Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet ... Genişletmek için tıkla ... vay ya hiç kindarlık yapmamıştım ama o nicki aklıma kazıdım şimdi
OttomaN TigeR' Alıntı: evet ... Genişletmek için tıkla ... vay ya hiç kindarlık yapmamıştım ama o nicki aklıma kazıdım şimdi
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: malatyada kanal boyu varmış galiba Genişletmek için tıkla ... sen nerden biliyosun
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: şöyle güzelim Türkiye 'mden başla 81 günde devr-i alem Genişletmek için tıkla ... 19 unu gezdim hasan yoldan geçtiklerimide sayarsak 30 felan eder... kaldı 51
L-LumieRe' Alıntı: şöyle güzelim Türkiye 'mden başla 81 günde devr-i alem Genişletmek için tıkla ... 19 unu gezdim hasan yoldan geçtiklerimide sayarsak 30 felan eder... kaldı 51
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: sen nerden biliyosun Genişletmek için tıkla ... orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış
L-LumieRe' Alıntı: sen nerden biliyosun Genişletmek için tıkla ... orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: sen nerden biliyosun Genişletmek için tıkla ... orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış
L-LumieRe' Alıntı: sen nerden biliyosun Genişletmek için tıkla ... orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: Ne işini yav neyde geçiyorum seni Genişletmek için tıkla ... mesaj... 2 mizde 3500 e dayanmışız. sen maşallah... elin durmuyor mobilde
hasane51' Alıntı: Ne işini yav neyde geçiyorum seni Genişletmek için tıkla ... mesaj... 2 mizde 3500 e dayanmışız. sen maşallah... elin durmuyor mobilde
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: vay ya hiç kindarlık yapmamıştım ama o nicki aklıma kazıdım şimdi Genişletmek için tıkla ...
Sofya-' Alıntı: vay ya hiç kindarlık yapmamıştım ama o nicki aklıma kazıdım şimdi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu adam var ya bu adam forumun şairi yahu hoş geldin...
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: mesaj... 2 mizde 3500 e dayanmışız. sen maşallah... elin durmuyor mobilde Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra albayım
L-LumieRe' Alıntı: mesaj... 2 mizde 3500 e dayanmışız. sen maşallah... elin durmuyor mobilde Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra albayım
Sofya- Üye vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye ----------Eklendi @ 02:41:16 ---------- Yazıldı @ 02:41:01 ---------- zaza' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş gldin
vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye ----------Eklendi @ 02:41:16 ---------- Yazıldı @ 02:41:01 ---------- zaza' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş gldin
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 19 unu gezdim hasan yoldan geçtiklerimide sayarsak 30 felan eder... kaldı 51 Genişletmek için tıkla ... inş abi ben çok gezmedim 5 tane Sofya-' Alıntı: orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış Genişletmek için tıkla ... hayal kırıllığı yapabilir biraz evet... malatyalılar çok överler ama eh işte idare edecek bir yer diyeyim gel gezdireyim seni birgün hasane51' Alıntı: malatya= kayısı Genişletmek için tıkla ... yeşilken seviyorum sadece :
OttomaN TigeR' Alıntı: 19 unu gezdim hasan yoldan geçtiklerimide sayarsak 30 felan eder... kaldı 51 Genişletmek için tıkla ... inş abi ben çok gezmedim 5 tane Sofya-' Alıntı: orda okuyan bi arkadaşım var o söyledi hatta cok methetmişler orayı kanal boyu diye bi su varmış çevresinde 2-3 kafe hayal kırıklıgına ugramış Genişletmek için tıkla ... hayal kırıllığı yapabilir biraz evet... malatyalılar çok överler ama eh işte idare edecek bir yer diyeyim gel gezdireyim seni birgün hasane51' Alıntı: malatya= kayısı Genişletmek için tıkla ... yeşilken seviyorum sadece :
Hasan Üye Sofya-' Alıntı: vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye ----------Eklendi @ 02:41:16 ---------- Yazıldı @ 02:41:01 ---------- hoş gldin Genişletmek için tıkla ... Olduk bile
Sofya-' Alıntı: vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye ----------Eklendi @ 02:41:16 ---------- Yazıldı @ 02:41:01 ---------- hoş gldin Genişletmek için tıkla ... Olduk bile
zaza Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu adam var ya bu adam forumun şairi yahu hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... uykum yok yine :
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu adam var ya bu adam forumun şairi yahu hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... uykum yok yine :
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: hayal kırıllığı yapabilir biraz evet... malatyalılar çok överler ama eh işte idare edecek bir yer diyeyim gel gezdireyim seni birgün : Genişletmek için tıkla ... bi gün nasip olur inşallah gezdirirsin
L-LumieRe' Alıntı: hayal kırıllığı yapabilir biraz evet... malatyalılar çok överler ama eh işte idare edecek bir yer diyeyim gel gezdireyim seni birgün : Genişletmek için tıkla ... bi gün nasip olur inşallah gezdirirsin
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: uykum yok yine : Genişletmek için tıkla ... Burası tam sana göre o zaman.
L-LumieRe Üye zaza' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Bu adam var ya bu adam forumun şairi yahu hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin isa kardeşim eskilerden ben hatırlarım.. ama o beni hatırlamaz Sofya-' Alıntı: vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye Genişletmek için tıkla ... yok yaa hasana takılıyorum ben öyle arada hava atmak felan ne alaka
zaza' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Bu adam var ya bu adam forumun şairi yahu hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin isa kardeşim eskilerden ben hatırlarım.. ama o beni hatırlamaz Sofya-' Alıntı: vay vay mesajlar binlerde havalar atıyolar 3 bin 500 olcaz diye Genişletmek için tıkla ... yok yaa hasana takılıyorum ben öyle arada hava atmak felan ne alaka