Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Bugün pazartesi ve sabah iş var ... Offff ulan offffffff ... Pazartesi sendromu var bende . Genişletmek için tıkla ... Herkez de ise isyan ediyor... Bende calismak iyi birsey diye tahmin ediyordum... Master uzerine master yapayim en iyisi... Isten kacmanin tek yolu ---------- Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:17:47 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Eykul , senin ismin ne acaba ? Genişletmek için tıkla ... Demin yazmistim ben Esma
DiaBLoS' Alıntı: Bugün pazartesi ve sabah iş var ... Offff ulan offffffff ... Pazartesi sendromu var bende . Genişletmek için tıkla ... Herkez de ise isyan ediyor... Bende calismak iyi birsey diye tahmin ediyordum... Master uzerine master yapayim en iyisi... Isten kacmanin tek yolu ---------- Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:17:47 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Eykul , senin ismin ne acaba ? Genişletmek için tıkla ... Demin yazmistim ben Esma
OttomaN TigeR Üye Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım...
Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Herkez de ise isyan ediyor... Bende calismak iyi birsey diye tahmin ediyordum... Master uzerine master yapayim en iyisi... Isten kacmanin tek yolu ---------- Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:17:47 ---------- Demin yazmistim ben Esma Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Herkez de ise isyan ediyor... Bende calismak iyi birsey diye tahmin ediyordum... Master uzerine master yapayim en iyisi... Isten kacmanin tek yolu ---------- Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:17:47 ---------- Demin yazmistim ben Esma Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Arkadaşlar nasılsınız, ---------- Eklendi @ 01:19:38 ---------- Yazıldı @ 01:19:11 ---------- Ahmet nasılsın kardeşim...
Arkadaşlar nasılsınız, ---------- Eklendi @ 01:19:38 ---------- Yazıldı @ 01:19:11 ---------- Ahmet nasılsın kardeşim...
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... vay maşallah kardeşim hoş geldin
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... vay maşallah kardeşim hoş geldin
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: az önce bir konuda gördüm yine kayboldu beya! Genişletmek için tıkla ... Abi cihana şiir yazdım konusuna ekledim şimdi oyüzden yeni geldim... Nasılsın beya!
rizENGİN' Alıntı: az önce bir konuda gördüm yine kayboldu beya! Genişletmek için tıkla ... Abi cihana şiir yazdım konusuna ekledim şimdi oyüzden yeni geldim... Nasılsın beya!
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: vay maşallah kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ne var ne yok nerelerdesin sen yahu,
AHMED...' Alıntı: vay maşallah kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk ne var ne yok nerelerdesin sen yahu,
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Üstad şairliktemi var sende
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Üstad şairliktemi var sende
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar Selamünaleyküm arkadaşlar, kusura bakmayın birine şiir yazdım yahu gece gece o yüzden geç kaldım... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Üstad şairliktemi var sende Genişletmek için tıkla ... Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. ---------- Eklendi @ 01:23:24 ---------- Yazıldı @ 01:22:43 ---------- Eykul' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Yeni arkadaşlar var aramızda, hoş geldin...
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Üstad şairliktemi var sende Genişletmek için tıkla ... Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. ---------- Eklendi @ 01:23:24 ---------- Yazıldı @ 01:22:43 ---------- Eykul' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Yeni arkadaşlar var aramızda, hoş geldin...
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. Genişletmek için tıkla ... Eeeee boşuna Üstad demiyoruz
OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. Genişletmek için tıkla ... Eeeee boşuna Üstad demiyoruz
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Engin Abim Genişletmek için tıkla ... iyıyim kardeşim sen nasılsın dıye sormaya gerek yok piknik yaptın bugün iyısındır
Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Engin Abim Genişletmek için tıkla ... iyıyim kardeşim sen nasılsın dıye sormaya gerek yok piknik yaptın bugün iyısındır
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Gökçen müjde mi isterim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kardeşim benim.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. ---------- Eklendi @ 01:23:24 ---------- Yazıldı @ 01:22:43 ---------- Yeni arkadaşlar var aramızda, hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ama Ahmet (abi mi diyecegim bilmiyorum) ismimin nesi varmis da guluyorsun?
OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz var işte refikim arkadaş yarbay oldu ona yazdım af mahiyetinde. ---------- Eklendi @ 01:23:24 ---------- Yazıldı @ 01:22:43 ---------- Yeni arkadaşlar var aramızda, hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Ama Ahmet (abi mi diyecegim bilmiyorum) ismimin nesi varmis da guluyorsun?
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırdır kardeşim benim. Genişletmek için tıkla ... 27 mayısta evleniyorum beklerim buyur gel Allahtan mani gelmezse
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırdır kardeşim benim. Genişletmek için tıkla ... 27 mayısta evleniyorum beklerim buyur gel Allahtan mani gelmezse
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Eeeee boşuna Üstad demiyoruz Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah sen varken bize düşer mi üstatlık refikim. ---------- Eklendi @ 01:26:53 ---------- Yazıldı @ 01:25:34 ---------- AHMED...' Alıntı: 27 mayısta evleniyorum beklerim buyur gel Allahtan mani gelmezse Genişletmek için tıkla ... Amanın ne kadar sevindim anlatamam, sözüm sağlığa kardeşim inşallah notunu aldım ajandaya.
Emrgncy112' Alıntı: Eeeee boşuna Üstad demiyoruz Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah sen varken bize düşer mi üstatlık refikim. ---------- Eklendi @ 01:26:53 ---------- Yazıldı @ 01:25:34 ---------- AHMED...' Alıntı: 27 mayısta evleniyorum beklerim buyur gel Allahtan mani gelmezse Genişletmek için tıkla ... Amanın ne kadar sevindim anlatamam, sözüm sağlığa kardeşim inşallah notunu aldım ajandaya.
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ama Ahmet (abi mi diyecegim bilmiyorum) ismimin nesi varmis da guluyorsun? Genişletmek için tıkla ... bana mi dedin valla ben isme gülmedim çalışmamak için yaptığın taktik hoşuma gitti ona güldüm bence güzel bi taktik
Eykul' Alıntı: Tesekkur ederim Ama Ahmet (abi mi diyecegim bilmiyorum) ismimin nesi varmis da guluyorsun? Genişletmek için tıkla ... bana mi dedin valla ben isme gülmedim çalışmamak için yaptığın taktik hoşuma gitti ona güldüm bence güzel bi taktik