İncİnat Üye "ben küçükken sivasta yaşardık" bu cümleyi almancaya doğru çevirebilecek olan var mı perfekt tense e?
"ben küçükken sivasta yaşardık" bu cümleyi almancaya doğru çevirebilecek olan var mı perfekt tense e?
Eykul Üye İncİnat' Alıntı: iyi geceler abi yatış mod : on Genişletmek için tıkla ... Bu da mi olmaz http://www.kalbimcity.net/kisa-asik-veysel-siirleri.html yabanci siir istermisin Ya almanca cok az... Tam olarak ne hakkinda?
İncİnat' Alıntı: iyi geceler abi yatış mod : on Genişletmek için tıkla ... Bu da mi olmaz http://www.kalbimcity.net/kisa-asik-veysel-siirleri.html yabanci siir istermisin Ya almanca cok az... Tam olarak ne hakkinda?
m542tf Üye Sizlere doyum olmaz ben yatarım artık Allah'a emanet olun Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6
İncİnat Üye Eykul' Alıntı: Bu da mi olmaz http://www.kalbimcity.net/kisa-asik-veysel-siirleri.html yabanci siir istermisin Ya almanca cok az... Tam olarak ne hakkinda? Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler zaten ben şu an okul yurdundayım arkadaşın birinden şiir kitabı buldum almanca da dönem ödeviyle ilgili
Eykul' Alıntı: Bu da mi olmaz http://www.kalbimcity.net/kisa-asik-veysel-siirleri.html yabanci siir istermisin Ya almanca cok az... Tam olarak ne hakkinda? Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler zaten ben şu an okul yurdundayım arkadaşın birinden şiir kitabı buldum almanca da dönem ödeviyle ilgili
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Teşekkür ederim Esma ... Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aaa herkeze cevap vereyim derken sana da vermisim... Sen Ali efendi degilmisin? Galiba uyku haplarin etkisi cunku ben "nasilsin" okuyorum. Yoksa uyuyormuyum su an da ruyamda Ali bana hatrimi mi soruyor??
DiaBLoS' Alıntı: Teşekkür ederim Esma ... Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aaa herkeze cevap vereyim derken sana da vermisim... Sen Ali efendi degilmisin? Galiba uyku haplarin etkisi cunku ben "nasilsin" okuyorum. Yoksa uyuyormuyum su an da ruyamda Ali bana hatrimi mi soruyor??
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Sizlere doyum olmaz ben yatarım artık Allah'a emanet olun Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, bak kendine iyi
m542tf' Alıntı: Sizlere doyum olmaz ben yatarım artık Allah'a emanet olun Sent from my MT15i using Tapatalk 2 Beta-6 Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, bak kendine iyi
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Aaa herkeze cevap vereyim derken sana da vermisim... Sen Ali efendi degilmisin? Galiba uyku haplarin etkisi cunku ben "nasilsin" okuyorum. Yoksa uyuyormuyum su an da ruyamda Ali bana hatrimi mi soruyor?? Genişletmek için tıkla ... Neden sormayayım yahu . Neden hap kullanıyorsun hayırdır . Geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum Esma ...
Eykul' Alıntı: Aaa herkeze cevap vereyim derken sana da vermisim... Sen Ali efendi degilmisin? Galiba uyku haplarin etkisi cunku ben "nasilsin" okuyorum. Yoksa uyuyormuyum su an da ruyamda Ali bana hatrimi mi soruyor?? Genişletmek için tıkla ... Neden sormayayım yahu . Neden hap kullanıyorsun hayırdır . Geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum Esma ...
