__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Hayat nasıl gidiyor .? Genişletmek için tıkla ... vallaha bugün bayağı yoğundu çat kapı ailem geldi onlarlaa beraberdim burak senin nasıl gidiyor
DART67' Alıntı: Hayat nasıl gidiyor .? Genişletmek için tıkla ... vallaha bugün bayağı yoğundu çat kapı ailem geldi onlarlaa beraberdim burak senin nasıl gidiyor
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: sağol Hasan. küçük bi sorun dışında çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-v...efonum-elimde-kalacak-621280.html#post4514742 Bende telefonla uğraştım biraz zor zor düzelttim telefonu
Pondusss' Alıntı: sağol Hasan. küçük bi sorun dışında çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-v...efonum-elimde-kalacak-621280.html#post4514742 Bende telefonla uğraştım biraz zor zor düzelttim telefonu
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: vallaha bugün bayağı yoğundu çat kapı ailem geldi onlarlaa beraberdim burak senin nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Sıkıcı ya sınavlar yaklaştı stres başladı
__xXx__' Alıntı: vallaha bugün bayağı yoğundu çat kapı ailem geldi onlarlaa beraberdim burak senin nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Sıkıcı ya sınavlar yaklaştı stres başladı
__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Sıkıcı ya sınavlar yaklaştı stres başladı Genişletmek için tıkla ... sorma ya benimkiler de yaklaştı stres pek yok ama nedense sınav haftalarından nefret ediyorum
DART67' Alıntı: Sıkıcı ya sınavlar yaklaştı stres başladı Genişletmek için tıkla ... sorma ya benimkiler de yaklaştı stres pek yok ama nedense sınav haftalarından nefret ediyorum
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: link versene bakam bi belki bildiğim birşeydir ----------Eklendi @ 00:36:49 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- sagol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/uygulamalarda-karsidan-yukleme-sorunu-621379.html
__xXx__' Alıntı: link versene bakam bi belki bildiğim birşeydir ----------Eklendi @ 00:36:49 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- sagol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/uygulamalarda-karsidan-yukleme-sorunu-621379.html
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: sorma ya benimkiler de yaklaştı stres pek yok ama nedense sınav haftalarından nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ya bir an önce bitsede rahatlasam
__xXx__' Alıntı: sorma ya benimkiler de yaklaştı stres pek yok ama nedense sınav haftalarından nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ya bir an önce bitsede rahatlasam
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ve rahmetullah, hoş geldin gecen hayırolsun.
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam ve rahmetullah, hoş geldin gecen hayırolsun.
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:49:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- DART67' Alıntı: Bende ya bir an önce bitsede rahatlasam Genişletmek için tıkla ... he ya
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:49:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- DART67' Alıntı: Bende ya bir an önce bitsede rahatlasam Genişletmek için tıkla ... he ya
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/uygulamalarda-karsidan-yukleme-sorunu-621379.html Genişletmek için tıkla ... işte patladigimin ispatidir siz kısa yoldan format atın uğraşmayın
Pondusss' Alıntı: http://www.maxicep.com/pc-yazilim-destek/uygulamalarda-karsidan-yukleme-sorunu-621379.html Genişletmek için tıkla ... işte patladigimin ispatidir siz kısa yoldan format atın uğraşmayın
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: işte patladigimin ispatidir siz kısa yoldan format atın uğraşmayın Genişletmek için tıkla ... gerek kalmadı. Teoman abinin verdiği linkteki programla hallettim düzeldi şimdi
__xXx__' Alıntı: işte patladigimin ispatidir siz kısa yoldan format atın uğraşmayın Genişletmek için tıkla ... gerek kalmadı. Teoman abinin verdiği linkteki programla hallettim düzeldi şimdi
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: gerek kalmadı. Teoman abinin verdiği linkteki programla hallettim düzeldi şimdi Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman geçmiş olsun
Pondusss' Alıntı: gerek kalmadı. Teoman abinin verdiği linkteki programla hallettim düzeldi şimdi Genişletmek için tıkla ... iyi o zaman geçmiş olsun
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: Selamün aleyküm kimler var kimler yok Genişletmek için tıkla ... a.s ben varım yeter mi?? ----------Eklendi @ 23:53:15 ---------- Yazıldı @ 23:52:48 ---------- __xXx__' Alıntı: iyi o zaman geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... sağol
mstf_l' Alıntı: Selamün aleyküm kimler var kimler yok Genişletmek için tıkla ... a.s ben varım yeter mi?? ----------Eklendi @ 23:53:15 ---------- Yazıldı @ 23:52:48 ---------- __xXx__' Alıntı: iyi o zaman geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... sağol
DART67 Üye mstf_l' Alıntı: Selamün aleyküm kimler var kimler yok Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam