Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Karnım acıktı yahu ... Genişletmek için tıkla ... Buyur Ali afiyet olsun
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Bende mutfaga ineyim dayanamiyacagim Genişletmek için tıkla ... Hepinize afiyet olsun... ---------- Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:42 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Buyur Ali afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Ahan da ben çiftliğe gidiyorum arkadaş...
Eykul' Alıntı: Bende mutfaga ineyim dayanamiyacagim Genişletmek için tıkla ... Hepinize afiyet olsun... ---------- Eklendi @ 02:34:17 ---------- Yazıldı @ 02:33:42 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Buyur Ali afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Ahan da ben çiftliğe gidiyorum arkadaş...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: özledim Ali abinin yemeklerini Genişletmek için tıkla ... Hep bu saatte zaman şaşmıyor
- SerkeŞ -' Alıntı: özledim Ali abinin yemeklerini Genişletmek için tıkla ... Hep bu saatte zaman şaşmıyor
DiaBLoS Admin - SerkeŞ -' Alıntı: özledim Ali abinin yemeklerini Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bugün evden yiyorum valla . OttomaN TigeR' Alıntı: Sen de fırsat vermiyon ki mübarek adama Genişletmek için tıkla ... Abi fırsat verse ne vermese ne ya . Eykul' Alıntı: Bende mutfaga ineyim dayanamiyacagim Genişletmek için tıkla ... Özenti insan ... Emrgncy112' Alıntı: Buyur Ali afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Resim gözükmüyor abi . OttomaN TigeR' Alıntı: Hep bu saatte zaman şaşmıyor Genişletmek için tıkla ... Abi bugün geç oldu valla .
- SerkeŞ -' Alıntı: özledim Ali abinin yemeklerini Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bugün evden yiyorum valla . OttomaN TigeR' Alıntı: Sen de fırsat vermiyon ki mübarek adama Genişletmek için tıkla ... Abi fırsat verse ne vermese ne ya . Eykul' Alıntı: Bende mutfaga ineyim dayanamiyacagim Genişletmek için tıkla ... Özenti insan ... Emrgncy112' Alıntı: Buyur Ali afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Resim gözükmüyor abi . OttomaN TigeR' Alıntı: Hep bu saatte zaman şaşmıyor Genişletmek için tıkla ... Abi bugün geç oldu valla .
OttomaN TigeR Üye Bana müsaade artık yarın erken kalkacağım o yüzden erken ayrılıyorum, Geceniz hayrolsun hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun...
Bana müsaade artık yarın erken kalkacağım o yüzden erken ayrılıyorum, Geceniz hayrolsun hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun...
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: neyse bana müsade Allah rahatlık versin hepinize, afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Sana da Allah rahatlık versin Metin Ben de kaçarım az sonra. Elemanı sepetledik sabah dükkanı açmak bana kaldı
- SerkeŞ -' Alıntı: neyse bana müsade Allah rahatlık versin hepinize, afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Sana da Allah rahatlık versin Metin Ben de kaçarım az sonra. Elemanı sepetledik sabah dükkanı açmak bana kaldı
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: neyse bana müsade Allah rahatlık versin hepinize, afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ben de çıkıyorum zaten görüşürüz tekrar Metin.
- SerkeŞ -' Alıntı: neyse bana müsade Allah rahatlık versin hepinize, afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ben de çıkıyorum zaten görüşürüz tekrar Metin.
DiaBLoS Admin Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu .
Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu .
Eykul Üye Ali efendi sozunu bil... Egosentrik Ali... Dunyanin gobeyimisin dunya senin etradinda mi donuyor. Durup senin yaptigini mi yapicam sanki
Ali efendi sozunu bil... Egosentrik Ali... Dunyanin gobeyimisin dunya senin etradinda mi donuyor. Durup senin yaptigini mi yapicam sanki
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu . Genişletmek için tıkla ... Ana! Yarım ekmek mi? Rahatsız değilsin değil mi kardeşim.
DiaBLoS' Alıntı: Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu . Genişletmek için tıkla ... Ana! Yarım ekmek mi? Rahatsız değilsin değil mi kardeşim.
