AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Demek ki Esma ya canım demeyecekmişiz be Ahmet im . Bu da böyle işte . Genişletmek için tıkla ... evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde
DiaBLoS' Alıntı: Demek ki Esma ya canım demeyecekmişiz be Ahmet im . Bu da böyle işte . Genişletmek için tıkla ... evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben nereli olduğumu hep gizlerim . Gizli güçlerden olduğum için yerimi gizli tutmam gerek . Genişletmek için tıkla ... Seni kardesimle tanistirayim ayni yastasiniz oynarsiniz bari gizli guc.. Felan ---------- Eklendi @ 02:44:17 ---------- Yazıldı @ 02:43:35 ---------- Diyemiyorsun nereli oldugunu yoksa hrmserikerine de soz olcak
DiaBLoS' Alıntı: Ben nereli olduğumu hep gizlerim . Gizli güçlerden olduğum için yerimi gizli tutmam gerek . Genişletmek için tıkla ... Seni kardesimle tanistirayim ayni yastasiniz oynarsiniz bari gizli guc.. Felan ---------- Eklendi @ 02:44:17 ---------- Yazıldı @ 02:43:35 ---------- Diyemiyorsun nereli oldugunu yoksa hrmserikerine de soz olcak
DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde Genişletmek için tıkla ... Ben olduğum sürece sana dokunamaz bile Ahmet im . Eykul' Alıntı: Seni kardesimle tanistirayim ayni yastasiniz oynarsiniz bari gizli guc.. Felan Genişletmek için tıkla ... Sen çok oynamışsın kardeşinle . Anlaşıldı .
AHMED...' Alıntı: evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde Genişletmek için tıkla ... Ben olduğum sürece sana dokunamaz bile Ahmet im . Eykul' Alıntı: Seni kardesimle tanistirayim ayni yastasiniz oynarsiniz bari gizli guc.. Felan Genişletmek için tıkla ... Sen çok oynamışsın kardeşinle . Anlaşıldı .
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde Genişletmek için tıkla ... Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Ben olduğum sürece sana dokunamaz bile Ahmet im . Sen çok oynamışsın kardeşinle . Anlaşıldı . Genişletmek için tıkla ... Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar
AHMED...' Alıntı: evet ama bendeki ağız alışkanlığı inşallah bi daha demem yanlışlıkla o zaman döver herhalde Genişletmek için tıkla ... Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Ben olduğum sürece sana dokunamaz bile Ahmet im . Sen çok oynamışsın kardeşinle . Anlaşıldı . Genişletmek için tıkla ... Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar
DiaBLoS Admin Esma nın dili farklı . Bu bariz belli . ---------- Eklendi @ 03:47:00 ---------- Yazıldı @ 03:46:33 ---------- Eykul' Alıntı: Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar Genişletmek için tıkla ... Örnek olarak kendini verebilirsin .
Esma nın dili farklı . Bu bariz belli . ---------- Eklendi @ 03:47:00 ---------- Yazıldı @ 03:46:33 ---------- Eykul' Alıntı: Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar Genişletmek için tıkla ... Örnek olarak kendini verebilirsin .
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Esma nın dili farklı . Bu bariz belli . ---------- Eklendi @ 03:47:00 ---------- Yazıldı @ 03:46:33 ---------- Örnek olarak kendini verebilirsin . Genişletmek için tıkla ... Kirdin beni tamam rahat ol...
DiaBLoS' Alıntı: Esma nın dili farklı . Bu bariz belli . ---------- Eklendi @ 03:47:00 ---------- Yazıldı @ 03:46:33 ---------- Örnek olarak kendini verebilirsin . Genişletmek için tıkla ... Kirdin beni tamam rahat ol...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar Genişletmek için tıkla ... tamam
Eykul' Alıntı: Ya ben o dilden konusmam... Konussa konussa bizim adanali ivedik konusur ---------- Eklendi @ 02:46:30 ---------- Yazıldı @ 02:45:13 ---------- Eh onun ve senin yasta ki cocuklarla ilgilenmek lazim.. Sonra dogru yoldan sapiyorlar Genişletmek için tıkla ... tamam
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Iyi geceler Ahmet.... uyumaya calisacagim Genişletmek için tıkla ... IYI geceler esma hanım kusura bakma
Eykul' Alıntı: Iyi geceler Ahmet.... uyumaya calisacagim Genişletmek için tıkla ... IYI geceler esma hanım kusura bakma
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler Esma ... Bende 10 dakika içinde çıkacağım ... Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende on dakika sonra çıkarım
DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler Esma ... Bende 10 dakika içinde çıkacağım ... Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende on dakika sonra çıkarım
Eykul Üye Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir
Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir
DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: tamam canım bende on dakika sonra çıkarım Genişletmek için tıkla ... Tamam canım . Beraber çıkarız o halde . ---------- Eklendi @ 03:52:30 ---------- Yazıldı @ 03:51:59 ---------- Eykul' Alıntı: Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir Genişletmek için tıkla ... Kim uğraştı seninle bakayım ... Anlatmak ister misin ?
AHMED...' Alıntı: tamam canım bende on dakika sonra çıkarım Genişletmek için tıkla ... Tamam canım . Beraber çıkarız o halde . ---------- Eklendi @ 03:52:30 ---------- Yazıldı @ 03:51:59 ---------- Eykul' Alıntı: Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir Genişletmek için tıkla ... Kim uğraştı seninle bakayım ... Anlatmak ister misin ?
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler kız erkek fark etmez arada Olur sıkma canını geç oldu uyur uyanır unutursun
Eykul' Alıntı: Sen birsey yapmadin... Ama baskasi yapti nasil da geldi ustume hic vcdan yok bir kizinla bu kadar mi ugrasilir Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler kız erkek fark etmez arada Olur sıkma canını geç oldu uyur uyanır unutursun
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Tamam canım . Beraber çıkarız o halde . ---------- Eklendi @ 03:52:30 ---------- Yazıldı @ 03:51:59 ---------- Kim uğraştı seninle bakayım ... Anlatmak ister misin ? Genişletmek için tıkla ... Haha beraber cikarmislar! Ali canimi ck skt... Pes ona ---------- Eklendi @ 02:54:30 ---------- Yazıldı @ 02:53:35 ---------- Unutulmaz bu adi adamin davranislarini
DiaBLoS' Alıntı: Tamam canım . Beraber çıkarız o halde . ---------- Eklendi @ 03:52:30 ---------- Yazıldı @ 03:51:59 ---------- Kim uğraştı seninle bakayım ... Anlatmak ister misin ? Genişletmek için tıkla ... Haha beraber cikarmislar! Ali canimi ck skt... Pes ona ---------- Eklendi @ 02:54:30 ---------- Yazıldı @ 02:53:35 ---------- Unutulmaz bu adi adamin davranislarini
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Haha beraber cikarmislar! Ali canimi ck skt... Pes ona Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun ...
Eykul' Alıntı: Haha beraber cikarmislar! Ali canimi ck skt... Pes ona Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun ...