Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yok yanlışın var saat 5 Genişletmek için tıkla ... 5 mi olmuş ne çabuk yaa ----------Eklendi @ 02:05:22 ---------- Yazıldı @ 02:05:01 ---------- oldu olacak gün dogsun ögle vakti olsun ne çabuk ilerliyo zaman kafam karıştı
OttomaN TigeR' Alıntı: Yok yanlışın var saat 5 Genişletmek için tıkla ... 5 mi olmuş ne çabuk yaa ----------Eklendi @ 02:05:22 ---------- Yazıldı @ 02:05:01 ---------- oldu olacak gün dogsun ögle vakti olsun ne çabuk ilerliyo zaman kafam karıştı
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: bu gelecek 7 gün geceleri olmam burda rım: Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: 5 mi olmuş ne çabuk yaa ----------Eklendi @ 02:05:22 ---------- Yazıldı @ 02:05:01 ---------- oldu olacak gün dogsun ögle vakti olsun ne çabuk ilerliyo zaman kafam karıştı Genişletmek için tıkla ... yahu yok saat 4 5 nerden çıktı 2 keremi ileri aldınız ----------Eklendi @ 02:08:11 ---------- Yazıldı @ 02:07:02 ---------- AHMED...' Alıntı: çorbayi yaptım ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sevindin mi üzüldünmü anlamadım :
Sofya-' Alıntı: 5 mi olmuş ne çabuk yaa ----------Eklendi @ 02:05:22 ---------- Yazıldı @ 02:05:01 ---------- oldu olacak gün dogsun ögle vakti olsun ne çabuk ilerliyo zaman kafam karıştı Genişletmek için tıkla ... yahu yok saat 4 5 nerden çıktı 2 keremi ileri aldınız ----------Eklendi @ 02:08:11 ---------- Yazıldı @ 02:07:02 ---------- AHMED...' Alıntı: çorbayi yaptım ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sevindin mi üzüldünmü anlamadım :
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: yahu yok saat 4 5 nerden çıktı 2 keremi ileri aldınız Genişletmek için tıkla ... kandırıyolar yine beni saf buldular aşkolsun gökçencm ya
L-LumieRe' Alıntı: yahu yok saat 4 5 nerden çıktı 2 keremi ileri aldınız Genişletmek için tıkla ... kandırıyolar yine beni saf buldular aşkolsun gökçencm ya
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: böyle ileri alınıncada pek bi kötü oluyormuş ya Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: bizlere kötü ama gece bekçilerine iyi. O yönden düşün Genişletmek için tıkla ... Harika bir yaklaşım, hiç bu açıdan düşünmemiştim...
Sofya-' Alıntı: böyle ileri alınıncada pek bi kötü oluyormuş ya Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: bizlere kötü ama gece bekçilerine iyi. O yönden düşün Genişletmek için tıkla ... Harika bir yaklaşım, hiç bu açıdan düşünmemiştim...
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: sarhoş: sen kimlerdensin? Zaza: sizinkilerdenim... Sarhoş: eyi eyi selametle baboş Genişletmek için tıkla ... isa abi bir olay hatırlıyorumda... şimdi anlatsammı çok hatırlamıyorumda
zaza' Alıntı: sarhoş: sen kimlerdensin? Zaza: sizinkilerdenim... Sarhoş: eyi eyi selametle baboş Genişletmek için tıkla ... isa abi bir olay hatırlıyorumda... şimdi anlatsammı çok hatırlamıyorumda
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Harika bir yaklaşım, hiç bu açıdan düşünmemiştim... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Harika bir yaklaşım, hiç bu açıdan düşünmemiştim... Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye L-LumieRe' Alıntı: isa abi bir olay hatırlıyorumda... şimdi anlatsammı çok hatırlamıyorumda Genişletmek için tıkla ... benimlemi ilgili hem hatırlayıp hem hatırlamamak zor olmuyomu?
L-LumieRe' Alıntı: isa abi bir olay hatırlıyorumda... şimdi anlatsammı çok hatırlamıyorumda Genişletmek için tıkla ... benimlemi ilgili hem hatırlayıp hem hatırlamamak zor olmuyomu?
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: çorbayi yaptım ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hemen içip çaylara geçelim o zaman...
AHMED...' Alıntı: çorbayi yaptım ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hemen içip çaylara geçelim o zaman...
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: kandırıyolar yine beni saf buldular aşkolsun gökçencm ya Genişletmek için tıkla ... gülmedim diyemem ----------Eklendi @ 02:11:01 ---------- Yazıldı @ 02:10:34 ---------- zaza' Alıntı: benimlemi ilgili Genişletmek için tıkla ... evet sen konusunu açmıştın heralde tam olarak olayı hatırlamıyorum işte sorun orda
Sofya-' Alıntı: kandırıyolar yine beni saf buldular aşkolsun gökçencm ya Genişletmek için tıkla ... gülmedim diyemem ----------Eklendi @ 02:11:01 ---------- Yazıldı @ 02:10:34 ---------- zaza' Alıntı: benimlemi ilgili Genişletmek için tıkla ... evet sen konusunu açmıştın heralde tam olarak olayı hatırlamıyorum işte sorun orda
zaza Üye L-LumieRe' Alıntı: gülmedim diyemem ----------Eklendi @ 02:11:01 ---------- Yazıldı @ 02:10:34 ---------- evet sen konusunu açmıştın heralde Genişletmek için tıkla ... anlat anılarım tazelensin
L-LumieRe' Alıntı: gülmedim diyemem ----------Eklendi @ 02:11:01 ---------- Yazıldı @ 02:10:34 ---------- evet sen konusunu açmıştın heralde Genişletmek için tıkla ... anlat anılarım tazelensin