__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben yüksek müsaadelerinizle ayrılıyorum herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben yüksek müsaadelerinizle ayrılıyorum herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
papakudioflu Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: Damadin arkadasindan bir tablet. Bakalim baska neler gelecek Genişletmek için tıkla ... benden de bir lumia900
Pondusss' Alıntı: Damadin arkadasindan bir tablet. Bakalim baska neler gelecek Genişletmek için tıkla ... benden de bir lumia900
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: hayırdır evleniyon galiba Genişletmek için tıkla ... Hayir o ucuncu soruna dahil bi durum
__xXx__' Alıntı: hayırdır evleniyon galiba Genişletmek için tıkla ... Hayir o ucuncu soruna dahil bi durum
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: hayir dusmedi. Buna bi cozum lazim Genişletmek için tıkla ... hacı sevmiyorsan bulaşma ne kiz uzulsun ne de sen
Pondusss' Alıntı: hayir dusmedi. Buna bi cozum lazim Genişletmek için tıkla ... hacı sevmiyorsan bulaşma ne kiz uzulsun ne de sen
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi, Furkan ve Arda iyi geceler yine görüşürüz inşallah selamette kalın. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sana da iyi geceler allaha emanet ol
OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi, Furkan ve Arda iyi geceler yine görüşürüz inşallah selamette kalın. Genişletmek için tıkla ... sağolasın sana da iyi geceler allaha emanet ol
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi, Furkan ve Arda iyi geceler yine görüşürüz inşallah selamette kalın. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 03:12:55 ---------- Yazıldı @ 03:09:58 ---------- __xXx__' Alıntı: hacı sevmiyorsan bulaşma ne kiz uzulsun ne de sen Genişletmek için tıkla ... Oyle yapiyorum zaten. Ama sevdigim birini bulamayacak miyim
OttomaN TigeR' Alıntı: Kemal abi, Furkan ve Arda iyi geceler yine görüşürüz inşallah selamette kalın. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 03:12:55 ---------- Yazıldı @ 03:09:58 ---------- __xXx__' Alıntı: hacı sevmiyorsan bulaşma ne kiz uzulsun ne de sen Genişletmek için tıkla ... Oyle yapiyorum zaten. Ama sevdigim birini bulamayacak miyim
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: allah rahatlık versin gökçen kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi şu linke bakın bi ya gece gece karnım ağrıdı gülmekten. http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/tek-dilek-hakki-kemal-ceren-623572.html#post4536014
papakudioflu' Alıntı: allah rahatlık versin gökçen kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi şu linke bakın bi ya gece gece karnım ağrıdı gülmekten. http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/tek-dilek-hakki-kemal-ceren-623572.html#post4536014
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ---------- Eklendi @ 03:12:55 ---------- Yazıldı @ 03:09:58 ---------- Oyle yapiyorum zaten. Ama sevdigim birini bulamayacak miyim Genişletmek için tıkla ... bulursun ileride merak etme
Pondusss' Alıntı: ---------- Eklendi @ 03:12:55 ---------- Yazıldı @ 03:09:58 ---------- Oyle yapiyorum zaten. Ama sevdigim birini bulamayacak miyim Genişletmek için tıkla ... bulursun ileride merak etme
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: bulursun ileride merak etme Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalim. Kaldi iki sorun
__xXx__' Alıntı: bulursun ileride merak etme Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalim. Kaldi iki sorun
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: Hadi bakalim. Kaldi iki sorun Genişletmek için tıkla ... ileride ne olmak istersin
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: ileride ne olmak istersin Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki off turistlerle konusmak hosuma gidiyor. Ama masabasi is severim ben ---------- Eklendi @ 03:20:20 ---------- Yazıldı @ 03:19:42 ---------- papakudioflu' Alıntı: arkadasla hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler kemal abi
__xXx__' Alıntı: ileride ne olmak istersin Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki off turistlerle konusmak hosuma gidiyor. Ama masabasi is severim ben ---------- Eklendi @ 03:20:20 ---------- Yazıldı @ 03:19:42 ---------- papakudioflu' Alıntı: arkadasla hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler kemal abi
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: arkadasla hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende allha emanet ol abi hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 03:21:26 ---------- Yazıldı @ 03:20:39 ---------- Pondusss' Alıntı: Bilmiyorum ki off turistlerle konusmak hosuma gidiyor. Ama masabasi is severim ben ---------- Eklendi @ 03:20:20 ---------- Yazıldı @ 03:19:42 ---------- Iyi geceler kemal abi Genişletmek için tıkla ... o zaman yönetici ol yabancı şirketler ile bol bol anlaşma yap
papakudioflu' Alıntı: arkadasla hepinize iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende allha emanet ol abi hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 03:21:26 ---------- Yazıldı @ 03:20:39 ---------- Pondusss' Alıntı: Bilmiyorum ki off turistlerle konusmak hosuma gidiyor. Ama masabasi is severim ben ---------- Eklendi @ 03:20:20 ---------- Yazıldı @ 03:19:42 ---------- Iyi geceler kemal abi Genişletmek için tıkla ... o zaman yönetici ol yabancı şirketler ile bol bol anlaşma yap
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: sende allha emanet ol abi hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 03:21:26 ---------- Yazıldı @ 03:20:39 ---------- o zaman yönetici ol yabancı şirketler ile bol bol anlaşma yap Genişletmek için tıkla ... anlasma falan bana ters. Bi kac sey haric tembel sayilirim
__xXx__' Alıntı: sende allha emanet ol abi hayırlı geceler ---------- Eklendi @ 03:21:26 ---------- Yazıldı @ 03:20:39 ---------- o zaman yönetici ol yabancı şirketler ile bol bol anlaşma yap Genişletmek için tıkla ... anlasma falan bana ters. Bi kac sey haric tembel sayilirim
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: anlasma falan bana ters. Bi kac sey haric tembel sayilirim Genişletmek için tıkla ... ohoo arkadaş sende bisi begenmiyon peki türkçe matematik ile mi aran iyi matematik fen ile mi
Pondusss' Alıntı: anlasma falan bana ters. Bi kac sey haric tembel sayilirim Genişletmek için tıkla ... ohoo arkadaş sende bisi begenmiyon peki türkçe matematik ile mi aran iyi matematik fen ile mi