genişletmek için tıkla ... Oyleyim oyle kotu diye kovdular
SHS Üye yaşım 21 senin yaş kaç Esma? ---------- Eklendi @ 02:32:36 ---------- Yazıldı @ 02:32:09 ---------- durun yahu nereye
yaşım 21 senin yaş kaç Esma? ---------- Eklendi @ 02:32:36 ---------- Yazıldı @ 02:32:09 ---------- durun yahu nereye
Eykul Üye Gokcen ve kim kaldiysa iyi geceler. Allah emanet olun ---------- Eklendi @ 01:33:59 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- Jolly joker e gidiyoruz
Gokcen ve kim kaldiysa iyi geceler. Allah emanet olun ---------- Eklendi @ 01:33:59 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- Jolly joker e gidiyoruz
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Bizde mi gitsek Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:35:00 ---------- Yazıldı @ 02:34:27 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yaşım 21 senin yaş kaç Esma? ---------- Eklendi @ 02:32:36 ---------- Yazıldı @ 02:32:09 ---------- durun yahu nereye Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım kardeşim
Eykul' Alıntı: Bizde mi gitsek Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 02:35:00 ---------- Yazıldı @ 02:34:27 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: yaşım 21 senin yaş kaç Esma? ---------- Eklendi @ 02:32:36 ---------- Yazıldı @ 02:32:09 ---------- durun yahu nereye Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım kardeşim
SHS Üye Eykul' Alıntı: Gokcen ve kim kaldiysa iyi geceler. Allah emanet olun ---------- Eklendi @ 01:33:59 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- Jolly joker e gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... peki iyi geceler, iyi eğlenceler ---------- Eklendi @ 02:37:25 ---------- Yazıldı @ 02:36:21 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: ---------- Eklendi @ 02:35:00 ---------- Yazıldı @ 02:34:27 ---------- Ben burdayım kardeşim Genişletmek için tıkla ... sen çalışıyormuydun? Yoksa uyku mu tutmuyor
Eykul' Alıntı: Gokcen ve kim kaldiysa iyi geceler. Allah emanet olun ---------- Eklendi @ 01:33:59 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- Jolly joker e gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... peki iyi geceler, iyi eğlenceler ---------- Eklendi @ 02:37:25 ---------- Yazıldı @ 02:36:21 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: ---------- Eklendi @ 02:35:00 ---------- Yazıldı @ 02:34:27 ---------- Ben burdayım kardeşim Genişletmek için tıkla ... sen çalışıyormuydun? Yoksa uyku mu tutmuyor
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: peki iyi geceler, iyi eğlenceler ---------- Eklendi @ 02:37:25 ---------- Yazıldı @ 02:36:21 ---------- sen çalışıyormuydun? Yoksa uyku mu tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Şiir yazıcam birazdan o yüzden uyumuyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: peki iyi geceler, iyi eğlenceler ---------- Eklendi @ 02:37:25 ---------- Yazıldı @ 02:36:21 ---------- sen çalışıyormuydun? Yoksa uyku mu tutmuyor Genişletmek için tıkla ... Şiir yazıcam birazdan o yüzden uyumuyorum
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kalemine kuvvet Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim bitirince en az üstatların ki kadar iyi olacağını düşünüyorum. Bitince belki forumda paylaşırım.
- SerkeŞ -' Alıntı: kalemine kuvvet Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim bitirince en az üstatların ki kadar iyi olacağını düşünüyorum. Bitince belki forumda paylaşırım.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim bitirince en az üstatların ki kadar iyi olacağını düşünüyorum. Bitince belki forumda paylaşırım. Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin abi, okumak isterim
OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim bitirince en az üstatların ki kadar iyi olacağını düşünüyorum. Bitince belki forumda paylaşırım. Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin abi, okumak isterim
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen bilirsin abi, okumak isterim Genişletmek için tıkla ... Öyleyse biter bitmez okuturum inşallah ama öyle dört satır olmayacak işte biraz zaman alacak...
- SerkeŞ -' Alıntı: sen bilirsin abi, okumak isterim Genişletmek için tıkla ... Öyleyse biter bitmez okuturum inşallah ama öyle dört satır olmayacak işte biraz zaman alacak...