OttomaN TigeR Üye kankka' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Vealeykümselam kardeş...
Emrgncy Üye Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban
Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet o konuyu gördüm bir ara ama okumaya fırsatım olmadı, niye iptal oldu? ---------- Eklendi @ 00:40:43 ---------- Yazıldı @ 00:40:15 ---------- Abimmmm. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim beya! Sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet o konuyu gördüm bir ara ama okumaya fırsatım olmadı, niye iptal oldu? ---------- Eklendi @ 00:40:43 ---------- Yazıldı @ 00:40:15 ---------- Abimmmm. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim beya! Sen nasılsın?
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: iyiyim beya! Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Engin Abim
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban Genişletmek için tıkla ... ne saldırısı ne olmuş beya! Neler kaçırdık! ---------- Eklendi @ 00:48:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:35 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Engin Abim Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın?
Emrgncy112' Alıntı: Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban Genişletmek için tıkla ... ne saldırısı ne olmuş beya! Neler kaçırdık! ---------- Eklendi @ 00:48:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:35 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Engin Abim Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: iyiyim beya! Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abi çok şükür...
rizENGİN' Alıntı: iyiyim beya! Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abi çok şükür...
Emrgncy Üye Pazar günü DM ye baskın yapıp ırkçılık karşıtı konular açıp sesimizi duyuralım dedik sonuç yukarda anlattığım gibi ---------- Eklendi @ 00:49:37 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- rizENGİN' Alıntı: ne saldırısı ne olmuş beya! Neler kaçırdık! ---------- Eklendi @ 00:48:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:35 ---------- iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Elhamdulillah Abi
Pazar günü DM ye baskın yapıp ırkçılık karşıtı konular açıp sesimizi duyuralım dedik sonuç yukarda anlattığım gibi ---------- Eklendi @ 00:49:37 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- rizENGİN' Alıntı: ne saldırısı ne olmuş beya! Neler kaçırdık! ---------- Eklendi @ 00:48:21 ---------- Yazıldı @ 00:46:35 ---------- iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Elhamdulillah Abi
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Pazar günü DM ye baskın yapıp ırkçılık karşıtı konular açıp sesimizi duyuralım dedik sonuç yukarda anlattığım gibi ---------- Eklendi @ 00:49:37 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- Elhamdulillah Abi Genişletmek için tıkla ... dm neydı beya!
Emrgncy112' Alıntı: Pazar günü DM ye baskın yapıp ırkçılık karşıtı konular açıp sesimizi duyuralım dedik sonuç yukarda anlattığım gibi ---------- Eklendi @ 00:49:37 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- Elhamdulillah Abi Genişletmek için tıkla ... dm neydı beya!
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban Genişletmek için tıkla ... Bizimkiler basmaya geliyoruz deyince iyi tırsmışlar demek
Emrgncy112' Alıntı: Ulu orta saldırı planımı yapılır. Birisi ispiyonlamış DM de hesabı olanların hepsine BAN ---------- Eklendi @ 00:44:20 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ---------- dün ben de bir hesap açtım daha birtane bile mesaj yazmadan Ban Genişletmek için tıkla ... Bizimkiler basmaya geliyoruz deyince iyi tırsmışlar demek
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bizimkiler basmaya geliyoruz deyince iyi tırsmışlar demek Genişletmek için tıkla ... Hasan'a acıdım saldırı için 4 ayrı hesap açacam diyordu eğer hepside Banlandıysa
OttomaN TigeR' Alıntı: Bizimkiler basmaya geliyoruz deyince iyi tırsmışlar demek Genişletmek için tıkla ... Hasan'a acıdım saldırı için 4 ayrı hesap açacam diyordu eğer hepside Banlandıysa
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hasan'a acıdım saldırı için 4 ayrı hesap açacam diyordu eğer hepside Banlandıysa Genişletmek için tıkla ... Yazık olmuş refikim, dün çok heycanlıydı zaten neyse nasip değilmiş.
Emrgncy112' Alıntı: Hasan'a acıdım saldırı için 4 ayrı hesap açacam diyordu eğer hepside Banlandıysa Genişletmek için tıkla ... Yazık olmuş refikim, dün çok heycanlıydı zaten neyse nasip değilmiş.
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: vayy kım ispiyonlamış bakem! Genişletmek için tıkla ... işin orası muamma
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: işin orası muamma Genişletmek için tıkla ... Ya içimizde bir köstebek var, yada istihbaratçıları sağlam demek ki!
Emrgncy112' Alıntı: işin orası muamma Genişletmek için tıkla ... Ya içimizde bir köstebek var, yada istihbaratçıları sağlam demek ki!
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Hoşgeldin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoşgeldin.
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoşgeldin.