__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim iyilik güzellik sende ne van ne yok. selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... vallaha iyilik be ne olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim iyilik güzellik sende ne van ne yok. selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... vallaha iyilik be ne olsun
__xXx__ Üye dha kimse gelmedi galiba ----------Eklendi @ 00:27:35 ---------- Yazıldı @ 00:27:16 ---------- Pondusss' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... as furkan nasılsın
dha kimse gelmedi galiba ----------Eklendi @ 00:27:35 ---------- Yazıldı @ 00:27:16 ---------- Pondusss' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... as furkan nasılsın
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet geceniz hayırlı olsun ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoş geldin
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum millet geceniz hayırlı olsun ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoş geldin
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: dha kimse gelmedi galiba ----------Eklendi @ 00:27:35 ---------- Yazıldı @ 00:27:16 ---------- as furkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol iyi sayılırım.
__xXx__' Alıntı: dha kimse gelmedi galiba ----------Eklendi @ 00:27:35 ---------- Yazıldı @ 00:27:16 ---------- as furkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağol iyi sayılırım.
__xXx__ Üye DART67' Alıntı: Aleyküm Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- Pondusss' Alıntı: sağol iyi sayılırım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır
DART67' Alıntı: Aleyküm Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- Pondusss' Alıntı: sağol iyi sayılırım. Genişletmek için tıkla ... hayırdır
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... Ben de diyordum Furkan buraları unuttu! ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:04 ---------- Hoş geldin nasılsın,
Pondusss' Alıntı: selam tekrar Genişletmek için tıkla ... Ben de diyordum Furkan buraları unuttu! ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:04 ---------- Hoş geldin nasılsın,
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor ----------Eklendi @ 23:30:44 ---------- Yazıldı @ 23:29:47 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de diyordum Furkan buraları unuttu! ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:04 ---------- Hoş geldin nasılsın, Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim. unutmuş olabilirim doğrudur. ismin neydi
__xXx__' Alıntı: hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor ----------Eklendi @ 23:30:44 ---------- Yazıldı @ 23:29:47 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de diyordum Furkan buraları unuttu! ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:04 ---------- Hoş geldin nasılsın, Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim. unutmuş olabilirim doğrudur. ismin neydi
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... kolay gele o zaman
Pondusss' Alıntı: bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... kolay gele o zaman
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... Allah' a şükür iyiyim.siz
__xXx__' Alıntı: hosbulduk nasılsınız ----------Eklendi @ 00:28:50 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ---------- hayırdır Genişletmek için tıkla ... Allah' a şükür iyiyim.siz
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: kolay gele o zaman Genişletmek için tıkla ... uğraşmayacağım ki foruma konu açtım cevap gelene kadar buralardayım. gelmezse birazdan yatarım
__xXx__' Alıntı: kolay gele o zaman Genişletmek için tıkla ... uğraşmayacağım ki foruma konu açtım cevap gelene kadar buralardayım. gelmezse birazdan yatarım
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor ----------Eklendi @ 23:30:44 ---------- Yazıldı @ 23:29:47 ---------- sağol iyiyim. unutmuş olabilirim doğrudur. ismin neydi Genişletmek için tıkla ... Blackhawk1111/gokcen
Pondusss' Alıntı: bi bilgisayarda küçük bi sorun var da halletmem gerekiyor ----------Eklendi @ 23:30:44 ---------- Yazıldı @ 23:29:47 ---------- sağol iyiyim. unutmuş olabilirim doğrudur. ismin neydi Genişletmek için tıkla ... Blackhawk1111/gokcen
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Blackhawk1111/gokcen Genişletmek için tıkla ... nicki değiştirdiğini bilmiyordum. ismini hatırlıyorum ----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ---------- aa şimdi gördüm altta yazıyormuş @gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: Blackhawk1111/gokcen Genişletmek için tıkla ... nicki değiştirdiğini bilmiyordum. ismini hatırlıyorum ----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ---------- aa şimdi gördüm altta yazıyormuş @gökçen
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sağol Hasan. küçük bi sorun dışında çok iyiyim
hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sağol Hasan. küçük bi sorun dışında çok iyiyim
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: nicki değiştirdiğini bilmiyordum. ismini hatırlıyorum ----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ---------- aa şimdi gördüm altta yazıyormuş @gökçen Genişletmek için tıkla ... Nerelerdesin bir türlü denk gelemiyoruz bu aralar Furkan, iyi misin kardeşim?
Pondusss' Alıntı: nicki değiştirdiğini bilmiyordum. ismini hatırlıyorum ----------Eklendi @ 23:33:20 ---------- Yazıldı @ 23:32:58 ---------- aa şimdi gördüm altta yazıyormuş @gökçen Genişletmek için tıkla ... Nerelerdesin bir türlü denk gelemiyoruz bu aralar Furkan, iyi misin kardeşim?
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: uğraşmayacağım ki foruma konu açtım cevap gelene kadar buralardayım. gelmezse birazdan yatarım Genişletmek için tıkla ... link versene bakam bi belki bildiğim birşeydir ----------Eklendi @ 00:36:49 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sagol sen nasılsın
Pondusss' Alıntı: uğraşmayacağım ki foruma konu açtım cevap gelene kadar buralardayım. gelmezse birazdan yatarım Genişletmek için tıkla ... link versene bakam bi belki bildiğim birşeydir ----------Eklendi @ 00:36:49 ---------- Yazıldı @ 00:36:17 ---------- hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sagol sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hasan, iyiyim sen nasılsın?
hasane51' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hasan, iyiyim sen nasılsın?