__xXx__ Üye vallaha abiler sevinçten değil şu an bayağı ağrı çekiyorum ama halime sukretmeye çalışıyorum sizler nasılsınız
vallaha abiler sevinçten değil şu an bayağı ağrı çekiyorum ama halime sukretmeye çalışıyorum sizler nasılsınız
papakudioflu Emekli Yönetici maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler
maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler
DiaBLoS Admin Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz .
Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz .
Haydar Emekli Yönetici papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Haydar Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... bende hoş geldim ama
DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... bende hoş geldim ama
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... sende allaha emanet ol abi görüşürüz hayırlı geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 00:54:24 ---------- Yazıldı @ 00:54:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsınız
papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... sende allaha emanet ol abi görüşürüz hayırlı geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 00:54:24 ---------- Yazıldı @ 00:54:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsınız
Haydar Emekli Yönetici hasane51' Alıntı: Hoşgeldin haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk hasan nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Ali sağol nasılsın
DiaBLoS' Alıntı: Allaha şükür abicim bende iyiyim ... Arda , Hüseyin , Ali Kemal abi , Hasan , ErtuğruL cümleten Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Ali sağol nasılsın
Haydar Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Haydar'ım hoşgeldin . Görmedim kusura bakma kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ali kardeş nassın
DiaBLoS' Alıntı: Haydar'ım hoşgeldin . Görmedim kusura bakma kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ali kardeş nassın
Hasan Üye Byhaydar' Alıntı: hoş bulduk hasan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyiyim haydar seni sormalı
OttomaN TigeR Üye Byhaydar' Alıntı: hoş bulduk gökçen abi haber köşesine uğramadın bugün ne ayak Genişletmek için tıkla ... Bugün nasıl geçti anlamış değilim vallahi Haydar, kafam allak bullak oldu yoğunluktan. Kaçırdığım haberleri teker teker okurum ama.
Byhaydar' Alıntı: hoş bulduk gökçen abi haber köşesine uğramadın bugün ne ayak Genişletmek için tıkla ... Bugün nasıl geçti anlamış değilim vallahi Haydar, kafam allak bullak oldu yoğunluktan. Kaçırdığım haberleri teker teker okurum ama.
Haydar Emekli Yönetici hasane51' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... eyvallah hasan sanada hayırlı geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: şiddete hayır diyoruzz abi Genişletmek için tıkla ... devrelermi yanıyor
__xXx__ Üye hasane51' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... sagol sanada hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
papakudioflu' Alıntı: maşallahı var bu gece baya kalabalık herkese iyi geceler ben kaçar allaha emanet olun iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.