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu . Genişletmek için tıkla ... Iste senden beklenilen hareket... Insanlarin cani ceker diye dusunmez (otekiler icin ben senin igrenc sandwich ine kalmadim)...
DiaBLoS' Alıntı: Güzel bir sandviç yaptım ... Yarım ekmekli ... İçerisinde beyaz peynir , sosis ve domates var ... Az birşey de zeytin ezmesi ... Yanın da portakal suyu . Genişletmek için tıkla ... Iste senden beklenilen hareket... Insanlarin cani ceker diye dusunmez (otekiler icin ben senin igrenc sandwich ine kalmadim)...
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Ali efendi sozunu bil... Egosentrik Ali... Dunyanin gobeyimisin dunya senin etradinda mi donuyor. Durup senin yaptigini mi yapicam sanki Genişletmek için tıkla ... İster yap ister yapma . Çok da fifi yani . OttomaN TigeR' Alıntı: Ana! Yarım ekmek mi? Rahatsız değilsin değil mi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abicim , yeterli bu gecelik . ---------- Eklendi @ 02:46:28 ---------- Yazıldı @ 02:45:50 ---------- Eykul' Alıntı: Iste senden beklenilen hareket... Insanlarin cani ceker diye dusunmez (otekiler icin ben senin igrenc sandwich ine kalmadim)... Genişletmek için tıkla ... Bırak Allah Aşkına ya .
Eykul' Alıntı: Ali efendi sozunu bil... Egosentrik Ali... Dunyanin gobeyimisin dunya senin etradinda mi donuyor. Durup senin yaptigini mi yapicam sanki Genişletmek için tıkla ... İster yap ister yapma . Çok da fifi yani . OttomaN TigeR' Alıntı: Ana! Yarım ekmek mi? Rahatsız değilsin değil mi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abicim , yeterli bu gecelik . ---------- Eklendi @ 02:46:28 ---------- Yazıldı @ 02:45:50 ---------- Eykul' Alıntı: Iste senden beklenilen hareket... Insanlarin cani ceker diye dusunmez (otekiler icin ben senin igrenc sandwich ine kalmadim)... Genişletmek için tıkla ... Bırak Allah Aşkına ya .
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: İster yap ister yapma . Çok da fifi yani . Abicim , yeterli bu gecelik . ---------- Eklendi @ 02:46:28 ---------- Yazıldı @ 02:45:50 ---------- Bırak Allah Aşkına ya . Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam aman sıkıntı olmasın biz hep 1 ekmek duymaya alışkınız ya o yüzden sordum
DiaBLoS' Alıntı: İster yap ister yapma . Çok da fifi yani . Abicim , yeterli bu gecelik . ---------- Eklendi @ 02:46:28 ---------- Yazıldı @ 02:45:50 ---------- Bırak Allah Aşkına ya . Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam aman sıkıntı olmasın biz hep 1 ekmek duymaya alışkınız ya o yüzden sordum
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tamam tamam aman sıkıntı olmasın biz hep 1 ekmek duymaya alışkınız ya o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Aynen Üstad
OttomaN TigeR' Alıntı: Tamam tamam aman sıkıntı olmasın biz hep 1 ekmek duymaya alışkınız ya o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Aynen Üstad
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Haha fifi mi? celiskili adam! Nerde bunda Nur ya Gokcen? Gicigin teki uyuz hatta Genişletmek için tıkla ... Yok canım onun içindeki cevheri göremiyorsun sen!
Eykul' Alıntı: Haha fifi mi? celiskili adam! Nerde bunda Nur ya Gokcen? Gicigin teki uyuz hatta Genişletmek için tıkla ... Yok canım onun içindeki cevheri göremiyorsun sen!
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evvet ben de kaçar muhabbetiniz daim olsun müdavimler görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... O zaman insan kalmadi bende gideyim.. Ya da belki seytan var ama onla konusmak da....
OttomaN TigeR' Alıntı: Evvet ben de kaçar muhabbetiniz daim olsun müdavimler görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... O zaman insan kalmadi bende gideyim.. Ya da belki seytan var ama onla konusmak da....