Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Kuşları bu akşam uçurdum ... Hatta resimlerini ekleyeyim dur . Yerdeyken çekmiştim Çok fenalar yahu . Yeşil olan çok cazgır . Hep bağırıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen bizim kedileri gör birisi çok uyuşuk yerinden kalkamıyor dur bi foto ekliyeyim
DiaBLoS' Alıntı: Kuşları bu akşam uçurdum ... Hatta resimlerini ekleyeyim dur . Yerdeyken çekmiştim Çok fenalar yahu . Yeşil olan çok cazgır . Hep bağırıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen bizim kedileri gör birisi çok uyuşuk yerinden kalkamıyor dur bi foto ekliyeyim
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: ben degil bizim ikizlerin vermesi lazımda adamlar köfteciye bile gidince porsiyon söylemiyorki en az yarım kilo at usta diyorlar Genişletmek için tıkla ... ikizler yiyecek Hasan kiloyu sana verdirecek Ali abi
papakudioflu' Alıntı: ben degil bizim ikizlerin vermesi lazımda adamlar köfteciye bile gidince porsiyon söylemiyorki en az yarım kilo at usta diyorlar Genişletmek için tıkla ... ikizler yiyecek Hasan kiloyu sana verdirecek Ali abi
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: .... Metının banı kac gun kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Ben mobilim göremiyorum. :
L-LumieRe' Alıntı: .... Metının banı kac gun kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Ben mobilim göremiyorum. :
papakudioflu Emekli Yönetici neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: bende onu anlamıyorum büyük ihtimal her gecede gelenler aynı kişşlerdir Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal üstad
papakudioflu' Alıntı: bende onu anlamıyorum büyük ihtimal her gecede gelenler aynı kişşlerdir Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal üstad
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Ali abi Allah rahatlık versin
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Ali abi Allah rahatlık versin
DiaBLoS Admin Aha kuşlarımın bugün ki halleri ... Bu akşam uçurdum da ... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hasan Üye batarya zayıf ---------- Eklendi @ 01:10:40 ---------- Yazıldı @ 01:10:15 ---------- 0 gün kaldı
L-LumieRe Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: batarya zayıf ---------- Eklendi @ 01:10:40 ---------- Yazıldı @ 01:10:15 ---------- 0 gün kaldı Genişletmek için tıkla ... yarın gelır o zaman metın
hasane51' Alıntı: batarya zayıf ---------- Eklendi @ 01:10:40 ---------- Yazıldı @ 01:10:15 ---------- 0 gün kaldı Genişletmek için tıkla ... yarın gelır o zaman metın
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Aha kuşlarımın bugün ki halleri ... Bu akşam uçurdum da ... Genişletmek için tıkla ... Aman dikkat et kapı pencere açık olmasın kaçarlar sonra
DiaBLoS' Alıntı: Aha kuşlarımın bugün ki halleri ... Bu akşam uçurdum da ... Genişletmek için tıkla ... Aman dikkat et kapı pencere açık olmasın kaçarlar sonra
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi.
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaslar size doyumolmaz benyatayım sabah erken kalkıcam hayırlı geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi.
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Aha kuşlarımın bugün ki halleri ... Bu akşam uçurdum da ... Genişletmek için tıkla ... Ooo kaynaşmışlar duruşlara baksana maşallah.
DiaBLoS' Alıntı: Aha kuşlarımın bugün ki halleri ... Bu akşam uçurdum da ... Genişletmek için tıkla ... Ooo kaynaşmışlar duruşlara baksana maşallah.
L-LumieRe Üye Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar Hepinize iyi Geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler
Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar Hepinize iyi Geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler
DiaBLoS Admin Maşallah çok iyi anlaştılar bu kuşla . İlk önce beyaz olan yani erkek kuşu çıkardım bilerek . Dişi içeri de kaldı . Nasıl da , ötüyor . Yanlız kaldı ya .
Maşallah çok iyi anlaştılar bu kuşla . İlk önce beyaz olan yani erkek kuşu çıkardım bilerek . Dişi içeri de kaldı . Nasıl da , ötüyor . Yanlız kaldı ya .