SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Metin Naber Geri Dönmüşsün Sende Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sürenin bittiğini unutmuşum ondan geç döndüm
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Metin Naber Geri Dönmüşsün Sende Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sürenin bittiğini unutmuşum ondan geç döndüm
By_GaBLiN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Oğuz hoşgeldin. Nasılsın ---------- Eklendi @ 01:29:42 ---------- Yazıldı @ 01:29:10 ---------- Amin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen abi iyiym sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Oğuz hoşgeldin. Nasılsın ---------- Eklendi @ 01:29:42 ---------- Yazıldı @ 01:29:10 ---------- Amin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen abi iyiym sen nasılsın
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet gördüm misafir olarak uğradığımda sağol düşüncelerin için, yorum yazacaktım konuyu bulamadım bende özledim herkesi Genişletmek için tıkla ... Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu?
- SerkeŞ -' Alıntı: evet gördüm misafir olarak uğradığımda sağol düşüncelerin için, yorum yazacaktım konuyu bulamadım bende özledim herkesi Genişletmek için tıkla ... Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu?
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Brn seni iyi gormedim Genişletmek için tıkla ... Ne zaman iyi gördün ki , şimdi göresin be Esma . El insaf ... By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Ali abi her zaman ki gibiyim sende naber Genişletmek için tıkla ... Sağolasın be kardeşim . Çok şükür bende iyiyim .
Eykul' Alıntı: Brn seni iyi gormedim Genişletmek için tıkla ... Ne zaman iyi gördün ki , şimdi göresin be Esma . El insaf ... By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Ali abi her zaman ki gibiyim sende naber Genişletmek için tıkla ... Sağolasın be kardeşim . Çok şükür bende iyiyim .
OttomaN TigeR Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen abi iyiym sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim be yakışıklı.
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen abi iyiym sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim be yakışıklı.
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz yetiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Kesene bereket abicim . Eyvallah .
OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz yetiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Kesene bereket abicim . Eyvallah .
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum sürenin bittiğini unutmuşum ondan geç döndüm Genişletmek için tıkla ... Hayırdır niye gittiydın
- SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum sürenin bittiğini unutmuşum ondan geç döndüm Genişletmek için tıkla ... Hayırdır niye gittiydın
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Kesene bereket abicim . Eyvallah . Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun kardeşim ne demek.
DiaBLoS' Alıntı: Kesene bereket abicim . Eyvallah . Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun kardeşim ne demek.
SHS Üye Eykul' Alıntı: Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu? Genişletmek için tıkla ... evet bak ---------- Eklendi @ 01:36:09 ---------- Yazıldı @ 01:35:24 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz yetiyor mu? Genişletmek için tıkla ... süpersin abi
Eykul' Alıntı: Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu? Genişletmek için tıkla ... evet bak ---------- Eklendi @ 01:36:09 ---------- Yazıldı @ 01:35:24 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Kaç kişiyiz yetiyor mu? Genişletmek için tıkla ... süpersin abi
SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hayırdır niye gittiydın Genişletmek için tıkla ... sıkıntı+sınav ve biraz hava alam dedim
By_GaBLiN' Alıntı: Hayırdır niye gittiydın Genişletmek için tıkla ... sıkıntı+sınav ve biraz hava alam dedim
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu? Genişletmek için tıkla ... Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine...
Eykul' Alıntı: Cocugun dili cozuldu.. Gokcen hangi konu? Genişletmek için tıkla ... Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet bak ---------- Eklendi @ 01:36:09 ---------- Yazıldı @ 01:35:24 ---------- süpersin abi Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah afiyet olsun. Pideler Ali'den di çaylar da benden olsun istedim.
- SerkeŞ -' Alıntı: evet bak ---------- Eklendi @ 01:36:09 ---------- Yazıldı @ 01:35:24 ---------- süpersin abi Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah afiyet olsun. Pideler Ali'den di çaylar da benden olsun istedim.
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne zaman iyi gördün ki , şimdi göresin be Esma . El insaf ... Dimi ayni ivediksin... Bende ki de soz iste Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Ne zaman iyi gördün ki , şimdi göresin be Esma . El insaf ... Dimi ayni ivediksin... Bende ki de soz iste Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine... Genişletmek için tıkla ... iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler
OttomaN TigeR' Alıntı: Benim arkadaşlarıma karşı hislerimi ortaya koyduğum bir konu vardı onu söyledim Metine... Genişletmek için tıkla ... iyiki varsın abi, içtenliğin için teşekkürler
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Estağfurullah afiyet olsun. Pideler Ali'den di çaylar da benden olsun istedim. Genişletmek için tıkla ... Senin cayini icerim kahve varsa tercih ederim ama Ali nin hic birseyini yemem
OttomaN TigeR' Alıntı: Estağfurullah afiyet olsun. Pideler Ali'den di çaylar da benden olsun istedim. Genişletmek için tıkla ... Senin cayini icerim kahve varsa tercih ederim ama Ali nin hic birseyini yemem