__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: arda sen nete pc ile mi bağlısın. Genişletmek için tıkla ... evet pc ile ama internet yok telefondan geçindiğim için mobil görünümdeyim
OttomaN TigeR' Alıntı: arda sen nete pc ile mi bağlısın. Genişletmek için tıkla ... evet pc ile ama internet yok telefondan geçindiğim için mobil görünümdeyim
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim sağol tekrar iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 02:40:30 ---------- Yazıldı @ 02:36:07 ---------- ee nerde bu millet nerde bu devlet
OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim sağol tekrar iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 02:40:30 ---------- Yazıldı @ 02:36:07 ---------- ee nerde bu millet nerde bu devlet
L-LumieRe Üye __xXx__' Alıntı: iyi geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 02:40:30 ---------- Yazıldı @ 02:36:07 ---------- ee nerde bu millet nerde bu devlet Genişletmek için tıkla ... uyuyor herkes.. Ama gunduz uyunur gece oturulur bence
__xXx__' Alıntı: iyi geceler allah rahatlık versin ---------- Eklendi @ 02:40:30 ---------- Yazıldı @ 02:36:07 ---------- ee nerde bu millet nerde bu devlet Genişletmek için tıkla ... uyuyor herkes.. Ama gunduz uyunur gece oturulur bence
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: uyuyor herkes.. Ama gunduz uyunur gece oturulur bence Genişletmek için tıkla ... he ya örgün öğretim öğrencisiyim yine de geceleri uyumuyorum
L-LumieRe' Alıntı: uyuyor herkes.. Ama gunduz uyunur gece oturulur bence Genişletmek için tıkla ... he ya örgün öğretim öğrencisiyim yine de geceleri uyumuyorum
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: geceyı sevenlerın yalnız olmaktan mutlu olduklarını bı yerde okumustum... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum yanlızlık kadar güzel bişi yok
L-LumieRe' Alıntı: geceyı sevenlerın yalnız olmaktan mutlu olduklarını bı yerde okumustum... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum yanlızlık kadar güzel bişi yok
L-LumieRe Üye __xXx__' Alıntı: katılıyorum yanlızlık kadar güzel bişi yok Genişletmek için tıkla ... kalabalık bıze gore degıl. Söyle bır durup cevreyı ınceleyıp dınlemek gozlem yapmak oooo vagecılmezımdır
__xXx__' Alıntı: katılıyorum yanlızlık kadar güzel bişi yok Genişletmek için tıkla ... kalabalık bıze gore degıl. Söyle bır durup cevreyı ınceleyıp dınlemek gozlem yapmak oooo vagecılmezımdır
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: kalabalık bıze gore degıl. Söyle bır durup cevreyı ınceleyıp dınlemek gozlem yapmak oooo vagecılmezımdır Genişletmek için tıkla ... ne demişler nerde çokluk orda ......
L-LumieRe' Alıntı: kalabalık bıze gore degıl. Söyle bır durup cevreyı ınceleyıp dınlemek gozlem yapmak oooo vagecılmezımdır Genişletmek için tıkla ... ne demişler nerde çokluk orda ......
L-LumieRe Üye __xXx__' Alıntı: ne demişler nerde çokluk orda ...... Genişletmek için tıkla ... aynen. ---------- Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:01:48 ---------- gelen giden yok yatsam mı bende
__xXx__' Alıntı: ne demişler nerde çokluk orda ...... Genişletmek için tıkla ... aynen. ---------- Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:01:48 ---------- gelen giden yok yatsam mı bende
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: aynen. ---------- Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:01:48 ---------- gelen giden yok yatsam mı bende Genişletmek için tıkla ... vallaha ben de 5 dkya yatıyorum zaten çok ağrım var şimdiden herkese allah rahatlık versin
L-LumieRe' Alıntı: aynen. ---------- Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:01:48 ---------- gelen giden yok yatsam mı bende Genişletmek için tıkla ... vallaha ben de 5 dkya yatıyorum zaten çok ağrım var şimdiden herkese allah rahatlık versin
L-LumieRe Üye __xXx__' Alıntı: vallaha ben de 5 dkya yatıyorum zaten çok ağrım var şimdiden herkese allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bende yatayim yavaştan
__xXx__' Alıntı: vallaha ben de 5 dkya yatıyorum zaten çok ağrım var şimdiden herkese allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bende yatayim yavaştan
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler bende yatayim yavaştan Genişletmek için tıkla ... sagol sanada iyi geceler
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler bende yatayim yavaştan Genişletmek için tıkla ... sagol sanada iyi geceler
L-LumieRe Üye iyi geceler. herkese selamlar m542tf' Alıntı: Selamunaleykum Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoş geldin abi iyi geceler.
iyi geceler. herkese selamlar m542tf' Alıntı: Selamunaleykum Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoş geldin abi iyi geceler.
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler. herkese selamlar aleykumselam hoş geldin abi iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum Hasan Nasılsın ---------- Eklendi @ 23:09:27 ---------- Yazıldı @ 23:08:56 ---------- nextman' Alıntı: hayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler hoşgeldin
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler. herkese selamlar aleykumselam hoş geldin abi iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum Hasan Nasılsın ---------- Eklendi @ 23:09:27 ---------- Yazıldı @ 23:08:56 ---------- nextman' Alıntı: hayırlı geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler hoşgeldin