__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldın simge hayır mi? Genişletmek için tıkla ... hmm orayı bilmiyorum ---------- Eklendi @ 02:38:39 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hayır olsun. ---------- Eklendi @ 02:36:16 ---------- Yazıldı @ 02:35:36 ---------- arda memleket neresi Genişletmek için tıkla ... aslen trabzon ama dogma büyüme izmit
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldın simge hayır mi? Genişletmek için tıkla ... hmm orayı bilmiyorum ---------- Eklendi @ 02:38:39 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hayır olsun. ---------- Eklendi @ 02:36:16 ---------- Yazıldı @ 02:35:36 ---------- arda memleket neresi Genişletmek için tıkla ... aslen trabzon ama dogma büyüme izmit
OttomaN TigeR Üye evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- __xXx__' Alıntı: hmm orayı bilmiyorum ---------- Eklendi @ 02:38:39 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- aslen trabzon ama dogma büyüme izmit Genişletmek için tıkla ... çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir.
evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- __xXx__' Alıntı: hmm orayı bilmiyorum ---------- Eklendi @ 02:38:39 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- aslen trabzon ama dogma büyüme izmit Genişletmek için tıkla ... çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... sagol sende kendine iyi bak iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... sagol sende kendine iyi bak iyi geceler
Sofya- Üye ben çıkıyorum iyi geceler ---------- Eklendi @ 02:41:44 ---------- Yazıldı @ 02:41:17 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerrrrr
ben çıkıyorum iyi geceler ---------- Eklendi @ 02:41:44 ---------- Yazıldı @ 02:41:17 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerrrrr
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir. Genişletmek için tıkla ... vallaha çok fazla gezemedim trabzonu ama gezdiğim kadarı ile çok güzel diyebilirim ---------- Eklendi @ 02:45:34 ---------- Yazıldı @ 02:41:51 ---------- eee kimse kalmadı mi şimdi
OttomaN TigeR' Alıntı: evet bana müsade geceniz güzel olsun kalın sağlıcakla. ---------- Eklendi @ 02:40:27 ---------- Yazıldı @ 02:39:01 ---------- çok güzel memleketin var, yaşadığın yeri göremedik henüz ama orada güzeldir. Genişletmek için tıkla ... vallaha çok fazla gezemedim trabzonu ama gezdiğim kadarı ile çok güzel diyebilirim ---------- Eklendi @ 02:45:34 ---------- Yazıldı @ 02:41:51 ---------- eee kimse kalmadı mi şimdi
mstf_l Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hüseyin abi. Kimse yok herhalde
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap mstf_l' Alıntı: İyi geceler Hüseyin abi. Kimse yok herhalde Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Mustafa Hasan var
mstf_l' Alıntı: İyi geceler Hüseyin abi. Kimse yok herhalde Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Mustafa Hasan var