Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Diyorum ya , ne ekersen onu biçersin ... Bu kadar basit ... Nasıl karşılık verirsen o şekil de de cevap alırsın . Genişletmek için tıkla ... Bende sana ilk atesi kim yakti dedim... Ilk baslayan Ali efendi oldu ama tabi gelir de kabullenir mi yoo nerde onda o... My God
DiaBLoS' Alıntı: Diyorum ya , ne ekersen onu biçersin ... Bu kadar basit ... Nasıl karşılık verirsen o şekil de de cevap alırsın . Genişletmek için tıkla ... Bende sana ilk atesi kim yakti dedim... Ilk baslayan Ali efendi oldu ama tabi gelir de kabullenir mi yoo nerde onda o... My God
DiaBLoS Admin İspatla benim başlattığımı ? Bekliyorum . Ne diyerek başlatmışım ? Ahmet , hoşgeldin . Nasılsın ?
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler
AHMED...' Alıntı: selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: İspatla benim başlattığımı ? Bekliyorum . Ne diyerek başlatmışım ? Genişletmek için tıkla ... Isimle baslattin! ---------- Eklendi @ 02:17:22 ---------- Yazıldı @ 02:16:33 ---------- AHMED...' Alıntı: hayırdır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ali efendinin icindeki cehveri gormeye calisiyorum ama goremedim... Sahta bir cehver mi acaba
DiaBLoS' Alıntı: İspatla benim başlattığımı ? Bekliyorum . Ne diyerek başlatmışım ? Genişletmek için tıkla ... Isimle baslattin! ---------- Eklendi @ 02:17:22 ---------- Yazıldı @ 02:16:33 ---------- AHMED...' Alıntı: hayırdır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ali efendinin icindeki cehveri gormeye calisiyorum ama goremedim... Sahta bir cehver mi acaba
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hadiii güle güle ... Baş başşş ... AHMED...' Alıntı: hayırdır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Valla hayır mı şer mi belli değil be Ahmetcim .
Eykul' Alıntı: Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hadiii güle güle ... Baş başşş ... AHMED...' Alıntı: hayırdır arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Valla hayır mı şer mi belli değil be Ahmetcim .
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne oldu
Eykul' Alıntı: Seni Diablos denilen yaratikla bas basa birakiyorum... Sayesinde basim agridi... Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne oldu
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Isimle baslattin! Ne ismi yahu . Senin adın esma değil mi ? Esma demişimdir kesin. ---------- Eklendi @ 02:17:22 ---------- Yazıldı @ 02:16:33 ---------- Ali efendinin icindeki cehveri gormeye calisiyorum ama goremedim... Sahta bir cehver mi acaba Genişletmek için tıkla ... Herkes göremez ... Sen de o yetenek yok demek ki
Eykul' Alıntı: Isimle baslattin! Ne ismi yahu . Senin adın esma değil mi ? Esma demişimdir kesin. ---------- Eklendi @ 02:17:22 ---------- Yazıldı @ 02:16:33 ---------- Ali efendinin icindeki cehveri gormeye calisiyorum ama goremedim... Sahta bir cehver mi acaba Genişletmek için tıkla ... Herkes göremez ... Sen de o yetenek yok demek ki
Eykul Üye Sunun konusmasina bakin siz... Sen benim icin karar alamassin... Evet Ahmet sert olur sadece bunla
Eykul Üye Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi
Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi
DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: dur bi eski mesajları okuyum Genişletmek için tıkla ... Ahmet im , esma arkadaşımız beni kötüleyip duruyor . ---------- Eklendi @ 03:21:54 ---------- Yazıldı @ 03:21:11 ---------- Eykul' Alıntı: Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi Genişletmek için tıkla ... Bakış açısına bakar mısınız ? AHMED...' Alıntı: birbirinizi kızdırmaya mi çalışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yooooo ...
AHMED...' Alıntı: dur bi eski mesajları okuyum Genişletmek için tıkla ... Ahmet im , esma arkadaşımız beni kötüleyip duruyor . ---------- Eklendi @ 03:21:54 ---------- Yazıldı @ 03:21:11 ---------- Eykul' Alıntı: Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi Genişletmek için tıkla ... Bakış açısına bakar mısınız ? AHMED...' Alıntı: birbirinizi kızdırmaya mi çalışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yooooo ...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Sen çıkmıyor muydun Esma . Genişletmek için tıkla ... Sananeeee egad... Sabah namazinin ezani okununca cagir. ..
DiaBLoS' Alıntı: Sen çıkmıyor muydun Esma . Genişletmek için tıkla ... Sananeeee egad... Sabah namazinin ezani okununca cagir. ..
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi Genişletmek için tıkla ... ben saygısız değilim esma hanım da ali de saygısız değildi
Eykul' Alıntı: Allah im guluyormuyum sinirleniyormuyum belli degil Allah iyiligini versin Ali efendi pess Ahmet nasilsin kimsin sende saygisiz misin Ali efrndi gibi Genişletmek için tıkla ... ben saygısız değilim esma hanım da ali de saygısız değildi