Emrgncy Üye AHMED...' Alıntı: dayı biz pazardan çıkamadık pazartesiye dikey geçiş yaptık sendrom falan kalmadı yaşayacak sabah olsa da bi çıksak diyoz Genişletmek için tıkla ... Yaa pazartesiye girdik bile
AHMED...' Alıntı: dayı biz pazardan çıkamadık pazartesiye dikey geçiş yaptık sendrom falan kalmadı yaşayacak sabah olsa da bi çıksak diyoz Genişletmek için tıkla ... Yaa pazartesiye girdik bile
AHMED... Üye Emrgncy112' Alıntı: Yaa pazartesiye girdik bile Genişletmek için tıkla ... ne işle meşkulsün dostum ---------- Eklendi @ 00:48:51 ---------- Yazıldı @ 00:48:08 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk . Eykul , ben de Ali Abi'yim kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bende Ahmet abiyim kardeşim
Emrgncy112' Alıntı: Yaa pazartesiye girdik bile Genişletmek için tıkla ... ne işle meşkulsün dostum ---------- Eklendi @ 00:48:51 ---------- Yazıldı @ 00:48:08 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk . Eykul , ben de Ali Abi'yim kardeşim. Genişletmek için tıkla ... bende Ahmet abiyim kardeşim
Emrgncy Üye hasane51' Alıntı: hayırlı geceler bol sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Hasan'ım şarj mı azaldı
hasane51' Alıntı: hayırlı geceler bol sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Hasan'ım şarj mı azaldı
Eykul Üye Cekirdek muhabbetini biraz nasil desem seydi iste ama yinede bir konu vardi polemik bir konu acsak bari
Cekirdek muhabbetini biraz nasil desem seydi iste ama yinede bir konu vardi polemik bir konu acsak bari
AHMED... Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Hasan'ım şarj mı azaldı Genişletmek için tıkla ... 8 çekirdekli cihaz kullanmak masraflı iş
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır Hasan'ım şarj mı azaldı Genişletmek için tıkla ... 8 çekirdekli cihaz kullanmak masraflı iş
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Benim abim değilsin Ahmet . Genişletmek için tıkla ... valla mi büyük musun benden
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: herkese iyi geceler ben kaçar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali abi
papakudioflu' Alıntı: herkese iyi geceler ben kaçar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali abi
DiaBLoS Admin AHMED...' Alıntı: valla mi büyük musun benden Genişletmek için tıkla ... Aynıyız ya da ben büyüğüm .
AHMED... Üye Emrgncy112' Alıntı: Ticaret Genişletmek için tıkla ... kendi işinse hiç sendroma girme hacı abi ---------- Eklendi @ 00:54:44 ---------- Yazıldı @ 00:53:56 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Aynıyız ya da ben büyüğüm . Genişletmek için tıkla ... ben 24 ama senin 22ydi galiba
Emrgncy112' Alıntı: Ticaret Genişletmek için tıkla ... kendi işinse hiç sendroma girme hacı abi ---------- Eklendi @ 00:54:44 ---------- Yazıldı @ 00:53:56 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Aynıyız ya da ben büyüğüm . Genişletmek için tıkla ... ben 24 ama senin 22ydi galiba
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: herkese iyi geceler ben kaçar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... yine ilham mı geldi
papakudioflu' Alıntı: herkese iyi geceler ben kaçar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... yine ilham mı geldi
Emrgncy Üye AHMED...' Alıntı: kendi işinse hiç sendroma girme hacı abi Genişletmek için tıkla ... Kendi işin olunca daha çok sendroma giriyorsun kardeşim Ödemeler, evraklar, daha neler neler
AHMED...' Alıntı: kendi işinse hiç sendroma girme hacı abi Genişletmek için tıkla ... Kendi işin olunca daha çok sendroma giriyorsun kardeşim Ödemeler, evraklar, daha neler neler