Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: ciddi derken, mafya falanmı Genişletmek için tıkla ... Yok yahu Hem birlikte oynadığım oyuncular oldukça iyi hem de rolüm oldukça "baba" Büyük bir sorumluluk var sırtımda... huri$' Alıntı: iyi geceler ata cok gecmi$ olsun yarin toparlanirsin in$allah Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Huriş Umarım dileğin gerçek olur
sonyerolsson' Alıntı: ciddi derken, mafya falanmı Genişletmek için tıkla ... Yok yahu Hem birlikte oynadığım oyuncular oldukça iyi hem de rolüm oldukça "baba" Büyük bir sorumluluk var sırtımda... huri$' Alıntı: iyi geceler ata cok gecmi$ olsun yarin toparlanirsin in$allah Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Huriş Umarım dileğin gerçek olur
EroL Emekli Yönetici o zaman iyileşmeye bak ata, pekmez iç sarımsak ye, annenin karışımından iç (ne kadar iğren olsada) yapacak bişey yok. İyileşmek zorundasın
o zaman iyileşmeye bak ata, pekmez iç sarımsak ye, annenin karışımından iç (ne kadar iğren olsada) yapacak bişey yok. İyileşmek zorundasın
Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: o zaman iyileşmeye bak ata, pekmez iç sarımsak ye, annenin karışımından iç (ne kadar iğren olsada) yapacak bişey yok. İyileşmek zorundasın Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Erol... Zaten abuk gubuk şeyler yedirip duruyorlar... Oyun saatine kadar sesimi açmak zorundayım, yoksa biteriz Sil_Baştan' Alıntı: selamlar olsun herkese ben geldim Genişletmek için tıkla ... Selam...
sonyerolsson' Alıntı: o zaman iyileşmeye bak ata, pekmez iç sarımsak ye, annenin karışımından iç (ne kadar iğren olsada) yapacak bişey yok. İyileşmek zorundasın Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Erol... Zaten abuk gubuk şeyler yedirip duruyorlar... Oyun saatine kadar sesimi açmak zorundayım, yoksa biteriz Sil_Baştan' Alıntı: selamlar olsun herkese ben geldim Genişletmek için tıkla ... Selam...
Dwyane_Wade Üye arslansem' Alıntı: Bursalı hangi takımlısın sen Genişletmek için tıkla ... Sanırım Galatasaray'lı
huri$ Üye Fairy' Alıntı: firefoxu kurmayı öğrendi Genişletmek için tıkla ... ali$tira ali$tira soylicektim yaaa burcuu
Fairy' Alıntı: firefoxu kurmayı öğrendi Genişletmek için tıkla ... ali$tira ali$tira soylicektim yaaa burcuu