Sofya- Üye ben güzel nick kaptımm bilmiyodum değiştirme oldugunu ----------Eklendi @ 02:54:38 ---------- Yazıldı @ 02:54:13 ---------- zaza' Alıntı: yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne? Genişletmek için tıkla ... valla bende anlamıyorum D:
ben güzel nick kaptımm bilmiyodum değiştirme oldugunu ----------Eklendi @ 02:54:38 ---------- Yazıldı @ 02:54:13 ---------- zaza' Alıntı: yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne? Genişletmek için tıkla ... valla bende anlamıyorum D:
zaza Üye Sofya-' Alıntı: herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya Genişletmek için tıkla ... xxisaxxyxx vardı bende
Sofya-' Alıntı: herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya Genişletmek için tıkla ... xxisaxxyxx vardı bende
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne? Genişletmek için tıkla ... estağfirullah bu saatlerde uykudan söz eden, pek geri gelmiyoda
zaza' Alıntı: yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne? Genişletmek için tıkla ... estağfirullah bu saatlerde uykudan söz eden, pek geri gelmiyoda
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: abi makara arıyorum zaten uykum kaçsın diye Genişletmek için tıkla ... Sofya-' Alıntı: ben güzel nick kaptımm bilmiyodum değiştirme oldugunu Genişletmek için tıkla ...
Sofya-' Alıntı: herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: abi makara arıyorum zaten uykum kaçsın diye Genişletmek için tıkla ... Sofya-' Alıntı: ben güzel nick kaptımm bilmiyodum değiştirme oldugunu Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye L-LumieRe' Alıntı: estağfirullah bu saatlerde uykudan söz eden, pek geri gelmiyoda Genişletmek için tıkla ... benimkide tam tersi uyku gelmiyor...
L-LumieRe' Alıntı: estağfirullah bu saatlerde uykudan söz eden, pek geri gelmiyoda Genişletmek için tıkla ... benimkide tam tersi uyku gelmiyor...
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: benimkide tam tersi uyku gelmiyor... Genişletmek için tıkla ... o zman sabah 6 da konuyu kapatırız artık... saat 4 oldu zaten.. ben 1 saat uykuyla günü geçiricem heralde simge
zaza' Alıntı: benimkide tam tersi uyku gelmiyor... Genişletmek için tıkla ... o zman sabah 6 da konuyu kapatırız artık... saat 4 oldu zaten.. ben 1 saat uykuyla günü geçiricem heralde simge
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: o zman sabah 6 da konuyu kapatırız artık... saat 4 oldu zaten.. ben 1 saat uykuyla günü geçiricem heralde simge Genişletmek için tıkla ... Artık sonraki iki gün yoksun demek...
L-LumieRe' Alıntı: o zman sabah 6 da konuyu kapatırız artık... saat 4 oldu zaten.. ben 1 saat uykuyla günü geçiricem heralde simge Genişletmek için tıkla ... Artık sonraki iki gün yoksun demek...
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Artık sonraki iki gün yoksun demek... Genişletmek için tıkla ... kesinn
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: urfa belediyesini kınıyorum insan gececiler için özel ek sefer koyar Genişletmek için tıkla ... Çok büyük ayıp be...
zaza' Alıntı: urfa belediyesini kınıyorum insan gececiler için özel ek sefer koyar Genişletmek için tıkla ... Çok büyük ayıp be...
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Artık sonraki iki gün yoksun demek... Genişletmek için tıkla ... zaman ne çabuk geçti yaa ----------Eklendi @ 02:01:50 ---------- Yazıldı @ 02:01:28 ---------- 4 olmuş
OttomaN TigeR' Alıntı: Artık sonraki iki gün yoksun demek... Genişletmek için tıkla ... zaman ne çabuk geçti yaa ----------Eklendi @ 02:01:50 ---------- Yazıldı @ 02:01:28 ---------- 4 olmuş
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: urfa belediyesini kınıyorum insan gececiler için özel ek sefer koyar Genişletmek için tıkla ... gönüllü şoför lazım arada banada lazım oluyor gece gece OttomaN TigeR' Alıntı: Artık sonraki iki gün yoksun demek... Genişletmek için tıkla ... bu gelecek 7 gün geceleri olmam burda rım: Sofya-' Alıntı: çay çekti gece gece canım ya Genişletmek için tıkla ... sorma gitsin
zaza' Alıntı: urfa belediyesini kınıyorum insan gececiler için özel ek sefer koyar Genişletmek için tıkla ... gönüllü şoför lazım arada banada lazım oluyor gece gece OttomaN TigeR' Alıntı: Artık sonraki iki gün yoksun demek... Genişletmek için tıkla ... bu gelecek 7 gün geceleri olmam burda rım: Sofya-' Alıntı: çay çekti gece gece canım ya Genişletmek için tıkla ... sorma gitsin
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: böyle ileri alınıncada pek bi kötü oluyormuş ya Genişletmek için tıkla ... bizlere kötü ama gece bekçilerine iyi. O yönden düşün
Sofya-' Alıntı: böyle ileri alınıncada pek bi kötü oluyormuş ya Genişletmek için tıkla ... bizlere kötü ama gece bekçilerine iyi. O yönden düşün
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: zaman ne çabuk geçti yaa ----------Eklendi @ 02:01:50 ---------- Yazıldı @ 02:01:28 ---------- 4 olmuş Genişletmek için tıkla ... Yok yanlışın var saat 5
Sofya-' Alıntı: zaman ne çabuk geçti yaa ----------Eklendi @ 02:01:50 ---------- Yazıldı @ 02:01:28 ---------- 4 olmuş Genişletmek için tıkla ... Yok yanlışın var saat 5