OttomaN TigeR Üye sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala.
sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala. Genişletmek için tıkla ... oğlunu evlendirecekmis güya gelini oturduğum evi beğenmiş halbuki yalan eve gelip bakan olmadı neyse sonuçta evi yarın bosaltiyorum ---------- Eklendi @ 02:13:35 ---------- Yazıldı @ 02:12:43 ---------- Sofya-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sende ne var ne yok simge
OttomaN TigeR' Alıntı: sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala. Genişletmek için tıkla ... oğlunu evlendirecekmis güya gelini oturduğum evi beğenmiş halbuki yalan eve gelip bakan olmadı neyse sonuçta evi yarın bosaltiyorum ---------- Eklendi @ 02:13:35 ---------- Yazıldı @ 02:12:43 ---------- Sofya-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sende ne var ne yok simge
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun arda Genişletmek için tıkla ... vallaha benim işime yaradı kira sözleşmem vardı sırf başını agritmayayim diye mart kirası almadı üstüne kendi ev buldu bana ---------- Eklendi @ 02:16:38 ---------- Yazıldı @ 02:16:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun arda Genişletmek için tıkla ... amin sağolasın
OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun arda Genişletmek için tıkla ... vallaha benim işime yaradı kira sözleşmem vardı sırf başını agritmayayim diye mart kirası almadı üstüne kendi ev buldu bana ---------- Eklendi @ 02:16:38 ---------- Yazıldı @ 02:16:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun arda Genişletmek için tıkla ... amin sağolasın
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi olmuş senin için nerde okuyorsun Genişletmek için tıkla ... izmirde
Sofya- Üye __xXx__' Alıntı: oğlunu evlendirecekmis güya gelini oturduğum evi beğenmiş halbuki yalan eve gelip bakan olmadı neyse sonuçta evi yarın bosaltiyorum ---------- Eklendi @ 02:13:35 ---------- Yazıldı @ 02:12:43 ---------- sende ne var ne yok simge Genişletmek için tıkla ... aynııı ---------- Eklendi @ 02:18:42 ---------- Yazıldı @ 02:18:26 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala. Genişletmek için tıkla ... evett ama sıkıldım
__xXx__' Alıntı: oğlunu evlendirecekmis güya gelini oturduğum evi beğenmiş halbuki yalan eve gelip bakan olmadı neyse sonuçta evi yarın bosaltiyorum ---------- Eklendi @ 02:13:35 ---------- Yazıldı @ 02:12:43 ---------- sende ne var ne yok simge Genişletmek için tıkla ... aynııı ---------- Eklendi @ 02:18:42 ---------- Yazıldı @ 02:18:26 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: sebep ---------- Eklendi @ 02:10:50 ---------- Yazıldı @ 02:09:34 ---------- sen de mi burdasın hala. Genişletmek için tıkla ... evett ama sıkıldım
__xXx__ Üye Sofya-' Alıntı: aynııı ---------- Eklendi @ 02:18:42 ---------- Yazıldı @ 02:18:26 ---------- evett ama sıkıldım Genişletmek için tıkla ... be kardeşim sende sohbetlere katılmıyorsun
Sofya-' Alıntı: aynııı ---------- Eklendi @ 02:18:42 ---------- Yazıldı @ 02:18:26 ---------- evett ama sıkıldım Genişletmek için tıkla ... be kardeşim sende sohbetlere katılmıyorsun
OttomaN TigeR Üye sebep? ---------- Eklendi @ 02:21:16 ---------- Yazıldı @ 02:20:49 ---------- ne okuyorsun
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sebep? ---------- Eklendi @ 02:21:16 ---------- Yazıldı @ 02:20:49 ---------- ne okuyorsun Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
OttomaN TigeR' Alıntı: sebep? ---------- Eklendi @ 02:21:16 ---------- Yazıldı @ 02:20:49 ---------- ne okuyorsun Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: endüstri mühendisliği Genişletmek için tıkla ... çok güzel Allah muvaffak etsin.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok güzel Allah muvaffak etsin. Genişletmek için tıkla ... amin cumlemizide sen nerde okuyorsun ne okuyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: çok güzel Allah muvaffak etsin. Genişletmek için tıkla ... amin cumlemizide sen nerde okuyorsun ne okuyorsun
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben bitirdim ankara da oturuyorum arda. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ankaranin neresinde bende kaldım ankarada iki sene
OttomaN TigeR' Alıntı: ben bitirdim ankara da oturuyorum arda. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ankaranin neresinde bende kaldım ankarada iki sene
Sofya- Üye __xXx__' Alıntı: be kardeşim sende sohbetlere katılmıyorsun Genişletmek için tıkla ... napayım biraz geç geldim
__xXx__' Alıntı: be kardeşim sende sohbetlere katılmıyorsun Genişletmek için tıkla ... napayım biraz geç geldim
OttomaN TigeR Üye Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldın simge hayır mi?
Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldın simge hayır mi?
Sofya- Üye ---------- Eklendi @ 02:33:54 ---------- Yazıldı @ 02:33:33 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldım simge hayır mi? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum valla içime sıkıntı düştü neden bilmem
---------- Eklendi @ 02:33:54 ---------- Yazıldı @ 02:33:33 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Ben atakule nin karşısındayım çankaya ---------- Eklendi @ 02:33:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:25 ---------- sen niye sıkıldım simge hayır mi? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum valla içime sıkıntı düştü neden bilmem
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: ---------- Eklendi @ 02:33:54 ---------- Yazıldı @ 02:33:33 ---------- bilmiyorum valla içime sıkıntı düştü neden bilmem Genişletmek için tıkla ... hayır olsun. ---------- Eklendi @ 02:36:16 ---------- Yazıldı @ 02:35:36 ---------- arda memleket neresi
Sofya-' Alıntı: ---------- Eklendi @ 02:33:54 ---------- Yazıldı @ 02:33:33 ---------- bilmiyorum valla içime sıkıntı düştü neden bilmem Genişletmek için tıkla ... hayır olsun. ---------- Eklendi @ 02:36:16 ---------- Yazıldı @ 02:35:36 ---------- arda memleket neresi