papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: king sin abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah neyse dostlar ben kaçtım size iyi muhabbetler allaha emanet olun
OttomaN TigeR' Alıntı: king sin abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah neyse dostlar ben kaçtım size iyi muhabbetler allaha emanet olun
OttomaN TigeR Üye DART67' Alıntı: Hadi arkadaşlar size iyi geceler ben göçüyortum Genişletmek için tıkla ... i geceler
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yok be ne beş dk 14 dakika oldu Genişletmek için tıkla ... cok surmuş
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: eyvallah neyse dostlar ben kaçtım size iyi muhabbetler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle abi
papakudioflu' Alıntı: eyvallah neyse dostlar ben kaçtım size iyi muhabbetler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle abi
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: cok surmuş Genişletmek için tıkla ... yok konuya uğramayalı o kadar oldu.
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: bırakmaya çalışıyorum zaten otuz yaşında başladım yakında bırakıcam söz Genişletmek için tıkla ... inşallah birakirsin abi iyi geceler ---------- Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:18 ---------- DART67' Alıntı: Hadi arkadaşlar size iyi geceler ben göçüyortum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak allah rahatlık versin
papakudioflu' Alıntı: bırakmaya çalışıyorum zaten otuz yaşında başladım yakında bırakıcam söz Genişletmek için tıkla ... inşallah birakirsin abi iyi geceler ---------- Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:18 ---------- DART67' Alıntı: Hadi arkadaşlar size iyi geceler ben göçüyortum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak allah rahatlık versin
OttomaN TigeR Üye kim kim kaldık ---------- Eklendi @ 01:45:53 ---------- Yazıldı @ 01:45:21 ---------- L-LumieRe' Alıntı: yoruldum ya parmaklarım agrıdı telefonda ısındı... Az sakinken dınlenelım Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun
kim kim kaldık ---------- Eklendi @ 01:45:53 ---------- Yazıldı @ 01:45:21 ---------- L-LumieRe' Alıntı: yoruldum ya parmaklarım agrıdı telefonda ısındı... Az sakinken dınlenelım Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şşt daha uyumadınız mı Genişletmek için tıkla ... yok ya uyku tutmadı sabah 8 de uyanmam lazım daha akşam da tasincam ama uyuyamiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: şşt daha uyumadınız mı Genişletmek için tıkla ... yok ya uyku tutmadı sabah 8 de uyanmam lazım daha akşam da tasincam ama uyuyamiyorum
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ev mi taşıyorsun Genişletmek için tıkla ... evet ev sahibim evden çıkardı