Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: usa de kuzenle konuştum lumia900 aldımıştım cihaz daha gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Ne oldugunu bilmiyorum
papakudioflu' Alıntı: usa de kuzenle konuştum lumia900 aldımıştım cihaz daha gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Ne oldugunu bilmiyorum
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Sabret abi geç olsun güç olmasın demi. Genişletmek için tıkla ... öyle ya tabi ki ben bugün gelir diye sartlanmıştım ondan yoksa gelse ne gelmese ne
OttomaN TigeR' Alıntı: Sabret abi geç olsun güç olmasın demi. Genişletmek için tıkla ... öyle ya tabi ki ben bugün gelir diye sartlanmıştım ondan yoksa gelse ne gelmese ne
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali kemal abi gökçen abi , hafta sonu teknosan dan babama sony xperia neo almaya gittik , Samsung galaxy wonder aldık ... Nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla ... İyi cihaz ali güle güle kullansın.
DiaBLoS' Alıntı: Ali kemal abi gökçen abi , hafta sonu teknosan dan babama sony xperia neo almaya gittik , Samsung galaxy wonder aldık ... Nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla ... İyi cihaz ali güle güle kullansın.
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ne oldugunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... gökçen burda bir lumia kurbanı buldum
Eykul' Alıntı: Ne oldugunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... gökçen burda bir lumia kurbanı buldum
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: İyi cihaz ali güle güle kullansın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi . Sağolasın . ---------- Eklendi @ 01:49:08 ---------- Yazıldı @ 01:48:44 ---------- Joker.' Alıntı: Ali Abi Fotografımı yükleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla ... Yükle tabiiiiii .
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi cihaz ali güle güle kullansın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi . Sağolasın . ---------- Eklendi @ 01:49:08 ---------- Yazıldı @ 01:48:44 ---------- Joker.' Alıntı: Ali Abi Fotografımı yükleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla ... Yükle tabiiiiii .
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali kemal abi gökçen abi , hafta sonu teknosan dan babama sony xperia neo almaya gittik , Samsung galaxy wonder aldık ... Nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla ... Iste buda Ali lojigi tam tahmin ettigim gibi fizik de tahmin ettigim gibi cikti akil da
DiaBLoS' Alıntı: Ali kemal abi gökçen abi , hafta sonu teknosan dan babama sony xperia neo almaya gittik , Samsung galaxy wonder aldık ... Nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla ... Iste buda Ali lojigi tam tahmin ettigim gibi fizik de tahmin ettigim gibi cikti akil da
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: alınmış alınmıştır ama almadan önce sorsan aynı fiyata bir sony veya htc al derdim Genişletmek için tıkla ... wonder da iş görür abi...
papakudioflu' Alıntı: alınmış alınmıştır ama almadan önce sorsan aynı fiyata bir sony veya htc al derdim Genişletmek için tıkla ... wonder da iş görür abi...
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Iste buda Ali lojigi tam tahmin ettigim gibi fizik de tahmin ettigim gibi cikti akil da Genişletmek için tıkla ... Sen kendine bak kendine .
Eykul' Alıntı: Iste buda Ali lojigi tam tahmin ettigim gibi fizik de tahmin ettigim gibi cikti akil da Genişletmek için tıkla ... Sen kendine bak kendine .
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: gökçen burda bir lumia kurbanı buldum Genişletmek için tıkla ... Sarmaşıklara dolayalım abi kim o?
papakudioflu' Alıntı: gökçen burda bir lumia kurbanı buldum Genişletmek için tıkla ... Sarmaşıklara dolayalım abi kim o?
DiaBLoS Admin Benim gözler gidiyor yavaş yavaş ... Sabaha ne kaldı ki şunun şurasında . Sabahlasam mı acaba ? Ama bunu yapacak hiç ışık yok
Benim gözler gidiyor yavaş yavaş ... Sabaha ne kaldı ki şunun şurasında . Sabahlasam mı acaba ? Ama bunu yapacak hiç ışık yok
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Sarmaşıklara dolayalım abi kim o? Genişletmek için tıkla ... esma esma tut dolayalım hemen
OttomaN TigeR' Alıntı: Sarmaşıklara dolayalım abi kim o? Genişletmek için tıkla ... esma esma tut dolayalım hemen
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Sen kendine bak kendine . Genişletmek için tıkla ... Kendini beyenmis durmadan fotografini paylasmasana
DiaBLoS' Alıntı: Sen kendine bak kendine . Genişletmek için tıkla ... Kendini beyenmis durmadan fotografini paylasmasana
DiaBLoS Admin Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, OttomaN TigeR*+, Emrgncy112, Eykul, papakudioflu, Joker.
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, OttomaN TigeR*+, Emrgncy112, Eykul, papakudioflu, Joker.
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler gidiyor yavaş yavaş ... Sabaha ne kaldı ki şunun şurasında . Sabahlasam mı acaba ? Ama bunu yapacak hiç ışık yok Genişletmek için tıkla ... yok la yat uyu kardeşim dinlen kendine işkence etme
DiaBLoS' Alıntı: Benim gözler gidiyor yavaş yavaş ... Sabaha ne kaldı ki şunun şurasında . Sabahlasam mı acaba ? Ama bunu yapacak hiç ışık yok Genişletmek için tıkla ... yok la yat uyu kardeşim dinlen kendine işkence etme
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: esma esma tut dolayalım hemen Genişletmek için tıkla ... Zehirli sarmaşıklara hoş geldin Esma...
papakudioflu' Alıntı: esma esma tut dolayalım hemen Genişletmek için tıkla ... Zehirli sarmaşıklara hoş geldin Esma...
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Kendini beyenmis durmadan fotografini paylasmasana Genişletmek için tıkla ... Seni taklit ediyorum . Kötü mü ?
Eykul' Alıntı: Kendini beyenmis durmadan fotografini paylasmasana Genişletmek için tıkla ... Seni taklit ediyorum . Kötü mü ?
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: esma esma tut dolayalım hemen Genişletmek için tıkla ... Papakudioflu ve Gokcen!!!
papakudioflu' Alıntı: esma esma tut dolayalım hemen Genişletmek için tıkla ... Papakudioflu ve Gokcen!!!