OttomaN TigeR Üye ---------- Post added at 00:46:06 ---------- Previous post was at 00:45:32 ---------- Sofya-' Alıntı: iyi işte nolsun lö lumier ve gökçen abi yazmiyy Genişletmek için tıkla ... Çaktırma.
---------- Post added at 00:46:06 ---------- Previous post was at 00:45:32 ---------- Sofya-' Alıntı: iyi işte nolsun lö lumier ve gökçen abi yazmiyy Genişletmek için tıkla ... Çaktırma.
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: sımge cıkıs yapmadan kapat forumun saatı normal abı 00:42 Genişletmek için tıkla ... Bende gariplik var o zaman
L-LumieRe' Alıntı: sımge cıkıs yapmadan kapat forumun saatı normal abı 00:42 Genişletmek için tıkla ... Bende gariplik var o zaman
Sofya- Üye lolaman' Alıntı: S.a beyler nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.s iyiyiz ---------- Post added at 00:46:36 ---------- Previous post was at 00:46:20 ---------- sen nasılsın
lolaman' Alıntı: S.a beyler nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.s iyiyiz ---------- Post added at 00:46:36 ---------- Previous post was at 00:46:20 ---------- sen nasılsın
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: iyi işte nolsun lö lumier ve gökçen abi yazmiyy Genişletmek için tıkla ... yetısemıyomkı... Kac tarafa yazayım
Sofya-' Alıntı: iyi işte nolsun lö lumier ve gökçen abi yazmiyy Genişletmek için tıkla ... yetısemıyomkı... Kac tarafa yazayım
OttomaN TigeR Üye lolaman' Alıntı: S.a beyler nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam aramızda bayan da var.
lolaman' Alıntı: S.a beyler nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam aramızda bayan da var.
DART67 Üye lolaman' Alıntı: S.a beyler nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam iyiyiz çok şükür
lolaman Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam aramızda bayan da var. Genişletmek için tıkla ... Pardon aklım şu an çok karışık pazartesileri biraz kafayı yiyorum...
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam aramızda bayan da var. Genişletmek için tıkla ... Pardon aklım şu an çok karışık pazartesileri biraz kafayı yiyorum...
mstf_l Üye m542tf' Alıntı: Bende gariplik var o zaman Genişletmek için tıkla ... Pc sürümünde ayarlardan +2 gmtyi seç yaz saatini de aç abi
m542tf' Alıntı: Bende gariplik var o zaman Genişletmek için tıkla ... Pc sürümünde ayarlardan +2 gmtyi seç yaz saatini de aç abi
OttomaN TigeR Üye By_GaBLiN' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam oğuz hoş geldin.
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: yetısemıyomkı... Kac tarafa yazayım Genişletmek için tıkla ... yetişeceksin
By_GaBLiN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam oğuz hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen Abi nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam oğuz hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen Abi nasılsın
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... Merhaba Oğuz ya çoktandır yoksun yada ben seni görmüyom
By_GaBLiN' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... Merhaba Oğuz ya çoktandır yoksun yada ben seni görmüyom
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: ben 15 dakıka yokum yazıpta ulaşamazsanız bilin yani Genişletmek için tıkla ... hadi saklanalım beyler.
Sofya-' Alıntı: ben 15 dakıka yokum yazıpta ulaşamazsanız bilin yani Genişletmek için tıkla ... hadi saklanalım beyler.
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: Merhaba Oğuz ya çoktandır yoksun yada ben seni görmüyom Genişletmek için tıkla ... Forumdayım da buraya pek uğrayamadım
mstf_l' Alıntı: Merhaba Oğuz ya çoktandır yoksun yada ben seni görmüyom Genişletmek için tıkla ... Forumdayım da buraya pek uğrayamadım