OttomaN TigeR Üye Selam Hasan ne yaptın nasıl geçti günün. ---------- Eklendi @ 00:04:07 ---------- Yazıldı @ 00:03:21 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ali. Hoş geldin.
Selam Hasan ne yaptın nasıl geçti günün. ---------- Eklendi @ 00:04:07 ---------- Yazıldı @ 00:03:21 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm . Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ali. Hoş geldin.
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen abi ... Bende iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim Ali, bir selam vereyim dedim senin günün nasıl geçti.
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk Gökçen abi ... Bende iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim Ali, bir selam vereyim dedim senin günün nasıl geçti.
OttomaN TigeR Üye Evet herkes yorgun sanırım ben de yatsam iyi olacak herkese iyi geceler. ---------- Eklendi @ 00:14:09 ---------- Yazıldı @ 00:13:34 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Günüm güzel başladı kötü bitti be abicim Genişletmek için tıkla ... Hazırdır Ali. ---------- Eklendi @ 00:14:33 ---------- Yazıldı @ 00:14:09 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Günüm güzel başladı kötü bitti be abicim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Ali.
Evet herkes yorgun sanırım ben de yatsam iyi olacak herkese iyi geceler. ---------- Eklendi @ 00:14:09 ---------- Yazıldı @ 00:13:34 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Günüm güzel başladı kötü bitti be abicim Genişletmek için tıkla ... Hazırdır Ali. ---------- Eklendi @ 00:14:33 ---------- Yazıldı @ 00:14:09 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Günüm güzel başladı kötü bitti be abicim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Ali.
DiaBLoS Admin Allaha şükür be abicim . Fenerbahçe berabere kaldı biraz ona sinirlendim . O kadar yani Sen nasılsın ?
Allaha şükür be abicim . Fenerbahçe berabere kaldı biraz ona sinirlendim . O kadar yani Sen nasılsın ?
papakudioflu Emekli Yönetici çok şükür misafirler vardı gittiler bende serildim koltuga foruma bakıyım dedim ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:47:38 ---------- orda kimse varmııııı
çok şükür misafirler vardı gittiler bende serildim koltuga foruma bakıyım dedim ---------- Eklendi @ 00:55:37 ---------- Yazıldı @ 00:47:38 ---------- orda kimse varmııııı