Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Karnın acıktıysa birşeyler paylaşabilirim berkantcım . Sana özel ama Genişletmek için tıkla ... Menüde neler var
DiaBLoS' Alıntı: Karnın acıktıysa birşeyler paylaşabilirim berkantcım . Sana özel ama Genişletmek için tıkla ... Menüde neler var
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Ali demin unutmustun ya ismini pardon Genişletmek için tıkla ... Kim unuttu ismi ? Anlamadım ? Sen unutmuştun ... Sen kimsin diyerek konu da çıkışmıştın hatırlıyorsan .
Eykul' Alıntı: Ali demin unutmustun ya ismini pardon Genişletmek için tıkla ... Kim unuttu ismi ? Anlamadım ? Sen unutmuştun ... Sen kimsin diyerek konu da çıkışmıştın hatırlıyorsan .
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Akşam saat 22 30 da , 1 ekmek yedim sosisli yumurta ile birlikte . Yanında da dubol bardakta cola ... Genişletmek için tıkla ... dubol bardak nasıl bişey ali
DiaBLoS' Alıntı: Akşam saat 22 30 da , 1 ekmek yedim sosisli yumurta ile birlikte . Yanında da dubol bardakta cola ... Genişletmek için tıkla ... dubol bardak nasıl bişey ali
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hemmen geliyor Üstad Buyur Genişletmek için tıkla ... Aldım refikim eline koluna yüreğine sağlık...
Emrgncy112' Alıntı: Hemmen geliyor Üstad Buyur Genişletmek için tıkla ... Aldım refikim eline koluna yüreğine sağlık...
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Ali demin unutmustun ya ismini pardon Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Esma hanım
Eykul' Alıntı: Ali demin unutmustun ya ismini pardon Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Esma hanım
DiaBLoS Admin papakudioflu' Alıntı: dubol bardak nasıl bişey ali Genişletmek için tıkla ... Büyük bardak abicim büyük ...
papakudioflu' Alıntı: dubol bardak nasıl bişey ali Genişletmek için tıkla ... Büyük bardak abicim büyük ...
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Süpriz ... Genişletmek için tıkla ... Tamam karnım aç değil bi tadına bakarım
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Akşam saat 22 30 da , 1 ekmek yedim sosisli yumurta ile birlikte . Yanında da dubol bardakta cola ... Genişletmek için tıkla ... Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. ---------- Eklendi @ 01:06:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:36 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldiniz Esma hanım Genişletmek için tıkla ... Refikim forumda resmi olunmasa daha güzel olur ya... Mesela hanımı atalım direk Hoş geldin Esma nasıl olur...
DiaBLoS' Alıntı: Akşam saat 22 30 da , 1 ekmek yedim sosisli yumurta ile birlikte . Yanında da dubol bardakta cola ... Genişletmek için tıkla ... Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. ---------- Eklendi @ 01:06:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:36 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldiniz Esma hanım Genişletmek için tıkla ... Refikim forumda resmi olunmasa daha güzel olur ya... Mesela hanımı atalım direk Hoş geldin Esma nasıl olur...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. Genişletmek için tıkla ... Üstad, Ali anlattıkça benim mideme kramplar giriyo ---------- Eklendi @ 01:07:17 ---------- Yazıldı @ 01:06:22 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. ---------- Eklendi @ 01:06:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:36 ---------- Refikim forumda resmi olunmasa daha güzel olur ya... Mesela hanımı atalım direk Hoş geldin Esma nasıl olur... Genişletmek için tıkla ... Latife azizim latife
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. Genişletmek için tıkla ... Üstad, Ali anlattıkça benim mideme kramplar giriyo ---------- Eklendi @ 01:07:17 ---------- Yazıldı @ 01:06:22 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Abi sende nasıl bir mide var hay maşallah. ---------- Eklendi @ 01:06:07 ---------- Yazıldı @ 01:04:36 ---------- Refikim forumda resmi olunmasa daha güzel olur ya... Mesela hanımı atalım direk Hoş geldin Esma nasıl olur... Genişletmek için tıkla ... Latife azizim latife
Joker. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aldım refikim eline koluna yüreğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Refikim derken İsmi Hidayet değilmiydi :S
OttomaN TigeR' Alıntı: Aldım refikim eline koluna yüreğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Refikim derken İsmi Hidayet değilmiydi :S
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Kim unuttu ismi ? Anlamadım ? Sen unutmuştun ... Sen kimsin diyerek konu da çıkışmıştın hatırlıyorsan . Genişletmek için tıkla ... evet onun icin kusura bakma diyorum deminden beri
DiaBLoS' Alıntı: Kim unuttu ismi ? Anlamadım ? Sen unutmuştun ... Sen kimsin diyerek konu da çıkışmıştın hatırlıyorsan . Genişletmek için tıkla ... evet onun icin kusura bakma diyorum deminden beri
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Refikim derken İsmi Hidayet değilmiydi :S Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle Berkant.
Joker.' Alıntı: Refikim derken İsmi Hidayet değilmiydi :S Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle Berkant.
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldiniz Esma hanım Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim. Hanim demesen de olur :-D
Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldiniz Esma hanım Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim. Hanim demesen de olur :-D
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: evet onun icin kusura bakma diyorum deminden beri Genişletmek için tıkla ... Bende diyorum , bu kızın şuuru yerinde mi ? Canın sağolsun be Esma ...
Eykul' Alıntı: evet onun icin kusura bakma diyorum deminden beri Genişletmek için tıkla ... Bende diyorum , bu kızın şuuru yerinde mi ? Canın sağolsun be Esma ...
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: sadece 77 kiloyum ve 1 75 boyundayım . Genişletmek için tıkla ... Kemal abinin boyunda olsan senin yediklerini tahmin bile edemem iyimi...
DiaBLoS' Alıntı: sadece 77 kiloyum ve 1 75 boyundayım . Genişletmek için tıkla ... Kemal abinin boyunda olsan senin yediklerini tahmin bile edemem iyimi...
Joker. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet aynen öyle Berkant. Genişletmek için tıkla ... Hı Tamam Ancak Sizin İsminiz Nedir ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet aynen öyle Berkant. Genişletmek için tıkla ... Hı Tamam Ancak Sizin İsminiz Nedir ?