Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Kırıcı biri miyim ? Tanımadığın insanlar hakkında kesin yargı yapma. Genişletmek için tıkla ... Ali efendi sen benim gormedigin bir sey icin yorum yaptin... Ben birkac gundur nasil davrandigina gore yorum yaptim
DiaBLoS' Alıntı: Kırıcı biri miyim ? Tanımadığın insanlar hakkında kesin yargı yapma. Genişletmek için tıkla ... Ali efendi sen benim gormedigin bir sey icin yorum yaptin... Ben birkac gundur nasil davrandigina gore yorum yaptim
DiaBLoS Admin Uykusu gelen var mı ? ---------- Eklendi @ 02:12:34 ---------- Yazıldı @ 02:11:55 ---------- Eykul' Alıntı: Ali efendi sen benim gormedigin bir sey icin yorum yaptin... Ben birkac gundur nasil davrandigina gore yorum yaptim Genişletmek için tıkla ... Ne ekersen onu biçersin esma efendi ...
Uykusu gelen var mı ? ---------- Eklendi @ 02:12:34 ---------- Yazıldı @ 02:11:55 ---------- Eykul' Alıntı: Ali efendi sen benim gormedigin bir sey icin yorum yaptin... Ben birkac gundur nasil davrandigina gore yorum yaptim Genişletmek için tıkla ... Ne ekersen onu biçersin esma efendi ...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Senin gelmistir hadi git Ali efendi
DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Senin gelmistir hadi git Ali efendi
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? ---------- Eklendi @ 02:12:34 ---------- Yazıldı @ 02:11:55 ---------- Ne ekersen onu biçersin esma efendi ... Genişletmek için tıkla ... Ilk atesi kim yakmis?
DiaBLoS' Alıntı: Uykusu gelen var mı ? ---------- Eklendi @ 02:12:34 ---------- Yazıldı @ 02:11:55 ---------- Ne ekersen onu biçersin esma efendi ... Genişletmek için tıkla ... Ilk atesi kim yakmis?
OttomaN TigeR Üye O zaman kura çekelim yadaa; O (ENGİNabi) piti (HİDAYET) piti (KEMALabi) karamela (ESMA) sepeti (BEN) terazi (ENGİNabi) lastik (HİDAYET) jimnastik (KEMALabi) biz (ESMA) size (BEN) geldik (ENGİNabi) bitlendik (HİDAYET) Refikim ihale sende yarın sen paylaşıyorsun mızıkcılık istemiyoruz.
O zaman kura çekelim yadaa; O (ENGİNabi) piti (HİDAYET) piti (KEMALabi) karamela (ESMA) sepeti (BEN) terazi (ENGİNabi) lastik (HİDAYET) jimnastik (KEMALabi) biz (ESMA) size (BEN) geldik (ENGİNabi) bitlendik (HİDAYET) Refikim ihale sende yarın sen paylaşıyorsun mızıkcılık istemiyoruz.
Eykul Üye Dur cevap vereyim bir homo erectus... Simdi ben baslatmadim dersin... ---------- Eklendi @ 01:17:03 ---------- Yazıldı @ 01:15:26 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Benim uykum gelmedi . Bakalım kaçta uyuyacağım . Yarın biraz geç gideceğim 9 gibi . Genişletmek için tıkla ... Yapma ya bende gidiyorsun diye sevinmistim Ali efendi
Dur cevap vereyim bir homo erectus... Simdi ben baslatmadim dersin... ---------- Eklendi @ 01:17:03 ---------- Yazıldı @ 01:15:26 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Benim uykum gelmedi . Bakalım kaçta uyuyacağım . Yarın biraz geç gideceğim 9 gibi . Genişletmek için tıkla ... Yapma ya bende gidiyorsun diye sevinmistim Ali efendi
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Gökçen nick hayırlı olsun, anca çaktım olayı Genişletmek için tıkla ... Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu?
- SerkeŞ -' Alıntı: Gökçen nick hayırlı olsun, anca çaktım olayı Genişletmek için tıkla ... Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu?
DiaBLoS Admin Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... ---------- Eklendi @ 02:18:18 ---------- Yazıldı @ 02:17:41 ---------- Eykul' Alıntı: Dur cevap vereyim bir homo erectus... Simdi ben baslatmadim dersin... ---------- Eklendi @ 01:17:03 ---------- Yazıldı @ 01:15:26 ---------- Yapma ya bende gidiyorsun diye sevinmistim Ali efendi Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım ... Sevincin başka bahara artık ...
Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... ---------- Eklendi @ 02:18:18 ---------- Yazıldı @ 02:17:41 ---------- Eykul' Alıntı: Dur cevap vereyim bir homo erectus... Simdi ben baslatmadim dersin... ---------- Eklendi @ 01:17:03 ---------- Yazıldı @ 01:15:26 ---------- Yapma ya bende gidiyorsun diye sevinmistim Ali efendi Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım ... Sevincin başka bahara artık ...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... Genişletmek için tıkla ... Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis
DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... Genişletmek için tıkla ... Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman kura çekelim yadaa; O (ENGİNabi) piti (HİDAYET) piti (KEMALabi) karamela (ESMA) sepeti (BEN) terazi (ENGİNabi) lastik (HİDAYET) jimnastik (KEMALabi) biz (ESMA) size (BEN) geldik (ENGİNabi) bitlendik (HİDAYET) Refikim ihale sende yarın sen paylaşıyorsun mızıkcılık istemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Söyledim ya Üstad paylaşırsam koca forumda yapa yalnız kalırım. Belki daha sonra
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman kura çekelim yadaa; O (ENGİNabi) piti (HİDAYET) piti (KEMALabi) karamela (ESMA) sepeti (BEN) terazi (ENGİNabi) lastik (HİDAYET) jimnastik (KEMALabi) biz (ESMA) size (BEN) geldik (ENGİNabi) bitlendik (HİDAYET) Refikim ihale sende yarın sen paylaşıyorsun mızıkcılık istemiyoruz. Genişletmek için tıkla ... Söyledim ya Üstad paylaşırsam koca forumda yapa yalnız kalırım. Belki daha sonra
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... ---------- Eklendi @ 02:18:18 ---------- Yazıldı @ 02:17:41 ---------- Ne yapalım ... Sevincin başka bahara artık ... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Ali teşekkür ederim, yarın avatarıda değiştiriyorum bugün çok şekil bir şey yaptım kendime
DiaBLoS' Alıntı: Gökçen abi , çok sağlam seçtin ama he . Hadi hayırlı uğurlu olsun ... ---------- Eklendi @ 02:18:18 ---------- Yazıldı @ 02:17:41 ---------- Ne yapalım ... Sevincin başka bahara artık ... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Ali teşekkür ederim, yarın avatarıda değiştiriyorum bugün çok şekil bir şey yaptım kendime
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu? Genişletmek için tıkla ... hayırlısı güzel bence
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu? Genişletmek için tıkla ... hayırlısı güzel bence
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis Genişletmek için tıkla ... Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında.
Eykul' Alıntı: Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis Genişletmek için tıkla ... Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında.
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis Genişletmek için tıkla ... Oooo onun sorunu . OttomaN TigeR' Alıntı: Sağolasın Ali teşekkür ederim, yarın avatarıda değiştiriyorum bugün çok şekil bir şey yaptım kendime Genişletmek için tıkla ... Merakla bekliyorum abi . Ben de isterim beğenirsem eğer ... Ona göre . ---------- Eklendi @ 02:21:41 ---------- Yazıldı @ 02:21:05 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi ... Sağolasın güzel düşüncelerin için ...
Eykul' Alıntı: Adamda nöron var senin gibi degil gidip de seytan koymamis Genişletmek için tıkla ... Oooo onun sorunu . OttomaN TigeR' Alıntı: Sağolasın Ali teşekkür ederim, yarın avatarıda değiştiriyorum bugün çok şekil bir şey yaptım kendime Genişletmek için tıkla ... Merakla bekliyorum abi . Ben de isterim beğenirsem eğer ... Ona göre . ---------- Eklendi @ 02:21:41 ---------- Yazıldı @ 02:21:05 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi ... Sağolasın güzel düşüncelerin için ...
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Söyledim ya Üstad paylaşırsam koca forumda yapa yalnız kalırım. Belki daha sonra Genişletmek için tıkla ... Tamam refikim yormayalım seni gece gece.
Emrgncy112' Alıntı: Söyledim ya Üstad paylaşırsam koca forumda yapa yalnız kalırım. Belki daha sonra Genişletmek için tıkla ... Tamam refikim yormayalım seni gece gece.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında. Genişletmek için tıkla ... Ben goremedim o nuru...
OttomaN TigeR' Alıntı: Şeytanlık onun lakabında sadece Esma, Onun içinden fışkıran bir nur var esasında. Genişletmek için tıkla ... Ben goremedim o nuru...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu? Genişletmek için tıkla ... 'Black Hawk down' OttomaN TigeR up
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol Metin, Diyordum ya <Black Hawk> olmadı bende bunu istedim iyi olmuş mu? Genişletmek için tıkla ... 'Black Hawk down' OttomaN TigeR up