DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: ben saygısız değilim esma hanım da ali de saygısız değildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Ahmet im ... Beni saygısız yaptı arkadaşımız ... 5 yıldır buraya üyeyim . İlk oldu arkadaş ...
AHMED...' Alıntı: ben saygısız değilim esma hanım da ali de saygısız değildi Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Ahmet im ... Beni saygısız yaptı arkadaşımız ... 5 yıldır buraya üyeyim . İlk oldu arkadaş ...
DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: esma ali iyi dir niye kötülüyorsun Genişletmek için tıkla ... Uykusu geldi herhalde . Ondan böyle davranıyor .
AHMED...' Alıntı: esma ali iyi dir niye kötülüyorsun Genişletmek için tıkla ... Uykusu geldi herhalde . Ondan böyle davranıyor .
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Telefonunun alarmını kur . Banane ... Genişletmek için tıkla ... Ezan kacta ki... Bak bir de iyi dersiniz... Bumu iyi guzelce birsey sordum cevaba bak... Kanit iste
DiaBLoS' Alıntı: Telefonunun alarmını kur . Banane ... Genişletmek için tıkla ... Ezan kacta ki... Bak bir de iyi dersiniz... Bumu iyi guzelce birsey sordum cevaba bak... Kanit iste
AHMED... Üye ikiniz de saygılı insanlarsiniz üsttelik yetişkin insanlar niye böyle sürtüşme oldu aranızda anlamadin ---------- Eklendi @ 03:26:23 ---------- Yazıldı @ 03:25:36 ---------- Eykul' Alıntı: Ezan kacta ki... Bak bir de iyi dersiniz... Bumu iyi guzelce birsey sordum cevaba bak... Kanit iste Genişletmek için tıkla ... her yerim ezan vakti farklı Olur ki neredesin şuanda
ikiniz de saygılı insanlarsiniz üsttelik yetişkin insanlar niye böyle sürtüşme oldu aranızda anlamadin ---------- Eklendi @ 03:26:23 ---------- Yazıldı @ 03:25:36 ---------- Eykul' Alıntı: Ezan kacta ki... Bak bir de iyi dersiniz... Bumu iyi guzelce birsey sordum cevaba bak... Kanit iste Genişletmek için tıkla ... her yerim ezan vakti farklı Olur ki neredesin şuanda
DiaBLoS Admin Sabah Namazı İki Rekât Sünnet & İki Rekât Farz Toplam 4 Rekattır.. Adana da saat : 04.25 de okunuyor . ve namazımı kılıp yatacağım . Duyrulur ...
Sabah Namazı İki Rekât Sünnet & İki Rekât Farz Toplam 4 Rekattır.. Adana da saat : 04.25 de okunuyor . ve namazımı kılıp yatacağım . Duyrulur ...
Eykul Üye Ahmet hayirdir bu saate? Yosa senin evde de mi bir Ali efendi var uykunu kaciran ---------- Eklendi @ 02:28:56 ---------- Yazıldı @ 02:28:07 ---------- Ahmet akilli cikti az biraz Ali ye de versene...
Ahmet hayirdir bu saate? Yosa senin evde de mi bir Ali efendi var uykunu kaciran ---------- Eklendi @ 02:28:56 ---------- Yazıldı @ 02:28:07 ---------- Ahmet akilli cikti az biraz Ali ye de versene...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Ahmet hayirdir bu saate? Yosa senin evde de mi bir Ali efendi var uykunu kaciran Genişletmek için tıkla ... ben Işteyim canım ya gece vardiyasinda
Eykul' Alıntı: Ahmet hayirdir bu saate? Yosa senin evde de mi bir Ali efendi var uykunu kaciran Genişletmek için tıkla ... ben Işteyim canım ya gece vardiyasinda
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Sabah Namazı İki Rekât Sünnet & İki Rekât Farz Toplam 4 Rekattır.. Adana da saat : 04.25 de okunuyor . ve namazımı kılıp yatacağım . Duyrulur ... Genişletmek için tıkla ... bu aciklama neyin nesi? Hem insan ibadet ederken soylemek... Kendin icin yapiyorsun sonucta
DiaBLoS' Alıntı: Sabah Namazı İki Rekât Sünnet & İki Rekât Farz Toplam 4 Rekattır.. Adana da saat : 04.25 de okunuyor . ve namazımı kılıp yatacağım . Duyrulur ... Genişletmek için tıkla ... bu aciklama neyin nesi? Hem insan ibadet ederken soylemek... Kendin icin yapiyorsun sonucta
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: ben Işteyim canım ya gece vardiyasinda Genişletmek için tıkla ... Ne canimi!! Iyi isler kolay gelsin
AHMED...' Alıntı: ben Işteyim canım ya gece vardiyasinda Genişletmek için tıkla ... Ne canimi!! Iyi isler kolay gelsin
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: bu aciklama neyin nesi? Hem insan ibadet ederken soylemek... Kendin icin yapiyorsun sonucta Genişletmek için tıkla ... Sen sordun , bende cevapladım ...
Eykul' Alıntı: bu aciklama neyin nesi? Hem insan ibadet ederken soylemek... Kendin icin yapiyorsun sonucta Genişletmek için tıkla ... Sen sordun , bende cevapladım ...
AHMED... Üye esma niye kızıp duruyorsun aliye birşey demiyor boyuna kızıyorsun çok mu sinir etti seni
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Oooooo canım manım ... Ne oluyoruz hemen . Genişletmek için tıkla ... Haha yuzun asildi... Su erkekler de ortasini bilmiyor... Biri mubarek kaya otekide cok labali...
DiaBLoS' Alıntı: Oooooo canım manım ... Ne oluyoruz hemen . Genişletmek için tıkla ... Haha yuzun asildi... Su erkekler de ortasini bilmiyor... Biri mubarek kaya otekide cok labali...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Ne canimi!! Iyi isler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... hakaret etmedim ki ben pardon
Eykul' Alıntı: Ne canimi!! Iyi isler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... hakaret etmedim ki ben pardon
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Sen sordun , bende cevapladım ... Genişletmek için tıkla ... Ben sana namaz mi kilican diye sirdum akillim
DiaBLoS' Alıntı: Sen sordun , bende cevapladım ... Genişletmek için tıkla ... Ben sana namaz mi kilican diye sirdum akillim
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Haha yuzun asildi... Su erkekler de ortasini bilmiyor... Biri mubarek kaya otekide cok labali... Genişletmek için tıkla ... Yüzüm asılmadı , çok mutlu oldum aksine ....
Eykul' Alıntı: Haha yuzun asildi... Su erkekler de ortasini bilmiyor... Biri mubarek kaya otekide cok labali... Genişletmek için tıkla ... Yüzüm asılmadı , çok mutlu oldum aksine ....
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Yahu , iki kelimesinden biri Ali şöyle , Ali böyle ... Genişletmek için tıkla ... Insan gicik oldugu insanla ugrasirmis hem sen konusturuyirsun ALI
DiaBLoS' Alıntı: Yahu , iki kelimesinden biri Ali şöyle , Ali böyle ... Genişletmek için tıkla ... Insan gicik oldugu insanla ugrasirmis hem sen konusturuyirsun ALI