Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

mservank

Üye
o okuldan ayrılman senin için iyi olmuş yeni öğretmenler öğrenciler
bu seni derslerine bağlar ne de olsa tanımadığın kişilerle rekabet etmek daha da hırslandırır bence hiç üzülme
oo hem de nasıl açıkçası şu var o sınıfta okul aile birliğine yardım yapan kişiler var anlayacağın anne-baba doktor
hatta şu var kuralar çekilirken sınıfları bilerek ayırdılar sonra sayısallar arasında sınıf oluşturdular ve öyle bir kombinasyon ki bu bütün zenginler bir araya
şimdi sanki kendi kendimize kuruntu yapıyormuşuz gibi geliyor ama yaşayan bilir
ee diğer gececiler nerdesiniz yav ?

Allah sabır versin o zaman size, ama vazgeçmeyin derim ben tekrar tekrar müdürü rahatsız edin bu konuda

mservank

Üye
müdür yardımcısı öğrencinin tekinden dayak yedi
işte sğaolsun şu para neler yapabiliyor o kağıt haliyle suç müdürün üstüne kaldı müdür yardımcısının çocuğuyla aynı sınıfta çocuuk
hakikaten nedir ya bizim bu okuldan çektiğimiz

Nasıl bir okul orası ya :/ Anadolu mu düz mü ya sizin okul?

mservank

Üye
anadolu ya ama pişmanız yani kimse memnun değil ah keşke yatmasyadım çalışsaydım 8. sınıfta

--------------- Ekleme ---------------

ya gececiler bişiler yazın ya , olmuyo ama canlanın

Evet duymaya alıştığım bir cümle bu
Neyse şunun şurasında bir senen kalmış geçer çabucak o da önemli olan üniversite

siz güzel muhabbet ediyosunuz işte...bölmek olmaz...

mservank

Üye
valla ya şimdiki aklım olsaydı :S
inşallah ünide iyi bir yerler kzanırım

olmaz siz de katılın sizin tatiliniz nasıl gidiyo

Evettt nerde o eski gececiler Salih ahmet nerelerdesiniz?? Eski geceleri özledim Ama doğrusunu söylemek gerekirse güzel sohbet ettik gerçekten sıkıcı bir gece olmadı Daha bitmiş sayılmaz gece ama ben şimdiden çıkacakmış gibi konışıyımda sağım solum belli olmuyor sonra

mservank

Üye
öyle
enim karnım yine acıktı ya dolap vakti yaklaşıyor

Gece yenilen yemek kilo aldırırmış, sabret kahvaltıya az kaldı

mservank

Üye
valla ben günün hangi vakti yersem yiyim
hem de istediğim kadar bana bişi olmuyo çok şükür kilo problemim yok
millet benim yediklerimi yese herhalde 2 katlarına ulaşırlar

Anlaşıldı sendede boy var galiba kiloya gitmiyorsun
Bende boy fazla olduğu için kilo pek sorun olmuyor ama ben şu sıralar çok yemiyorum yinede tebbiri elden bırakmamak lazım

mservank

Üye
aynen öyle boy maşallah 180 cm e 61 kg kürdan gibiyim
gece gece yemek zararlı ama açken de yatamıyorum öyle bir huyum var yoksa sabahlarım ya da 2 saat dönmem lazım yatakta

İlginçmiş, kilo probleminde yoksa bunun keyfini çıkart derim ben Hafiften bende acıktım aslında üşenmesem gidip bir dolapta ben yapardım birde kahve ne güzel olurdu valla gece gece Ama çok yoruldum bugün ayağımı kıpardatıcak halim yok üşeniyorum aynı zamanda kalkmaya Uykuda yok :/ ne acayip bir gece...

mservank

Üye
valla çıkarıyorum allah herkese nasip etsin tabi normal olmak şartıyla
ben gidiyorum valla dayanamıcam

İyi geceler sana

--------------- Ekleme ---------------

Defolup gidiyorum... İyi geceler millet!