Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) By_GaBLiN, DiaBLoS+, Eykul Eykul Genişletmek için tıkla ... Ne olmus bana ---------- Eklendi @ 00:41:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:42 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine... Genişletmek için tıkla ... Hmm
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) By_GaBLiN, DiaBLoS+, Eykul Eykul Genişletmek için tıkla ... Ne olmus bana ---------- Eklendi @ 00:41:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:42 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine... Genişletmek için tıkla ... Hmm
SHS Üye Eykul' Alıntı: Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- Ne olmus bana Genişletmek için tıkla ... seni tanımıyoruz da
Eykul' Alıntı: Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- Ne olmus bana Genişletmek için tıkla ... seni tanımıyoruz da
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah, tamamı senin samimiyetinden kaynaklanıyor...
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah, tamamı senin samimiyetinden kaynaklanıyor...
By_GaBLiN Üye Eykul' Alıntı: Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- Ne olmus bana Genişletmek için tıkla ... Bi şey olmadı ilk defa gördüm bu konuda da kim diye merak ettim
Eykul' Alıntı: Sana yuzde yuz katiliyorum ---------- Eklendi @ 00:40:42 ---------- Yazıldı @ 00:40:11 ---------- Ne olmus bana Genişletmek için tıkla ... Bi şey olmadı ilk defa gördüm bu konuda da kim diye merak ettim
Eykul Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bi şey olmadı ilk defa gördüm bu konuda da kim diye merak ettim Genişletmek için tıkla ... Kisaca Esma
By_GaBLiN' Alıntı: Bi şey olmadı ilk defa gördüm bu konuda da kim diye merak ettim Genişletmek için tıkla ... Kisaca Esma
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Senin cayini icerim kahve varsa tercih ederim ama Ali nin hic birseyini yemem Genişletmek için tıkla ... Öncelikle Ali verecek mi bakalım...
Eykul' Alıntı: Senin cayini icerim kahve varsa tercih ederim ama Ali nin hic birseyini yemem Genişletmek için tıkla ... Öncelikle Ali verecek mi bakalım...
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah, tamamı senin samimiyetinden kaynaklanıyor... Genişletmek için tıkla ... yok abi herkes senin gibi konu açıp yazamaz, o senin samimiyetin, harbiliğin
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben teşekkür ederim kardeşim benim eyvallah, tamamı senin samimiyetinden kaynaklanıyor... Genişletmek için tıkla ... yok abi herkes senin gibi konu açıp yazamaz, o senin samimiyetin, harbiliğin
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Öncelikle Ali verecek mi bakalım... Genişletmek için tıkla ... Vermez o hayin
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok abi herkes senin gibi konu açıp yazamaz, o senin samimiyetin, harbiliğin Genişletmek için tıkla ... Peyki! Teşekkür ederim o halde...
- SerkeŞ -' Alıntı: yok abi herkes senin gibi konu açıp yazamaz, o senin samimiyetin, harbiliğin Genişletmek için tıkla ... Peyki! Teşekkür ederim o halde...
By_GaBLiN Üye DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... 10 bilemedin 15 dkya uyuya kalma ihtimalim var
DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... 10 bilemedin 15 dkya uyuya kalma ihtimalim var
SHS Üye Eykul' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi tek ismini biliyorum ama geçen gördüm yeni gelmişin hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin Esma
Eykul' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi tek ismini biliyorum ama geçen gördüm yeni gelmişin hoşgeldin dememiştim, hoşgeldin Esma