m542tf Üye Sofya-' Alıntı: teşekkür ederim herkese hoşbuldum nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... 1saat önce kumaş örüyordum ama şimdi eve gidiyorum
Sofya-' Alıntı: teşekkür ederim herkese hoşbuldum nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... 1saat önce kumaş örüyordum ama şimdi eve gidiyorum
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: dun gece saat 4 te geldım baktım kımse yok forumda bakım varmıs bıseyde yazamadım kapadım gerı Genişletmek için tıkla ... ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- m542tf' Alıntı: 1saat önce kumaş örüyordum ama şimdi eve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... yoldasın yanii abi
L-LumieRe' Alıntı: dun gece saat 4 te geldım baktım kımse yok forumda bakım varmıs bıseyde yazamadım kapadım gerı Genişletmek için tıkla ... ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- m542tf' Alıntı: 1saat önce kumaş örüyordum ama şimdi eve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... yoldasın yanii abi
m542tf Üye DART67' Alıntı: Selamınaleyküm iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin
DART67' Alıntı: Selamınaleyküm iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- yoldasın yanii abi Genişletmek için tıkla ... 7 dakika sonra evdeyim
Sofya-' Alıntı: ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- yoldasın yanii abi Genişletmek için tıkla ... 7 dakika sonra evdeyim
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- yoldasın yanii abi Genişletmek için tıkla ... hatırla benı yap gırerken ---------- Post added at 00:36:57 ---------- Previous post was at 00:36:35 ---------- yada cıkıs yapma
Sofya-' Alıntı: ben giriş bile yapamadım 2 bucuktu geldim çalışma var dedi siteye almadı beni ---------- Post added at 00:35:49 ---------- Previous post was at 00:35:27 ---------- yoldasın yanii abi Genişletmek için tıkla ... hatırla benı yap gırerken ---------- Post added at 00:36:57 ---------- Previous post was at 00:36:35 ---------- yada cıkıs yapma
Sofya- Üye DART67' Alıntı: Selamınaleyküm iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- m542tf' Alıntı: 7 dakika sonra evdeyim Genişletmek için tıkla ... eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- L-LumieRe' Alıntı: hatırla benı yap gırerken ---------- Post added at 00:36:57 ---------- Previous post was at 00:36:35 ---------- yada cıkıs yapma Genişletmek için tıkla ... cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde
DART67' Alıntı: Selamınaleyküm iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- m542tf' Alıntı: 7 dakika sonra evdeyim Genişletmek için tıkla ... eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- L-LumieRe' Alıntı: hatırla benı yap gırerken ---------- Post added at 00:36:57 ---------- Previous post was at 00:36:35 ---------- yada cıkıs yapma Genişletmek için tıkla ... cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde
DART67 Üye m542tf' Alıntı: Aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolun Nasılsınız .?
Sofya- Üye mstf_l' Alıntı: tekrar geldim belletmen tarafından etütten kovulunca maalesef artık derste çalışamıyorum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ---------- Post added at 00:38:50 ---------- Previous post was at 00:38:32 ---------- m542tf' Alıntı: sitede ne çalışması varmış inşaat mı ama saati ayarlamamislar Genişletmek için tıkla ... dün vardı çalışma
mstf_l' Alıntı: tekrar geldim belletmen tarafından etütten kovulunca maalesef artık derste çalışamıyorum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ---------- Post added at 00:38:50 ---------- Previous post was at 00:38:32 ---------- m542tf' Alıntı: sitede ne çalışması varmış inşaat mı ama saati ayarlamamislar Genişletmek için tıkla ... dün vardı çalışma
DART67 Üye Sofya-' Alıntı: a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde Genişletmek için tıkla ... Sağolun sizede iyi geceler Nasılsınız .?
Sofya-' Alıntı: a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde Genişletmek için tıkla ... Sağolun sizede iyi geceler Nasılsınız .?
Sofya- Üye DART67' Alıntı: Sağolun sizede iyi geceler Nasılsınız .? Genişletmek için tıkla ... saol iyiyim sen nasılsınz
DART67' Alıntı: Sağolun sizede iyi geceler Nasılsınız .? Genişletmek için tıkla ... saol iyiyim sen nasılsınz
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde Genişletmek için tıkla ... önce duş sonra uyku
Sofya-' Alıntı: a.s hoş geldin iyi geceler ---------- Post added at 00:37:35 ---------- Previous post was at 00:37:12 ---------- eve gidice uyucakmısın abi ---------- Post added at 00:37:53 ---------- Previous post was at 00:37:35 ---------- cıkış yap diyerek çıkıyorum ben genelde Genişletmek için tıkla ... önce duş sonra uyku
mstf_l Üye hoşbulduk Simge adam geldi yürü git yat sabah kalkmıyorsun dedi ulan hergün adam uyandırmaya geldiğinde giyinmiş oluyom
hoşbulduk Simge adam geldi yürü git yat sabah kalkmıyorsun dedi ulan hergün adam uyandırmaya geldiğinde giyinmiş oluyom
Sofya- Üye m542tf' Alıntı: önce duş sonra uyku Genişletmek için tıkla ... valla o kadar çalışmaya iyi bi uyku çekersin diye düşünüyorum 16 saate şaştım kaldım ---------- Post added at 00:42:17 ---------- Previous post was at 00:41:51 ---------- mstf_l' Alıntı: hoşbulduk Simge adam geldi yürü git yat sabah kalkmıyorsun dedi ulan hergün adam uyandırmaya geldiğinde giyinmiş oluyom Genişletmek için tıkla ... bence o üşendi sonraya postaladı
m542tf' Alıntı: önce duş sonra uyku Genişletmek için tıkla ... valla o kadar çalışmaya iyi bi uyku çekersin diye düşünüyorum 16 saate şaştım kaldım ---------- Post added at 00:42:17 ---------- Previous post was at 00:41:51 ---------- mstf_l' Alıntı: hoşbulduk Simge adam geldi yürü git yat sabah kalkmıyorsun dedi ulan hergün adam uyandırmaya geldiğinde giyinmiş oluyom Genişletmek için tıkla ... bence o üşendi sonraya postaladı