Eykul Üye Cok bos konusuyoruz.... Dogru seyler konussak... Papa nerde? Telefonunun hasretiyle mi kaldi
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Cok bos konusuyoruz.... Dogru seyler konussak... Papa nerde? Telefonunun hasretiyle mi kaldi Genişletmek için tıkla ... papa vatikan da sessizligi kim bozucak diye bekliyordum
Eykul' Alıntı: Cok bos konusuyoruz.... Dogru seyler konussak... Papa nerde? Telefonunun hasretiyle mi kaldi Genişletmek için tıkla ... papa vatikan da sessizligi kim bozucak diye bekliyordum
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Diablos (seytan?) geldi bozdu muhhabetti Genişletmek için tıkla ... adaşıma laf yok iyidir ali
Eykul' Alıntı: Diablos (seytan?) geldi bozdu muhhabetti Genişletmek için tıkla ... adaşıma laf yok iyidir ali
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: papa vatikan da sessizligi kim bozucak diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... hmm oyle birsey varmis. ..sessizlik Yok ya sadece vaticanda degil benim evde de baba var ---------- Eklendi @ 00:15:39 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kahve icesim geldi ya senin yuzunden
papakudioflu' Alıntı: papa vatikan da sessizligi kim bozucak diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... hmm oyle birsey varmis. ..sessizlik Yok ya sadece vaticanda degil benim evde de baba var ---------- Eklendi @ 00:15:39 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kahve icesim geldi ya senin yuzunden
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: veya ? Genişletmek için tıkla ... ben neskafe 3 ü birarada alayım bari
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: adaşıma laf yok iyidir ali Genişletmek için tıkla ... Ama arkadasina gicik oldum
papakudioflu' Alıntı: adaşıma laf yok iyidir ali Genişletmek için tıkla ... Ama arkadasina gicik oldum
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: hmm oyle birsey varmis. ..sessizlik Yok ya sadece vaticanda degil benim evde de baba var ---------- Eklendi @ 00:15:39 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ---------- Kahve icesim geldi ya senin yuzunden Genişletmek için tıkla ... ne güzel rabbim hiçbir evi babasız bırakmasın
Eykul' Alıntı: hmm oyle birsey varmis. ..sessizlik Yok ya sadece vaticanda degil benim evde de baba var ---------- Eklendi @ 00:15:39 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ---------- Kahve icesim geldi ya senin yuzunden Genişletmek için tıkla ... ne güzel rabbim hiçbir evi babasız bırakmasın
Emrgncy Üye Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU
Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: ne güzel rabbim hiçbir evi babasız bırakmasın Genişletmek için tıkla ... Yani papa sadece vaticanda degil anlaminda
papakudioflu' Alıntı: ne güzel rabbim hiçbir evi babasız bırakmasın Genişletmek için tıkla ... Yani papa sadece vaticanda degil anlaminda
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: ben neskafe 3 ü birarada alayım bari Genişletmek için tıkla ... Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... ---------- Eklendi @ 01:19:24 ---------- Yazıldı @ 01:18:22 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU Genişletmek için tıkla ...
rizENGİN' Alıntı: ben neskafe 3 ü birarada alayım bari Genişletmek için tıkla ... Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... ---------- Eklendi @ 01:19:24 ---------- Yazıldı @ 01:18:22 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU Genişletmek için tıkla ... Brillant!
Emrgncy112' Alıntı: Bakkal amca bir din ver; zorda 'Allah' diyelim, Açılınca kapılar, 'Haydi Yallah' diyelim. Âlimler ehli cümbüş, fetvâlarda varyasyon, Biraz Budist felsefe, biraz reenkarnasyon... Cengiz NUMANOĞLU Genişletmek için tıkla ... Brillant!
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... Genişletmek için tıkla ... ulus dedin etiler geldi aklıma ne alaka dedim adam ankarada ama jeton cabuk düştü
OttomaN TigeR' Alıntı: Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... Genişletmek için tıkla ... ulus dedin etiler geldi aklıma ne alaka dedim adam ankarada ama jeton cabuk düştü
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... ---------- Eklendi @ 01:19:24 ---------- Yazıldı @ 01:18:22 ---------- Genişletmek için tıkla ... Üstad gece gece yanlış yerlerde geziyosun sapıtmasınlar seni sonra
OttomaN TigeR' Alıntı: Baktım kalmamış abi dur bir Ulus yapıp geleyim senin için... ---------- Eklendi @ 01:19:24 ---------- Yazıldı @ 01:18:22 ---------- Genişletmek için tıkla ... Üstad gece gece yanlış yerlerde geziyosun sapıtmasınlar seni sonra
papakudioflu Emekli Yönetici ibyahim' Alıntı: Bende varım efendiler : ) Hayırlı geceler dilerim herkese. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gecemize
ibyahim' Alıntı: Bende varım efendiler : ) Hayırlı geceler dilerim herkese. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gecemize