Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

papakudioflu

Emekli Yönetici

birinci ne okuyacagimi bilmiyorum. Ikincisi tablet mi yeni bi telefon mu. Ucuncusu kiz mevzuu

birincisi ne yapmak istiyorsan neyi seviyorsan o bölümü oku ikincisi tablete para verme vericeksende win8li tabletleri bekle üçüncüsü işin hem zor hem kolay

NaganoTR

Üye
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar

__xXx__

Üye

Amin. Derdim buyuk

tavsiye istersen tablet alma ben aldım kullanmiyorum bile evde boş boş duruyor okul konusunda istersen ozelden yardım edeyim ama şunu soylim sevebilecegin işe giden yolda ol kız konusunda kesinlikle tavsiye bekleme şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı kızlar la anlasamam bile

papakudioflu

Emekli Yönetici

Birinci tamam. Ikinci icin iPad dusunuyorum aslinda. Ucuncu ise mechul

aslında üçüncüde kolay evlenicegin insanı bulana kadar kimseye kendiden çok deger verme herşeyi daha kolay çözmeye basladıgını farkediceksin

o zaman soyle yapalim: tableti bana yolla

aslında üçüncüde kolay evlenicegin insanı bulana kadar kimseye kendiden çok deger verme herşeyi daha kolay çözmeye basladıgını farkediceksin
Hiç kimseye değer verme çünkü değer sadece matematikte olur... sonunu hatırlayamadım duyan var mı bu sözü.

papakudioflu

Emekli Yönetici

Hiç kimseye değer verme çünkü değer sadece matematikte olur... sonunu hatırlayamadım duyan var mı bu sözü.

duyma ama baslangıctan kaybediyor bence hiç kimseye hakettiginden fazla deger verme diye baslasa olabilirdi

---------- Eklendi @ 03:04:58 ---------- Yazıldı @ 03:03:19 ----------

O kadar gitme abi. Ben sevdigimi zannediyorum ama sevmiyorum aslinda

o zaman sorunlar ikiye düştü

Ben yüksek müsaadelerinizle ayrılıyorum herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin.

duyma ama baslangıctan kaybediyor bence hiç kimseye hakettiginden fazla deger verme diye baslasa olabilirdi

---------- Eklendi @ 03:04:58 ---------- Yazıldı @ 03:03:19 ----------

o zaman sorunlar ikiye düştü

hayir dusmedi. Buna bi cozum lazim