Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... a.selam OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim, çok şükür biz de iyiyiz. Ayrıca sağlığınıza duacıyız. Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: iyiyiz çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin...Amin... L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler Ali abi hos geldın. 'Nur' hoş geldınız. Iyı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk iyi geceler
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... a.selam OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim, çok şükür biz de iyiyiz. Ayrıca sağlığınıza duacıyız. Genişletmek için tıkla ... papakudioflu' Alıntı: iyiyiz çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin...Amin... L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler Ali abi hos geldın. 'Nur' hoş geldınız. Iyı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk iyi geceler
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Pardon okudum şimdi, hayırdır? Sen bu kadar sıkılmazdın? ---------- Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:48 ---------- İyilik Ali, ne yaptın sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abicim . Sayen de daha iyiyim . Tekrar teşekkür ediyorum .
OttomaN TigeR' Alıntı: Pardon okudum şimdi, hayırdır? Sen bu kadar sıkılmazdın? ---------- Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:48 ---------- İyilik Ali, ne yaptın sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abicim . Sayen de daha iyiyim . Tekrar teşekkür ediyorum .
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 7 misafir) DiaBLoS, L-LumieRe+, OttomaN TigeR*+, 'Nur'*+, papakudioflu, Şehriyar+ Genişletmek için tıkla ... huuu misafirler üye olunda gelin muhabbete
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 7 misafir) DiaBLoS, L-LumieRe+, OttomaN TigeR*+, 'Nur'*+, papakudioflu, Şehriyar+ Genişletmek için tıkla ... huuu misafirler üye olunda gelin muhabbete
OttomaN TigeR Üye Hayır gelmeyin yeriz sizi. ---------- Eklendi @ 01:14:51 ---------- Yazıldı @ 01:13:49 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Çok şükür abicim . Sayen de daha iyiyim . Tekrar teşekkür ediyorum . Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah Ali, Allah daha iyi etsin İnşallah.
Hayır gelmeyin yeriz sizi. ---------- Eklendi @ 01:14:51 ---------- Yazıldı @ 01:13:49 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Çok şükür abicim . Sayen de daha iyiyim . Tekrar teşekkür ediyorum . Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah Ali, Allah daha iyi etsin İnşallah.
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır gelmeyin yeriz sizi. Genişletmek için tıkla ... Ham yapalım onları ...
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Pardon okudum şimdi, hayırdır? Sen bu kadar sıkılmazdın? ---------- Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:48 ---------- İyilik Ali, ne yaptın sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... abı evdekılerle tartıstım bıraz. Yoksa ıyıyım yanı bır sorunum yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Pardon okudum şimdi, hayırdır? Sen bu kadar sıkılmazdın? ---------- Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:48 ---------- İyilik Ali, ne yaptın sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... abı evdekılerle tartıstım bıraz. Yoksa ıyıyım yanı bır sorunum yok
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır gelmeyin yeriz sizi. Genişletmek için tıkla ... şşşşııth korkutma gökçen hele bir gelsinler
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır gelmeyin yeriz sizi. Genişletmek için tıkla ... şşşşııth korkutma gökçen hele bir gelsinler
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır gelmeyin yeriz sizi. ---------- Eklendi @ 01:14:51 ---------- Yazıldı @ 01:13:49 ---------- Estağfirullah Ali, Allah daha iyi etsin İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin abicim ... Babamın telefonunu da az önce belleye çevirdim . Aynı cihaz var onda da Yani N8 ... Ama hack yapamam herhalde
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayır gelmeyin yeriz sizi. ---------- Eklendi @ 01:14:51 ---------- Yazıldı @ 01:13:49 ---------- Estağfirullah Ali, Allah daha iyi etsin İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin abicim ... Babamın telefonunu da az önce belleye çevirdim . Aynı cihaz var onda da Yani N8 ... Ama hack yapamam herhalde
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Ham yapalım onları ... Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın, o zaman çaktırmayalım da gelsinler.
DiaBLoS' Alıntı: Ham yapalım onları ... Genişletmek için tıkla ... Neden olmasın, o zaman çaktırmayalım da gelsinler.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: abı evdekılerle tartıstım bıraz. Yoksa ıyıyım yanı bır sorunum yok Genişletmek için tıkla ... Aman bir şey olmasın da kardeşim, neticede ailen onlar senin iyiliğin için üzerine düşüyorlar. ---------- Eklendi @ 01:18:28 ---------- Yazıldı @ 01:17:23 ---------- papakudioflu' Alıntı: şşşşııth korkutma gökçen hele bir gelsinler Genişletmek için tıkla ... tamam abi buyursunlar öyle ise...
L-LumieRe' Alıntı: abı evdekılerle tartıstım bıraz. Yoksa ıyıyım yanı bır sorunum yok Genişletmek için tıkla ... Aman bir şey olmasın da kardeşim, neticede ailen onlar senin iyiliğin için üzerine düşüyorlar. ---------- Eklendi @ 01:18:28 ---------- Yazıldı @ 01:17:23 ---------- papakudioflu' Alıntı: şşşşııth korkutma gökçen hele bir gelsinler Genişletmek için tıkla ... tamam abi buyursunlar öyle ise...
papakudioflu Emekli Yönetici neyse dostlar hepinizi rabbime emanet ediyorum iyi geceler iyi muhabbetler
OttomaN TigeR Üye Ali ondan daha kolayı yok vallahi. Ama hackli bir yazılım atalım istersen phoenix ile Kurtuluş abinin veya reis ten.
Ali ondan daha kolayı yok vallahi. Ama hackli bir yazılım atalım istersen phoenix ile Kurtuluş abinin veya reis ten.