zaza Üye hayır nick değiştirmizse tanıyamayacağım eski nickini söyler hatırlarım manasında dedim sofya
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: bende de üsteğmen yazıyor D: nasıl olmuş anlamadım albay nasıl olunuyor olunca noluyor Genişletmek için tıkla ...
Sofya-' Alıntı: bende de üsteğmen yazıyor D: nasıl olmuş anlamadım albay nasıl olunuyor olunca noluyor Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: bende de üsteğmen yazıyor D: nasıl olmuş anlamadım albay nasıl olunuyor olunca noluyor Genişletmek için tıkla ... bişey olmuyor hepimiz eşitiz burda zaza' Alıntı: nickini değiştirdinmi? Luimere? Genişletmek için tıkla ... önceden hayalet442741 di ama çaylaktım o zamanlar..aktif olarak forumda bulunmam 4-5 ay ancak olmuştur..
Sofya-' Alıntı: bende de üsteğmen yazıyor D: nasıl olmuş anlamadım albay nasıl olunuyor olunca noluyor Genişletmek için tıkla ... bişey olmuyor hepimiz eşitiz burda zaza' Alıntı: nickini değiştirdinmi? Luimere? Genişletmek için tıkla ... önceden hayalet442741 di ama çaylaktım o zamanlar..aktif olarak forumda bulunmam 4-5 ay ancak olmuştur..
zaza Üye evet dediğin gibi hatırlamıyorum casper falan yapsaydın hayalet takılacağına o zaman hatırlardım
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: simge şimdim nickimle dalga geçecek.... çaklaktım unut gitsin Genişletmek için tıkla ... geçecektimde acıdım
L-LumieRe' Alıntı: simge şimdim nickimle dalga geçecek.... çaklaktım unut gitsin Genişletmek için tıkla ... geçecektimde acıdım
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: evet dediğin gibi hatırlamıyorum casper falan yapsaydın hayalet takılacağına o zaman hatırlardım Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: evet dediğin gibi hatırlamıyorum casper falan yapsaydın hayalet takılacağına o zaman hatırlardım Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: evet dediğin gibi hatırlamıyorum casper falan yapsaydın hayalet takılacağına o zaman hatırlardım Genişletmek için tıkla ... yaa işte o zaman telefonunmu yeni almiştım galiba.. dosya için açmıştım üyeliği... Sofya-' Alıntı: geçecektimde acıdım Genişletmek için tıkla ... geç geç hadi
zaza' Alıntı: evet dediğin gibi hatırlamıyorum casper falan yapsaydın hayalet takılacağına o zaman hatırlardım Genişletmek için tıkla ... yaa işte o zaman telefonunmu yeni almiştım galiba.. dosya için açmıştım üyeliği... Sofya-' Alıntı: geçecektimde acıdım Genişletmek için tıkla ... geç geç hadi
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: neyse eve geçeyim ben yatağa girersem belki uykum gelir Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: neyse eve geçeyim ben yatağa girersem belki uykum gelir Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.... tanışırız isa abi diyeyim
zaza' Alıntı: neyse eve geçeyim ben yatağa girersem belki uykum gelir Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.... tanışırız isa abi diyeyim
Sofya- Üye zaza' Alıntı: neyse eve geçeyim ben yatağa girersem belki uykum gelir Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr
zaza' Alıntı: neyse eve geçeyim ben yatağa girersem belki uykum gelir Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: yaa işte o zaman telefonunmu yeni almiştım galiba.. dosya için açmıştım üyeliği... geç geç hadi Genişletmek için tıkla ... herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya
L-LumieRe' Alıntı: yaa işte o zaman telefonunmu yeni almiştım galiba.. dosya için açmıştım üyeliği... geç geç hadi Genişletmek için tıkla ... herkesin ilk nicki rakamlarla dolu ya
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kaşınma Genişletmek için tıkla ... abi makara arıyorum zaten uykum kaçsın diye
OttomaN TigeR' Alıntı: Kaşınma Genişletmek için tıkla ... abi makara arıyorum zaten uykum kaçsın diye
zaza Üye yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne?
yalnız daha yolda yürüyom ulaşmadım ve çıkmıyom forumdan yatacağımda belli değil tez elden bu şutlama merakınız ne?