Eykul Üye İncİnat' Alıntı: "ben küçükken sivasta yaşardık" bu cümleyi almancaya doğru çevirebilecek olan var mı perfekt tense e? Genişletmek için tıkla ... Wenn ich klein war, wohnten wir "in" Sivas Tirnak icindeki kelime den emin degilim "nach" de olabilir baska sey de
İncİnat' Alıntı: "ben küçükken sivasta yaşardık" bu cümleyi almancaya doğru çevirebilecek olan var mı perfekt tense e? Genişletmek için tıkla ... Wenn ich klein war, wohnten wir "in" Sivas Tirnak icindeki kelime den emin degilim "nach" de olabilir baska sey de
İncİnat Üye Eykul' Alıntı: Wenn ich klein war, wohnten wir "in" Sivas Tirnak icindeki kelime den emin degilim "nach" de olabilir baska sey de Genişletmek için tıkla ... ben şöyle yazdım ama bilen biri baksa "ich habe in sivas gewohnt"
Eykul' Alıntı: Wenn ich klein war, wohnten wir "in" Sivas Tirnak icindeki kelime den emin degilim "nach" de olabilir baska sey de Genişletmek için tıkla ... ben şöyle yazdım ama bilen biri baksa "ich habe in sivas gewohnt"
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Karnım acıktı vallahi ... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Neden sormayayım yahu . Neden hap kullanıyorsun hayırdır . Geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum Esma ... Genişletmek için tıkla ... Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum
DiaBLoS' Alıntı: Neden sormayayım yahu . Neden hap kullanıyorsun hayırdır . Geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum Esma ... Genişletmek için tıkla ... Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Gideyim de mutfakdan 6-7 tane pide alıp geleyim ... Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Eykul' Alıntı: Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum Genişletmek için tıkla ... Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi...
DiaBLoS' Alıntı: Gideyim de mutfakdan 6-7 tane pide alıp geleyim ... Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Eykul' Alıntı: Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum Genişletmek için tıkla ... Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi...
Eykul Üye İncİnat' Alıntı: ben şöyle yazdım ama bilen biri baksa "ich habe in sivas gewohnt" Genişletmek için tıkla ... Sen "sivasta oturmustum yazmissin"... Bense " ben kucukken, sivasta oturuyorduk" yazdim yani sordugunu ama senin yazdigin dogru olmasi lazim ama anlami sivasta oturmustum ---------- Eklendi @ 23:58:26 ---------- Yazıldı @ 23:57:20 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi... Genişletmek için tıkla ... Ya sende bulasti bu nezaket yada gercekten basina top geldi
İncİnat' Alıntı: ben şöyle yazdım ama bilen biri baksa "ich habe in sivas gewohnt" Genişletmek için tıkla ... Sen "sivasta oturmustum yazmissin"... Bense " ben kucukken, sivasta oturuyorduk" yazdim yani sordugunu ama senin yazdigin dogru olmasi lazim ama anlami sivasta oturmustum ---------- Eklendi @ 23:58:26 ---------- Yazıldı @ 23:57:20 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi... Genişletmek için tıkla ... Ya sende bulasti bu nezaket yada gercekten basina top geldi
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok yok kafama birşey gelmedi . Maçta çok daha iyi oynadım . 5 golüm var ... Çok geçmiş olsun Esma ... OttomaN TigeR' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi... Genişletmek için tıkla ... Abicim , canın sağolsun ... Hepsi senin olsun . Pideler feda olsun .
Eykul' Alıntı: Bunun kafasina birseyler dusmus... Macda basina top mu geldi.. Kafamdaki nöronlar arasindaki baglar mi olustu.... Birseyler olmus buna... Hayret!! Uyku hapi... Sayende... Sozlerine dert yapmisim uyuyamiyorum Genişletmek için tıkla ... Yok yok kafama birşey gelmedi . Maçta çok daha iyi oynadım . 5 golüm var ... Çok geçmiş olsun Esma ... OttomaN TigeR' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim bana 1,5 yeter. ---------- Eklendi @ 00:57:08 ---------- Yazıldı @ 00:56:25 ---------- Bak hasta olduğunu düşünüp geçmiş olsun dilekleri ile birlikte şifalar diliyor gördünmü nezaketi... Genişletmek için tıkla ... Abicim , canın sağolsun ... Hepsi senin olsun . Pideler feda olsun .
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali efendinin ortagi!
AHMED...' Alıntı: selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali efendinin ortagi!